Contact

Scolit si licentiat în Marea Britanie, Cosmin este pasionat de teologia biblica si contemporana. Timp de opt ani si-a dedicat, atât timpul cât si resursele, pentru ai ajuta pe tineri si studenti sa studieze si sa interpreteze Scriptura corect si relevant oricarui context. Întors recent in Irlanda, Cosmin s-a dedicat dezvoltarii programelor de ucenicie a studentilor crestini din România, Marea Britanie (si acum Irlanda), prin care, doreste sa ofere bisericii locale lideri competenti si maturi pentru misiunea locala si internationala. Cunoscut ca un scriitor îndraznet si relevant, Cosmin s-a alaturat echipei IFES din Irlanda, incepand activitatea studenteasca din Septembrie 2009.

Sugestiile si comentariile dumneavoastra sunt importante. Daca doriti sa va exprimati punctul de vedere fata de un anumit articol, va rugam sa faceti acest lucru la adresa de email: info[aron]bisericata.com

3 thoughts on “Contact

 1. O sa va rog sa stergeti doua comentarii care sunt nu calomnioase ,sunt sub orice critica de injurii la adresa mea.unul al domnului SANDU:PLOSCARU RamonaESTI O RAPANDULA CARE INTR-O ZI VEI PLATI TU SI TOATA FAMILIA TA DE ESCROACA NENOROCITA , AI PACALIT O GRAMADA DE OAMENII DAR VA VENII ZIUA CAND VEI PLATI PENTRU TOT CE AI FACUT TU LA OAMENII AMERATI GURA MATII , DE CURVA , STIM UNDE STAI , STAI LINISTITA SI NIMENI NU TE VA PUTEA SCAPA , PANARAMA CE ESTI

  si altul al domnului MARTIN care este in aceeasi nota.
  va rog sa observati ca nu apelez pentru alte comentarii deoarece consider ca fiecare e liber sa si spuna parerea dar intr un mod civilizat.
  va multumesc anticipat
  ramona ploscaru
  0722763272

 2. martin ,carlos si sandu sunt persoane care au postat comentarii calomnioase la adresa mea.limbajul folosit de ei este obscen si calomnios.este pentru ultima data cand eu va mai adresez rugamintea de a sterge aceste comentarii.cred ca este obligatia dvs sa administrati acest subiect si aceasta pagina.oricum o sa depun plangere la politie pt aceste comentarii si avocatul meu o sa va contacteze.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s