Un Dumnezeu fantastic!


Tocmai am citit aceasta meditatie deosebita. M-a impresionat foarte mult si, prin urmare, m-am gandit ca este bine s-o postez pe blog pentru a fi “savurata” si de altii.  Un astfel de Dumnezeu nu este numai al celor care cred ferm in darul minunilor. Un astfel de Dumnezeu este si al credinciosilor care au o relatie vie si dinamica cu El si care traiesc zilnic in credinciosie, dragoste si curatie de inima. Marius M.

“Caci eu, Domnul, voi vorbi;ce voi spune se va implini” – Ezechiel 12:25

Exista doua posibile explicatii pentru ce s-a intamplat in cartierul Swan Quarter din Carolina de nord in 1876. Fie e vorba de cea mai uimitoare coincidenta, fie a fost o actiune divina suta la suta. Episcopia metodista Church South avea nevoie de o noua cladire, iar cand cineva a donat o parcela pe strada Oyster Creek, ei au acceptat. Era un teren sub cota drumului, asa ca au construit o biserica mica cu structura alba si au asezat-o pe stalpi de caramida.

Dupa mai multe zile, o furtuna s-a abatut asupra orasului, iar cei care aveau vedere spre strada Oyster Creek au fost martorii unui lucru extraordinar. Cladirea bisericii, inca intacta, plutea! Suvoiul de ape o ridicase de pe stalpi si o transportase in josul strazii. Au incercat sa o acosteze cu franghii, dar cladirea a continuat sa se miste.

In centrul orasului, in timp ce zeci de oameni priveau neputinciosi, a luat o curba inexplicabila la dreapta si a mers mai departe. In cele din urma, in aceeasi maniera hotarata, a virat de pe sosea si s-a indreptat direct spre un teren si s-a oprit exact in mijlocul lui. In cele din urma apele s-au retras, dar cladirea este tot acolo.

De fapt, au trecut 130 de ani de cand cladirea ce poarte numele de Biserica Metodista Providenta a plutit singura spre cea mai dorita proprietate din oras. Dar uimitor este faptul urmator: parcela unde s-a asezat a fost prima alegere a congregatiei pentru construire, dar proprietarul Sam Sadler i-a refuzat. In dimineata de dupa inundatie, s-a prezentat inaintea pastorului cu actul de proprietate.

Nu exista nici o indoiala in aceasta privinta; cand Dumnezeu hotaraste, nimic nu-I sta in cale!

Sursa, mariusmotora.wordpress.com

2 thoughts on “Un Dumnezeu fantastic!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s