6 thoughts on “Richard Dawkins este indignat intr-un show despre existenta unui Dumnezeu

 1. A spus la un moment dat in primul clip dupa minutul 3:10, ca ‘a fost un timp cand Dumnezeu, a lucrat, ne-a invatat, si acum, probabil, chiar sa nu mai avem nevoie de El.”
  Ce viata trista trebuie sa aibe omul acesta. :-))

  Este scris ca niciun Cuvant al lui Dumnezeu nu este lipsit de putere.

 2. „Richard Dawkins este deranjat si iritat de intrebarile…”
  De unde ați dedus asta? Mie mi s-a părut chiar calm și zâmbitor și bucuros să răspundă la întrebări. Este cât se poate de rezonabil.
  Gândiți-vă cum ar reacționa un teolog într-o emisiune raționalistă… pun pariu că mulți s-ar enerva (nu toți, bineînțeles).

  Iar despre Dragoș… tot o aserțiune care nu se bazează pe nimic (poate că el a fost indignat de R.Dawkins).

 3. Really, Alex! Chiar imi pare rau de oameni de genu’ lui Richard D., chiar vad tristete si ‘inteligenta’ pentru nimic in chipul lui.
  Prin faptul ca eu cred in Dumnezeu nu sunt un om superior lui Richard, sunt un pacatos care e iertat datorita Celui care a murit pentru intreaaga omenire.
  Nu ai cum sa scapi de faptul ca exista un Dumnezeu, pentru ca datorita Lui tu traiesti, respiri; prin faptul ca Richard spune ca ‘e timpul sa fim pe cont propriu’, sunt cuvinte pline de egoism, de nemultumire si nerecunostinta fata de El. Nu ai cum sa scapi de Adevar, pentru ca Adevarul e peste tot.

 4. Richard Dawkins este un om cu picioarele pe pamant. A scris si cateva carti pe acest subiect. De exemplu, va recomand:
  Himera credinţei în Dumnezeu( Richard Dawkins – The God Delusion)
  O carte pe intelesul tuturor, o carte ce spune lucrurilor pe nume.

 5. …iar Dragos… se pare ca esti cam bolnav cu ce prostii spui. Uitate in jurul tau si analizeaza la rece, daca mai ai cu ce analiza, in urma indoctrinarii pe care ai suferit-o. Mi-e mila de tine si de ceilalti si pacat de creierul vostru care ar putea produce altceva.

 6. Nu sunt indoctrinat, dimpotriva, am facut cunostinta cu Adevarul, si Adevarul mi s-a descoperit si mie, nu printr-o religie, ci prin Cuvant.

  O, dar creierul omului, produce multe, chiar si atunci cand cineva spune ‘uite cum sta pe canapea’.
  Daca te gandesti la ce inventii ar putea produce creierul, nu multumesc.

  Tu, insa, nu poti observa in jurul tau mai nimic, dupa parerea multora totul este facut la intamplare, nimic nu a fost facut de Cineva prin iubire si prin intelepciune si prin pricepere.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s