Cine conduce timpul de inchinare la intalnirile de tineret?


lideri-inchinareCu cativa ani in urma cand am inceput sa lucrez cu tinerii de la biserica, nu am avut pe nimeni sa conduca timpul de inchinare. Prin timpul de inchinare ma refer la muzica. Din acest motiv muzica nu a facut parte din program decat foarte rar. In timp, Dumnezeu ne-a pus pe inima dorinta de a ne inchina Lui si prin muzica. Din acest motiv am inceput sa cantam acapela – fara instrumente.

La timpul potrivit, Dumnezeu a adus o familie in biserica care avea 2 adolescenti – un baiat si o fata. Baiatul mi-a spus ca el stie sa cante la chiatara. Imediat l-am intrebat daca vrea sa conduca timpul de inchinare de la tieret. Dupa ceva ezitare, mi-a spus ca o sa incerce.

Acea zi a fost ultima zi in care nu am avut pe cineva care sa conduca timpul de inchinare de la tineret. Curand dupa acest pas, alti tineri s-au alaturat si au format un grup de inchinare. Baiatul a terminat liceul si a plecat in armata. Lucrarea merge inainte… Stiind ca va pleca in curand, baiatul i-a incurajat pe alti tineri sa vina sa se implice. In bunatatea lui Dumnezeu a ridicat alti tineri la statutul de lideri de inchinare.

Din aceasta experienta am invatat ca tinerii vor sa fie implicati in lucrare. Cu cat sunt mai implicati cu atat mai bine pentru viata lor spirituala cat si pentru devotamentul lor. Personal doresc sa ii incurajez pe toti liderii de tineret sa ii implice pe tineri in lucrarea de tineret dandu-le responsabilitati. Unii tineri vor fi talentati la muzica, altii la scenete iar altii la computere (creaza un blog pentru grupul de tineri sau o pagina facebook.)

Alte recomandari:

  1. Intalnirile De Tineret Saptamanale si Jocurile
  2. Muzica Crestina Pentru Tineret
  3. Cine Ne Influenteaza Tineretul?
  4. Psalmi de Inchinare si Lauda
  5. Lauda Si Inchinare

Sursa, radupg.com, recomandarea saptamanii

One thought on “Cine conduce timpul de inchinare la intalnirile de tineret?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s