Arhiepiscopul de Praga avertizeaza asupra pericolului “islamizarii” Europei


Cardinalul ceh Miloslav Vlk, arhiepiscop de Praga si primat al Boemiei, a avertizat in legatura cu pericolul unei “islamizari” a Europei, care isi reneaga radacinele crestine, transmite AFP, citata de Agerpres. “Daca ‘nu se vor trezi’ crestinii, este posibil sa aiba loc o islamizare a vietii. Daca relatia Europei cu propriile sale radacini nu se va schimba, Europa se va islamiza”, a afirmat cardinalul Vlk, intr-un interviu publicat pe site-ul sau http://www.kardinal.cz.

“Intrucat viata europenilor este sistematic lipsita de continut crestin, se creeaza un vid pe care (musulmanii) il umplu cu mare usurinta”, a apreciat cardinalul ceh, in opinia caruia Europa “si-a renegat radacinele crestine” ce i-ar fi putut da “forta sa infrunte pericolul de a fi ‘cucerita’ de musulmani”.

“Astazi, lupta se poarta cu arme spirituale, pe care Europa nu le poseda”, in timp ce “musulmanii sunt indreptati catre perfectiune”, a mai afirmat prelatul ceh, atentionand asupra pericolului “unei caderi a Europei”.

Sursa, ziua.ro

3 thoughts on “Arhiepiscopul de Praga avertizeaza asupra pericolului “islamizarii” Europei

  1. Cand stapanul casei doarme, sau este mort, hotul vine nestingherit si fura lucrurile de pret. Solutia? Cei ce vad sa ridice privirea sus de unde ne vine izbavirea. Cine s-a rugat sau se roaga pentru Europa? Sa se roage cu crdedinta, cu ardoare si dragoste pentru cei in pericol si Dimnezeu va gasi mijlocul, calea de salvare. Sus voi crestini, la rugaciune, nu mai stati in nepasare, faceti celule de mijlocire in case, adunandu/va cel putin 2-3 si asteptati sa primiti raspunsul Dumnului. Maranata! El ne va cere socoteala de ce am stiut si nu am facut. Mare Dumnezeu avem, El poate “naste”o natiune intr/o zi! Cine se uneste cu noi? Avem deja un grup de mijlocire pentru Europa! Dumnezeu asteapta rugaciunile noastre!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s