Interviu cu Vitamina C


vitamina cCrestinTotal: Pentru inceput va rugam sa ne spuneti cate ceva despre voi. De unde sunteti, varsta, familie, scoli, ce vreti voi sa afle si lumea…)

Alex: Salut! Sunt Alex Dinita, din Bucuresti. Am ajuns la varsta de 21 de ani, destul de repede… si daca eu zic asta, nu stiu ce ar trebui sa zica ceilalti baieti. Sunt student la informatica, anul 3, deci scap de scoala anul acesta! Sunt una dintre cele mai sociabile persoane pe care le cunosc, dar probabil ca urmeaza sa mai descopar destule despre mine… Imi place mult sa sofez, iar de muzica, respectiv “toba”, nici nu se mai pune problema. Si bineinteles, imi place mult sa Il laud pe Domnul si sa ma inchin Lui, impreuna cu voi! In continuare, am sa cedez “creionul” baietilor…

Sunny: Numele meu adevarat este Sorin Tranca dar in anul 1996, o echipa de americani cu care cantam in acea vreme, nu puteau sa-mi zica Sorin si mi-au spus Sunny (insorit) si de atunci, am incercat din rasputeri sa traiesc la inaltimea acestui nume. Sunt casatorit cu Adina de 5 ani, lucrez part-time intr-un centru de reabilitare a dependentilor de droguri si alcool. Mai am doi frati si pe parintii mei, in Craiova, care nu sunt intorsi la Dumnezeu in sensul de practica dar au credinta lor. Am absolvit Universitatea de Teologie Ecumenica unde am studiat religiile si sunt licentiat la sectia pastorala.

Marian: Numele meu este Marian Stan si locuiesc in Bucuresti. Sunt familist de 18 ani…si daca ii socotiti si pe cei 25 de ani de asteptare, ajungem la un total de 43 de ani (varsta actuala). Am doi copii, un baiat si o fata.

Cornel: Sunt Cornel Dinica, bucurestean, am 25 de ani, sunt casatorit cu Mihaela de 3 ani si peste putin timp, voi deveni tatic, cu acte. Dintre scoli, le mentionez pe cele terminate: informatica, turism, management.

Continua pe crestintotal.ro, partener media cu bisericata.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s