Agentiile Fantoma


Cu zile in urma amprezenat o problema dificila, in care, doi preteni cu care am copilarit, s-au trezit peste noapte ca au fost inselati de o agentie de locuri de munca in Cehia. In aceasta situatie se afla peste 700 de romani, care lucreaza timp de 12 – 14  ore pe zi pentru doar 300 de euro. Initial, firma Brasoveana evoca urmatoarele:

Conditii de cazare – excelente
Conditii de salarizare si carte de munca – 700 de euro pe luna
Contract sub legislatia Uniunii Europene

Cu aceste promisiuni, conditile de cazare s-au prezentat a fi inumane; salariul lunar ridicanduse doar la 300 de euro in loc de 700, iar viata persoanala acestora a devenit un cosmar. Conditile de cazare sunt asemanatoare cu caminele de familisti, unde intr-o camera sunt amenajate patru paturi si o ghiuveta. Baia si bucataria sunt comune, iar igena institutieti lasa de dorit.

Concernul Panasonic, care este sub conducere Britanica nu are o vina in aceasta situatie insa – acestia trebuiesc sa-si asume responsabilitatea ca angajatii acestora nu sunt exploatatii si tratatii subt forme inumane, si ca promisiuniile stabilite se implinesc, in ceea ce priveste sistemul de salarizare.

De aceea, va rugam sa aveti mare atentie la promisiunile facute de astfel de agentii fantoma. Firma cauzatoarea a acestui incident (care este complice cu agentia din Cehia) este o agentie din Brasov, si in cateva zile vom trimite aceste detalii la ProTv si Antena 3, pentru ai aduce pe acestia inaintea Guvernului, deoarece este inacceptabil ca o astfel de situatie sa aibe loc in Uniunea Europeana.

342 thoughts on “Agentiile Fantoma

  1. frate, simt ca sunt pe cale sa fac (iar) o prostie, deja am cumparat bilet spre praga, dupa ce am vb cu reprezentantul unei agentii KIMBEKO din cehia si duminica dimineata tre sa fiu acolo… spunemi te rog repede mai multe ca mai pus pe ganduri…ai adresa de mail sau uite id meu de mess : thanatos242002

  2. agentia din brasov se numeste cumva danfil jobs ? eu am evitat comisionul lor vorbind cu reprez. agentiei din pilsen telefonic, care au promis salariu de 700 euro la program de 12 ore luni-vineri, sambata 8 ore …

  3. mai, ce sa spun acuma, pana la urma am sunat in cehia si am expus problema d.p.d.v. al nemultumitilor… reprezentantul s-a exprimat in felul urmator – nemultumitii ar fi cei care nu rezista la program de 12 ore o parte si betivii+lenesii cealalta parte … nush ce sa mai zic, despre conditiile de cazare a fost evaziv, a precizat ca se construieste un bloc de apartamente numai ptr romani…in fine cred ca ma duc sa vad despre ce e vb, deja am luat biletul… sper sa nu regret

  4. Darga Sarbu,

    Adresa firmei din Brasov este: Str. Aleea Violetelor 6, Bl. 72 Sc. B Ap. 4, iar numele firmei este C. & Job.SRL, iar ii poti contacta la telfefonul 0744760755. Aceste informatii mi-au fost comunicate de catre romani care nu sunt lenesi, dar care lucreaza din greu sub un program de lucru prelungit (12 ore).

    Conditiile de cazare si ideea ca vor construii o noua cladire sunt o erezie.

    Cu stima si respect, Cosmin
    Ps. ai mare grija in tot ceea ce faci!

  5. Deci sa va spun exact cea ce am patit eu … plecat cu ganduri serioase …
    Salar promis – intre 750 -800 Euro / luna din care raman bani curati ( dupa ce achiti cazare & cheltuieli ) 650 – 600 Euro.Cand colo ajunsi in Plzen la o asa numita locatie de cazare ( cei care cunosc o denumesc ” Castelul ” ) care defapt era o cladire absolut infecta , promisiunea ca cuplurile ( Sot & Sotie ) vor locui separat o fost o mare minciuna , eram cazati intre 6 si 8 persoane …. poate chiar si 2 in un pat.
    Conditii mizere ce sa mai spun , un singur frigider pe tot etajul si 2 aragaze electrice, de dusuri ce sa mai spun … cand ni sa spus “Bucataria & Baia la comun” nu ma asteptam la asa ceva , dusuri … vise frumoase , daca acelea se puteau numi dusuri… pisoare pe o parte a peretelui iar pe cealalta parte a incaperi 4 dusuri ( asa ca cum poate face o nevasta – sau o oricare alta femeie – dus in timp ce un mascul foloseste pisoarul in aceasi incapere … fara nici macar un zid intermediar sau ceva de genu)
    Cat despre salar … dupa 1 luna de munca la program “normal” 10,5 ore / zi – 5 sau 6 zile / saptamana ( 5 pt noapte & 6 pt zi ) te trezesti ca dupa ce achiti chiria si scazi avansurile ( care sunt 1000 Kc / saptamana – pt mancare si … ) ramai practic cu o suma care variaza intre 7600 si 8900 Kc ( Coroane Cehe ) … iar la un calcul asa facut la ureche reiese aproximativ 327Euro sau 1100 Ron ( 11.000.000 Lei Vechi )
    Deci concluzia care ar fi ?
    Pentru mai multe detalii pot fi contactat la urmatoarele numere de telefon – +420776499693 ( Vodafone Cehia ) dar acum preferabil la +40727424800 ( vodafone Romania ) deoarece acum sunt in romania ….
    AAA ….. sa nu mai spun … NU EXISTA nici o Asigurare Medicala
    Mail de contact – szthuff@yahoo.com
    Deci va sfatuiesc sa va mai informati inainte de a crede ca : ” Gata asta e lovitura” … sau ” Jakpot … loc de munca bun , conditii bune … totul e superb ”
    Stima si respect George & Ramona – Timisoara

  6. fratilor vorbiti din punctul vostru de vedere nu mai faceti afirmati gen teapa la panasonic sau cum am mai vazut pe alte site-uri, eu lucrez acolo de juma de an si in nici o luna nu am trimis in romania mai putin de 600 de euro si am mai si mancat mam mai si imbracat si mam mai si plimbat prin cehia problema e a celor care beau si joaca la jocuri de norok toti banii

  7. mihai fratie, zi si mie la ce agentie esti de iti raman tie 600 de euro dupa mancare si haine , ca eu n-am auzit de asa minunatie… sau mancatul la tine se rezuma la bramburi (cartofi) si paine ieftina de la tesco (care miroase a …) si la partea cu imbracatul te referi la o soseta de la chinezi???

  8. Salut! Da…fiecare are punctul sau de vedere, iar adevarul este greu de gasit. Eu am fost acceptat la un job in Cehia, fabrica televizoare cu plasma. Salariul este de 500euro/luna la 180/ore/luna+posibilitate de ore suplimentare prin kre poti ajunge la 8-900e. Transport si cazare gratuita. Firma intermediara se numeste BIROUL de PLASARE EXTERNA si INTERNA. Am citit pe tot felul de forumuri si parerile sunt impartite. As dori sa stiu daca a plecat cineva prin firma asta, dak e o firma fantoma sau nu… Id-ul meu este lithiumcrash. Va multumesc.

  9. intr-adevar, mai bine plecati pe cont propriu la munca in strainatate, decat prin firma de recrutare Danfil-jobs.com! Cumnatul meu a plecat in Anglia la munca prin intermediul lor, din pacate este acolo de 3 saptamani si inca nu lucreaza, a cheltuit peste 1500 euro, isi plateste cazare, drumurile dintr-un oras in altul pentru interviuri…este groaznic…Cei din Romania, adica Danfil-jobs.com, mai exact d-na Cornelia le-a promis munca acolo, insa a uitat sa le spuna ce probleme vor intampina acolo, cum isi va cauta de lucru desi a mers la sigur…sper doar ca acest comentariu vor citi acei oameni care din putin ce-l au vor sa plece in strainatate pentru un loc de munca mai bun. Nu va lasati pacaliti de Danfil-jobs.com…pentru ca va storc de bani…si astea toate spun din caz concret, nu din ce am auzit de la altii, ci este ceea ce a patit cumnatul meu 😦

  10. DANFIL dupa ce ca a costat o caruta de bani nu se tin nici de termenii contractuali sotia mea a plecat la munca in marea britanie mai precis in londra asa cum au promis de unde ca a ajuns la 800 de km de londra intr-o padure la un hotel ce costa 50lire pe zi dupa o saptamina in care au promis ca ,cazarea costa 50 lire pe saptamina locul de munca era la 30 km de hotel nu mai zic de program care ziceau cei de la danfil ca este 8 ore pe zi deja acolo era de 12 ore =etc am vb cu un avocar si am inteles ca pot fi dati in judecata potrivit contractelor care s-au semnat sant hotarit sa mai strang persoane pacalite si sa ii dam in judecata deoarece am fost INSELATI

  11. Sunt niste tepari ordinari. Am fost la interviu si am platit 250 de RON chipurile ca sa ma baga in baza lor de date si mi`au promis ca in 2 saptamani voi pleca cu siguranta catre un loc de munca!
    Asta s-a intamplat in iulie, acum suntem in noiembrie si tot in tara sunt, cand ii sun sa`i intreb ma tot amana cu diverse texte , ultima a fost ca nu am poza corespunzatoare. De parca as fi aplicat pentru post de fotomodel. NISTE TEPARI !!!
    Cand am iesit din sediul lor ultima data, era un domn care la fel se plangea ca le-a platit comisionul de intocmire dosar dupa care nu a mai auzit nimic de ei si il tot evita.

  12. Am scris si eu despre agentiile astea, am luat si eu 2 tepe, una de la Danfil Jobs din brasov, si una de la Danbar, o firma israeliana. puteti citi pe teparii.wordpress.com detalii despre tepele pe care le-am luat si pe care le-au luat sute sau mii de romani probabil, ar trebui luate masuri de cineva cu putere impotriva acestor ticalosi care jecmanesc cea mai amarata categorie a romaniei, clasa muncitoare!

  13. ma alatur si eu discutiei despre Danfil BV, eu pana acum am platit la aceasta agentie intr-un timp record 250 ron+360 lire comisionul lor+ 1135 ron biletul de avion, acum ma preseaza sa le dau imediat 200 lire prima ratra a taxei de scolarizare in Londra pt health care assistant k altfel pierd tot. bineinteles banii ii cer intr-un mod ft alert incat nici nu ai timp sa realizezi ce se intampla. va voi tine la curent pentru k azi incerc sa vorbesc iar cu ei, sa ma lamuresc de cateva lucruri. id de mess laura_puscaciu…..

  14. Ce parere aveti despre SC Biroul de plasare interna si externa SRL
    Cine a plecat prin intermediul lor?sunt Tzepari sau nu?MRS

  15. Tot eu revin in urma discutiei cu Directorul presupun al Agentiei Danfil, desi am ales sa nu mai plec prin aceasta agentie totusi tin sa va anunt k mi se restituie banii platiti, si ca si-au dat silinta sincer pentru rezolvarea problemelor. Daca veti avea temeri pe viitor le puteti discuta fara probleme cu ei si se vor gasi solutii. Asta am aflat si eu si asta va spun.

  16. Va rog sa imi scrieti toti cei care va simtit neindraptatiti sau inselati de firma danfil jobs;eu am sa va contactez si promit ca ne vom recupere banii daca vom colabora;am nevoie de sustinere,doresc sa implic si presa pentru a aduce la iveala tot ce se petrece aici;de asemenea am fosrmulat deja plangerea penala catre Politia Brasov si am sustinerea unui avocat foarte bun in acest domeniu;toti cei care doriti sa ma sustineti,nu ezitati sa imi scrieti:alin_variu@yahoo.com.astept alte sugestii sau comentarii legate de aceste aspecte;haideti sa fim uniti!!!!!!!!

  17. Apelez la toti cei care ati fost tepuiti de firma Danfil jobs la un act de solidaritate,anume de a fi uniti si de a-i reclama la Politia locala a municipiului Brasov;va rog sa imi scrieti pe blog comentariile;am dovezi intemeiate sa cred ca tot ce se intampla se incadreaza juridic la “inselaciune”,fals si uz de fals in documente si abuz la demnitatea umana;astept raspunsurile voastre;in ce ma priveste,maine va fi trimisa plangerea la politia Brasov si la Ministrul Muncii pentru a porni o ancheta si a vedea de fapt cat sunt de legale actiunile intreprinse de aceste firma cu acte in regula si cu jursisti agresivi care nu iti returneaza banii sub nicio forma;de asemenea,voi sesiza cu amanunte si presa cu privire la cele intamplate!toti cei care va simtiti lezati,nu ezitati sa faceti acest pas la fel ca mine;marea problema a celor de la danfil este ca ei nu stiu ca eu stiu cum arata un contract legal de munca in UK si ca procedura de obtinere a unui contract dureaza;tot ce se face pe bani grei,pe banii nostri,trebuie sa i se puna punct de undeva;va asigur ca vor fi indeplinite toate formalitatile legale pentru bunul mers al cercetarii celor in cauza,pagubiti si inselati de aceasta firma;va multumesc;Alin,Satu Mare;va rog sa ma contactati prin email:alin_variu@yahoo.com.

  18. SSSSStttttt!Ce noutate!Reprimesc 280 de lire de la Danfil-jobs daca sterg ce am scris pe blog;dupa o convorbire de 20 de minute cu scantei cu dl Bogdan Filip,in care am fost amenintat ca voi fi dat in judecata pentru prejudiciu de imagine,intru final,fructul pe tort a fost ca reprimesc 280 de lire,daca sterg de pe blog ce am scris;deci,ceva tot este,ceva tot e adevarat din ce sustin si sutineti,e ceva necurat la mijloc;dar haideti sa lasam presa si organele abilitate sa inceapa o ancheta interna in cadrul acestei companii,legate de toate documentele pentru care platim o caruta de bani;mi s-a spus ca angajatii trebuie platiti,ca ei sunt o firma serioasa si ca mii de oameni au plecat la lucru prin ei;hmmmm;alt lucru de cercetat,cat de mult succes au avut si ce au facut;pusca si cureaua lata,cureaua se strange,noi suntem pusca,cuvintele noastre realitatea iar solodaritatea intre cei pagubiti,ar duce la rezultate vizibile;va multumesc pentru toti cei care ma sustineti;astept in continuare emailuri de la cei pagubiti:alin_variu@yahoo.com;va fi un dosar gros si consistent,cu plangeri la care se anexeaza si documente reale,doveditoare a ce se petrece;functionari urcati in arbori tristi,lentilele de mult privesc in lipsa,ca sa vezi Londra,trebuie sa risti,ca sa lucrezi,platesti o taxa fixa!!!!!!(250 de roni+360 de lire+400 de lire in cont+500 de lire bani de cheltuiala+900 de lire…asta da bussines);made in Romania!!!!

  19. Desi si eu sunt in cautarea unui loc de munca si citesc zilnic bloguri cu comentarii diferite despre firmele de recrutare, ca sa ma decid cu care sa cooperez pentru a pleca in strainatate la munca, postul scris de catre Alin Variu mi-a atras atentia deoarece stiu povestea lui, iar omul are grave probleme psihice si cu justitia, dupa cum o sa va detaliez mai jos. Mare atentie celor care intra in legatura cu el, deoarece acest individ este cercetat in dosare penale grave. Mai jos o sa va postez cateva linkuri ca sa va lamuriti si singuri si sa stiti cui sa dati crezare pe viitor si cui nu.
    De altfel, nici nu mai stiu ce sa cred din cate vad postate, unele comentarii mi se par pertinente, alte deloc. Va las in continuare sa vizualizati cateva informatii despre acest individ, care pe mine cel putin nu m-a convins deloc cu ce a scris aici.
    http://www.gazetanord-vest.ro/arhiva/2007/martie/22mar/index_files/anchete.htm
    http://www.stirilocale.ro/satu-mare/Peste_30_de_profrsori_au_probleme_psihice_IDN150243.html
    http://www.gandul.info/eveniment/profesor-romana-autorul-alarme-false-bombe.html?3935;283899
    Mai sunt multe alte informatii despre el pe care le puteti gasi usor daca dati cautare pe Google: Alin Variu.

  20. O sa va convinga ce spun eu dupa ce veti fi cercetat penal;ati dat de omul potrivit la locul potrivit;teapa numita Danfil Jobs,a ajuns la capat de linie;procurorii DIICOT vor cerceta cu lux de amanunte toate convorbirile telefonice ale firmei danfil jobs,toate actele,cat sunt ele de legale si cat sunt de intemeiate,cate telfoane da aceasta firma pentru a atrage clientela,ca un caine tanjind si salivand dupa un os amarat sa traiasca pe spinarea oamenilor nenorociti care cred ca daca apeleaza la danfil vor iesi din criza numita recesiune!e clar:aveti nevoie de o cercetare ampla,si daca nu aveati nicio temere,nu postati pe acest blog aspecte din viata unui om care are multe articole pe net si e faimos ca a primit o suspendare si a fost achitat de gainariile ce i se imputau;de abia acum urmeaza ce e greu;aici au fost vorbe,faptele grave,penale pe care le faceti,vor iesi la lumina si toata lumea va sti cine e danfil jobs;in curand va aparea un site cu detalii si cu toate numerele de telefon si persoanele escrocherite;impreuna pentru un viitor mai bun!!!Hai sictir cine o mai fi si asta Mihai Grecu…:D

  21. Hehehe…danfil jobs aproape de eclipsa!!!!!)))))));asa va trebuie,in sfarsit aveti si voi un nas;haideti fratilor sa facem si noi ca asta,macar ne recuperam ceva bani;ce morcovi au in fund cei de la danfil!!!cine e cu noi striga:hooooo!!!!hai,nu va lasati,aici sunt banii dumneavoastra!!!!

  22. Ati vazut cumva cu ochii liberi ce vad eu?Danfil jobs are adversar!!!in sfarsit!eclipsa e pe aproape….hehehehe….urmariti in curand stirile si veti vedea adevarul…

  23. Ce probleme o fi avand si asta?cine stie….il apreciez pentru curaj si pentru faptul ca a fost puternic sa isi ceara banii inapoi;haideti fratilor sa dam si noi buzna…sunt banii nostri!!!

  24. mai exista firne serioase care plaseaza forta de munca .Hai sa le demascam pe cele rele.

  25. Mai oameni buni, n-am nici o treaba cu povestea voastra, dar am citit pe aici comentariile unui anume Alin Variu. Din pacate am avut neplacerea sa il cunosc personal. Mai bine imi vedeam de treaba mea 😀 Omul nu este deloc pe treaba lui. E nebun de legat, paranoia, jegos (ma refer la murdarie) si pe deasupra am impresia ca mai este si homosexual. Dupa ce a facut nu-stiu-ce dracii cu niste amenintari cu bomba prin tara – asta in timp ce era profesor de romana prin Carei, a plecat sa “munceasca” in Irlanda. Pe acolo s-a bagat in unele magarii – era “sageata” unor baieti care falsificau carduri, etc. Dupa putin timp a ajuns pe la parnaie si cand s-a vazut omul inchis a inceput sa “toarne” tot ce stia. Politia irlandeza si urmarit propriu interes si l-a eliberat doar daca mai turna cate ceva. Dupa o perioada s-a angajat la un magazin prin Dublin. Dar bomboana pe coliva vine din faptul ca atat de tembel este incat isi depusese si dosarul de angajare la SIE (Serviciul de Informatii Externe). Va dati seama ca oamenii aia nici macar nu l-au luat in seama, dar el in continuare avea impresia ca orice om cu care sta de vorba este un agent sub acoperire care vrea sa il urmareasca :))))))
    In fine, va doresc sa va rezolvati problema cu firma aceea de intermedieri contracte in strainatate, dar stati in banca voastra in legatura cu acel individ. Este spre binele vostru.

  26. Da mai Marius,cineva de undeva,dupa ce ai lins cacatul ca sa fii ajutat,strigand disperat dupa ajutorul acestui om care ti-a dat o camera cand ai fost un boschetar ajuns pe nepusa masa si fara bani in Dublin,mai si comentezi;dar ce sa te astepti?facerea de bine doar stim ce e!!!Stai linistit ca nu e homosexual,asta iti garantez dar nici afemeiat sau distrus ca tine;dupa ce ai avut o cariera plina de succese la femei,te lingi amarat pe bot cu tot ce apuci;stai lejer in banca ta ca mai ai de invatat de la viata domnule MARIUS DAN DIN CONSTANTA,si daca ai coloana vertebrala,data viitoare publica-te cu numele tau si nu te baga cu nasu unde nu iti fierbe oala;sper ca ai mai reusit sa platesti din leasingul de la masina si nu boschetezi pe undeva prin Dublin prin vreun canal sau ai luat-o la ochiul maro de la ceva cioroi;sa fii iubit!!(de femeile urate,bineinteles:))))=)))),care oricum ti se potrivesc;si stai flex,esti asa de naspa ca si unui homosexual displace mecla ta de sobolan…hai pa….

  27. Asa pateste cel care da de munca si o casa unui om fara adapost si fara caracter;ce sa mai zicem,asa e romanul,ne place sa ne ajutam;decat sa faci un bine,mai bine spui verzi si uscate despre cine nu trebuie;cat e de greu,dragi tovarasi sa faci un bine,nu?trebuie sa depui efort,pe cand raul il faci nesabuit si foarte simplu dle Marius Dan,as face doar o precizare:din betie te trezesti,din prostie niciodata;hmmmm…homosexual?de unde stii?ai incercat sa vezi cumva cum e?:))))));probabil ai avut o copilarie nefericita si ai frustrari in ce priveste fetele,te uiti cu jind la ele nu-i asa?…..oare cate nopti dormeai in canal daca nu era un fraier sa te astepte la aeroport si sa iti dea cazare….
    Asa ca dragi romani,ajutati-va aproapele,mai ales daca e roman,si veit primii ce se cuvine…

  28. pentru geo 7, zi-mi si mie macar o firma care n-a dat tepe, ca eu n-am auzit de nici una pana acum. am auzit doar de tepe si iar tepe, k m-am saturat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  29. SI EU AM FOST IN CEHIA DAR LA DAYCHIN IN PLIZEN IN 2007 DAR MIA PLACUT AM FOST CU SOTIA PRINTRO AGENTIE DIN ARAD DAR CE NI SA PROMIS AIA ERA ADICA :700 EURO SI CAZARE IN APARTAMENTE SI NIA DECONTAT TRANSPORTUL LA LUCRU SI ROMINIA > CEHIA DE 4 ORI IN 7 LUNI ./PAREREA MEA E CA DEPINDE DE AGENTI SI DE PERSOANELE CARE MERG ACOLO .

  30. stie cineva dac sc birul de pasare interna si externa este o firma serioasa sau te tepuiestede 3 luni trebuie sa plec in germania si ma tot amina . e_mail cata_lin58@yahoo.com .pentu cine poate sami ofere informati

  31. buna seara as dori sa stiu si eu daca stie cineva de mateo job exclusiv si daca a fost cineva tepuit de aceasta firma id meu este ionelacornel sau 0768871315 va multumesc mult

  32. firma mateo job exclusiv a dat la cineva teapa sau a plecat cineva cu ea si a ajuns in alta parte decat trebuia id ionelacornel

  33. stoie cineva ceva despre arenajobs bucuresti.ca eu ar trebui s aplec cu ei si as vrea sa stiu ma i multe .daca cunoaste cineva ceva despre ei rog sa ma anuntati.nu vreau sa ma trezesc ca imi ioau teapa .am un copil de 2 ani de crescut

  34. Vreau sa plec si eu cu Danfil. Am platit taxa de procesare. Atat. Astept acum raspuns. Mi-am facut CV-ul in engleza si am trimis actele pentru dosar. Vreau sa plec ca bucatar in UK sau Grecia. Voi cei care eveti experienta plecarii prin ei, ce ziceti!? Ca din cate va vad, nu aveti o parere buna. Si tind sa cred ca pe buna dreptate. Daca–mi puteti da un sfat ar fi tare bine. Sunt ferm convins ca vorbiti din experienta!

  35. am lucrat 8 luni in Panasonic,19000kc/luna,deci la rata 1,6 cu RON-ul,vreo 30.000.000 ,la41500(cât e euro),sunt cam 728 euro.Cheltuiam4oookc/luna(6.400.000 lei-cu 1 pachet kamel/zi).Lucram 3 zile câte 9,5 ore/zi,stateam 4 zile,apoi lucram 3 nopti si stateam 3zile.Ca sa luam banii ăstia,lucram o zi din cele 3 libere,si 2 zile din cele 4 libere.Am lucrat în LCD 1.Ce mi-a fost f.greu la început-sa stau 9,5 ore în picioare.La alternanța asta de program zi-noapte,devenisem insomniac!Mă surmenasem!

  36. am inteles că-si reintensifică activitatea.Se zice intre 450-1000 euro/luna!??!?

  37. BIROUL DE PLASARE EXTERNA SI INTERNA si-a schimbat numele (a tepuit prea multi oameni)Acum se numesc TRANSIT JOB CONSULTING,au punct de lucru in tulcea si in continuare dau teapa oamenilor creduli.Cunosc 5 persoane care au luat teapa de la aceasta firma si sigur sunt multe mai multe persoane.Banescu Adela si Mihaita DOREL sunt capul afacerii,prima fiind angajata directoare de personal,inainte fosta angajata la BIROUL DE PLASARE, si cel din urma asa zis patron fost asociat la BIROUL DE PLASARE.
    Daca doriti sa va convingeti dati add la id lor de mess:transitjob si o sa vedeti ca in fiecare zi au locuri de munca oriunde in lume pe orice post.
    ATENTIE MARE LA ACESTI TEPARI CARE SPERAM SA PLATEASCA ODATA PENTRU TEPELE LOR!!

  38. Eram si eu pe punctul sa fac un contract cu o agentie din brasov…as fi vrut sa plec ca au pair in UK.Insa mie m-i sa spus doar de contactul de mediere care costa 200 euro.In perioada asta cik e promotie.Dar sunt sigura k taxa asta e pt inceput,pe parcurs vor aparea si alte taxe si cine stie dak e sigur…stie cineva o agentie sigura din brasov?

  39. poate cineva sa ma lamureasca concret despre firma SMARTANDYOJOBS din Pitesti? Sunt sau nu tzepari?
    poate stiti ceva si de locurile din Iulie din Cehia la Panasonic.
    dupa cum vad nu prea sunt de incredere,ceva nu-mi place in aceasta oferta. Adresa mea: tibanu.tibanu@yahoo.com
    Multumesc.

  40. Sunt plecat in Grecia prin intermediul firmei danfil care ma transferat la alta firma din Grecia care mi-a gasit de munca au incasat de la mine un comision baban de 400 de euro , + faptul ca te obliga sa iti iei biletu de avion tot de la ei a fost si ala vreo 250 de euro , ajuns in tzara asta care este vai de capul ei am fost pus sa stau 10 zile degeaba , dupa care odata inceputa munca am lucrat fara zilele libere promise, in urma uni incident minor care a intervenit eu si altzi 3 colegi am fost somati cu 4 zile de munca fara bani , in urma acestei decizi am avut o cearta cu greci si am fost concediat , astept de peste 15 zile sa imi primesc bani pentru zilele muncite ca sa pot parasi Grecia , nici firma din Grecia nici firma Danfil nu isi da intereseul in aceasta situatie mai rau este faptul ca sunt somat sa parasesc locul de cazare care este oferit de angajator! Daca va aflati intr-o situatie de genu asta va in Grecia va recomand sa va adresati – IKA(un fel de protectia munci), Epopi(judecatoria muncitorilor), Ambasadei Romaniei cu sediul in Atena! De asemenea voi da in judecata firma danfil la revenirea mea in tara pentru nerespectarea contractului promis

  41. am gasit de lucru in plzen cu 750-800euro pe luna,la o fabrica de televizoare,cu ajutorul firmei WORKAGENCY.stie cineva ceva despre ?

  42. Stau si citesc si raman mut de ce se intampla inca in anul 2010 in Romania si imi pare tare rau de ce sa intamplat la toti cei care saracii au crezut in viitor si…….De ce am intervenit si eu cu un comentariu:de curand a gasit sotia mea o firma din Cluj care se numeste, Healthcare safety services unde directoarea firmei se numeste Cristina Paulinii iar cel din UK se numeste David Inglis in care te ajuta sa devii self employed in UK si cu job asigurat .Problema se pune in felul urmator :se va face un curs la dist timp de 2 luni,vei da un mic examen ,iti vei lua un atestat si vei pleca in UK pe postul oferit.Atentie costurile sunt urm:prima transa este de 375 de lire,in momentul cand te urci in avion inca 375 de lire iar inca 750 din primele 3 luni de munca in UK.Stiti ceva de aceste persoane sau a mai plecat cineva prin ei?Va multumesc

  43. Buna ziua as dori sa stiu daca cineva a plecat cu aceasta firma Falcon Finance Consulting in strainatate nu stiu daca este serioasa sau nu,am fost la aceasta firma dar pare prea ok si nu vreau sami iau teapa mai ales si prima mea plecare as dori sa stiu mai multe imformati cine ma poate ajuta? multumesc frumos.

  44. ma intereseaza si pe mine mai multe detalii despre firma falcon finance din dorobanti am fost la ei nu dau informatii concrete daca e cineva care a inceput demersurile pentru plecare as vrea sa aflu mai multe detalii

  45. As vrea sa va spun doar atat:AM LUAT TEAPA EU SI TOTI CARE AU INCHEIAT CONTRACT DE MEDIERE CU FIRMA TRANSIT JOB CONSULTING DIN TULCEA.

    RESTUL TINE DE VOI!

  46. FALCON = tepari si aburitori. Taica-miu trebuia sa plece maine in Anglia si nimik. L-au aburit ca nu a iesit permisul de munca, bla, bla, bla. Asta in conditiile in care cu 2 zile in urma ii spusese ca e totul ok si sa aibe bagajul pregatit ca pe 30 pleaca.

  47. despre firma FALCON FINANCE CONSULTING S.R.L nu se vb de bine din vb in vb nu am ajuns decat la concluzia ca sar fi platit tot ce trebuia si Nu primesc cei care au platit decat AMANARI si nimic mai mult MA INTERESEZ IN CONTINUARE despre iei

  48. am depus toate actele si bani pt. plecare anglia asta de 3luni mai bine cu falcon si pina acum nimic mai astept pina luni 11.10.2010 si merg peste ei.Numai aminari peste aminari.Trebuia sa plec la sfirsitul luni septembrie contractul era de la data de 1.10.2010

  49. M-am inscris la o agentie de plasare a fortei de munca, Job Euro 2007 din Tg Mures. Poate cineva sa-mi spuna daca a mai plecat prin aceasta agentie?
    Pe mine m-au recrutat pentru Panasonic Slovacia dar am vazut multe pareri pro si contra care m-au dezamagit.Am inteles ca in final e foarte importata agentia prin care pleci acolo!

  50. toxicrau :
    Chiar sunt curios despre aceasta firma Falcon Finance Consulting e tepara ?

    Dupa parerea mea , nu e tepara..fratele meu a plecat prin intermediul lor in Spania, in agricultura si e bine..

  51. BIROUL DE PLASARE EXTERNA SI INTERNA si-a schimbat numele (a tepuit prea multi oameni)Acum se numesc TRANSIT JOB CONSULTING,au punct de lucru in tulcea si in continuare dau teapa oamenilor creduli.Cunosc 5 persoane care au luat teapa de la aceasta firma si sigur sunt multe mai multe persoane.Banescu Adela si Mihaita DOREL sunt capul afacerii,prima fiind angajata directoare de personal,inainte fosta angajata la BIROUL DE PLASARE, si cel din urma asa zis patron fost asociat la BIROUL DE PLASARE.
    Daca doriti sa va convingeti dati add la id lor de mess:transitjob si o sa vedeti ca in fiecare zi au locuri de munca oriunde in lume pe orice post.
    ATENTIE MARE LA ACESTI TEPARI CARE SPERAM SA PLATEASCA ODATA PENTRU TEPELE LOR!!

  52. despre firma GI&VMC PROFESSIONAL CAREER se stie ceva!?e din bucuresti si e noua infiintata,din cate am vazut functioneaza legal,dar as dori sa stiu,va rog,daca a plecat cineva prin intermediul lor!

  53. Din ce am citi pana acuma sunt multe firme pornite sa dea teapa. Sau asta,sau chiar nu se pricep deloc,nu au experienta si desi sunt bine intentionati la inceput,dau cu m**ii in fasole si fac mai mult rau decat bine. Personal cred ca asta e situatia in cele mai multe din cazuri,oricum pe cei care s-au pacalit nu ii incalzeste cu nimic ca a fost sau nu cu intentie. Mi-am depus si eu un dosar la “Falcon Finance Consulting” si m-au sunat ca am fost selectat si sa ma duc cu cash-ul(800 lei)pt permisul de munca. Daca cineva din “promotia” care tre sa plece conform spuselor lor in ianuarie 2011 are ceva informatii ma poate contacta la id-ul de mess/mail dragosh_79@yahoo.com. S-auzim de bine,ca de trait nu poate fi vorba ;)).

  54. firma falcon cei mai mari tepari.acum nu se mai pleaca in anglia decit in ianuarie 2011 . pe 22 11 2010 merg sa reziliez contractul si sa vedem ce mai zic cu bani.ma-u aburit o jumatate de an

  55. GI&VMC PROFESSIONAL CAREER am depus actele in august si pana acum nu am primit nici un raspuns , cica actele sunt in elvetia ,trag de timp sa faca bani pana acum nu am auzit sa plece cineva cu aceasta firma , te pacalesc la tradus actele

  56. iuli :firma falcon cei mai mari tepari.acum nu se mai pleaca in anglia decit in ianuarie 2011 . pe 22 11 2010 merg sa reziliez contractul si sa vedem ce mai zic cu bani.ma-u aburit o jumatate de an

    ce raspuns ai primit ??!!

  57. stie cineva ceva de firma falcon am depus dosarul la ei trebuia sa ma sune sa ma anunte daca am fost selectat si nimic ma poate ajuta cineva cu informatii.stroeflorin96

  58. fratilor nici nu stiu ce sa mai cred ,sunt fel si fel de agenti fantoma ,sunt in cautarea unui loc de munca .Oare mai exista vreo agentie serioasa?

  59. dana zimi si mie ai rezolvat ceva cu GI&VMC PROFESSIONAL CAREER lasa si tu un raspuns aici te rog sau altcineva care stie ceva va doresc bafta ….

  60. si parintii mei incearca sa plece prin falcon finance consulting in dubai si au achitat deja comisionul si de o luna ii tot amana .are cineva idee daca a mai incercat cineva sa plece in dubai prin aceasta firma ?

  61. ok ,deci se pare ca nu sunt deloc seriosi ,si cum parintii mei si-au luat teapa si au pierdut niste bani( mai exact 21 de milioane ),s-au hotarat sa stranga mai multa lume care a fost tepuita de aceasta firma si sa aduca televiziunea pe capul lor in speranta de a nu mai fi tepuiti si alti oameni si de a-si recupera cei deja tepuiti banii pt ca nu e normal sa isi bata joc in halul asta de oameni .daca exista cineva interesat sa se alature va rog sa bagati id-ul asta : alinutza9318@yahoo.com sau sa sunati la nr 0786619912 .

  62. vreau sa stiu daca mai exista aspiranti la plecarea la munca in Dubai prin firma Falcon Finance Consulting , care au achitat ditamai comisionul si care sunt amanati de pe o zi pe alta ca semneaza contractul, nu mai vorbim de plecare, care devine din ce in ce mai imposibila
    Vreau sa stiu unde sunt cei 40 de oameni care cica pleaca in Dubai Tare sunt curioasa ?

  63. Buna,
    Am fost si eu in situatia de a cauta un job in strainatate prin intermediulunei agentii de recrutare.Am si plecat,si a fost ok.Cazarea nu era grozava,dar in limita bunului simt.Nu te poti astepta la lux cd pleci pe-acolo,treb sa fim realisti.Incercati pe situl Tjobs,e super!!Eu asa am procedat si voi continua.Multa bafta!

  64. Inca ceva,am dat totusi de o agentie despre care nu am gasit prea multe informatii:STOR COMPANY din Cluj.Are cineva idee dc este serioasa?Multumesc

  65. despre gi&vmc nu prea mai stiu nimic,sotul meu a depus dosarul de aproximativ o luna si ni-i s-a spus ca dosarul e acum in elvetia,cica,si sa asteptam cam trei-patru saptamani si vom fii sunati!!cam atat!daca mai stiti voi ceva?…desi slabe sperante de ceva bun!

  66. GI&VMC Proffesional Carrer (exact asa scrie) Bd.Burebista nr.1 Bl.D15,sc 3,etaj 3, ap.80, sector 3. daca stie cineva niste detalii va rog ? postati sa aflu si eu despre aceasta firma , nu stiu nimic desprea ea

  67. Pt Alin,
    Nu stiu nimic dsp agentia de care intrebi,dar poti incerca alte agentii,cum ar fii:transylvania jobs,business activ consult,borg corp,work experience.Despre acestea stiu sigur k sunt serioase.Bafta!

  68. am bagat si eu dosaru la Falcon Finance Consulting. Cunoasteti cat de serioasa este firma? Astept un comentariu de la cei care cunosc aceasta firma!

  69. Prietenul meu a platit comisonul firmei Falcon Finance Consulting, iar acum asteptam plecarea in Spania. L-au amanat deja de doua ori…sa speram ca os a fie bine, ultima oara i s-a promis ca saptamana viitoare sigur e plecarea! Va spun ce am facut!!

  70. despre firma gi@vmc. am prieteni care au depus dosarul aug 2010,si acum sunt acasa. eu am depus dosarul in oct 2010,in nov am fost chemat la firma vezi doamne sa semnez un contract de mediere cum k sunt de acord cu conditiile lor in privinta comisionului etc. dupa mai astept 2 luni mi se spune k sunt refuzat, ceea ce mi se pare aiurea , deoarece nu primesc un motiv pt care am fost respins. poate o sa primesc ceva acum in feb dupa cum mi sa spus dar slabe sanse

  71. vad aici o gramada de commenturi despre firma asta danfil din Brasov , daca chiar este totul adevarat cred ca ar trebui sa fie mult mai plin internetul de povesti de genul dar le cam gasesc pe aceleasi pe fiecare forum , dak a fost cineva de curand as vrea si eu un nr de tel sau un contact ceva sa vb mai serios , nu inteleg cum rezista de 9 ani pe piatza o firma care da numai tzepe ??? foarte curios !! astept pareri de la cei ce au fost in grecia prin ei de curand adik 2010 !

  72. as vrea sa stiu despre buisnes active consult Cluj , si despre plecarile in Danemarca ca sofer si daca e ceva serios. multumesc

  73. ce stiti despre busines active consult Cluj . cat de seriosi sunt , si daca e ceva serios cu soferi trimisi. multumesc

  74. 99% din firme sunt TEPARE nu mai dati bani ca ele nu au nici o oferta de munca asa ca plecati prin cunostinte sau prieteni ca cu firmele astea no sa plecati niciodata si cu bani luati AVETI MARE GRIJA

  75. 99% din firmele RO. de plasare pentru forta de munca in strainatate sunt TEPARE va ia bani si no sa plecati niciodata mai bine plecati prin cunostinte sau prieteni AVETI MARE GRIJA.

  76. a luat cineva bani pe rezilierea contractului pt anglia de la firma falcon.Daca da sunati-ma si pe mine la tel.0762192967.la mine au trecut 3 luni si tot ma aburesc ca o sa sune ei

  77. buna.am depus si noi dosarele azi,(santem un cuplu)am dat doar 50 lei\pers,bani ce nu-i mai primim inapoi,oricum. nu ne a cerut alti bani inainte.cand am intrebat cand si cum se pleaca,d-na s-a balbait,ciudat.ca cica o sa ne luam noi bilete d autocar,ca ajungem acolo,ne cazam,si ne face cineva cont in banca pt a ne vira banii,etc. ca ne ast cineva din partea firmei in spania,etc.e cel putin ciudat.cred ca incearca sa vireze banii in conturile lor. cu cine ii merge,,(ca noi vr sa pl in spania.la citrice)dar am p cineva acolo,si pers resp mi-a spus ca s-a dus sezonul portocalelor.Ori ei spuneau ca se f contract p 6 luni,cu prelungire p un an.dar la ce?ca portocale sant doar iarna.si noi pt asta am optat..
    tzeapa..

  78. despre falcon e vba.e tzeapa.am bagat dosarele,si ne a spus ca nu se poate pleca acum,ca e problema cu vamile,etc. ca ma suna ei.dupa cum am v p forumul asta,mai ast si altii ca noi.ne spunea ca ne ast cineva in sp sa ne cazeze,ne face tot pers aia un cont in banca,unde se vireaza banii(dar s poate sa vrea sa i vireze in contul lor)
    nu cred k sant d increddere.santem un cuplu
    si ast sa sune.sau nu,dupa cum vad ca da tzepe aceasta firma falcon.

    Mentionez ca mi s a spus ca ne face contract dupa ce ajungem in spania,(la portocalr)desi am auzit ca sezonul lor s a dus)si mie mi s a spus ca o sa lucrez intre6 si 12 luni ,(optional)numai la citrice,cred ca nu e serioasa.Aveti grija.eu am platit doar indosarierea,altii au apucat sa le dea banii toti inainte!!!

  79. a,si cand imi f actele de dosar la falcon,venise un domn cu 2 fete,pt munca toti 3.au inceput sa puna intrebari,s-au prins ca firma e fantoma,si atunci angajatii i-au dat afara.oamenii care au f acolo venisera sa se angajeze,dar au f goniti ,caci s-au prins.si ei n au nevoie de oameni destepti..nu?asta am v cand stateam sa mi termine indosarierea,

  80. a,si apropo,permisul d munca(NIE),ca asa s numeste,tr sa fie gratuit.sant unele firme care ti l fac la locul d munca,altele cer sa l ai (ca si conditie d angajare).a p cineva in spania,mi a zis ca se scoate nie asta doar cu copie dupa buletin,de la UE.nu va lasati pacaliti d falcon,sau alte firmee!!sa plecati doar cu contract!

  81. vezi ca la falcon nu ti cere permis d munca.mie nu mi a cerut. a zis ca nu conteaza.nu cere diploma d studii,nici cazier,.nu e ciudat?cand ii intreb de cazare,si alte conditii,imi spun ca ei nu stiu prea bine,etc,iar ciudat.deci ei nu stiu mai nimic,se ocupa mai mult cu tzepe..grija mare!

  82. nu cred ca a plecat cineva cu falcon si ii e bine!nu mai manca c….t!esti un membru al firmei,recunoaste!!

  83. A plecat cineva prin firma Insurance Consult din braila? Au sediu pe str. transilvaniei 1 la etj.4,cam 22(gbc hotel,joli).La firam aceasta e vorba k nu iti cer bani pentru dosar sau mai stiu eu pentru alceva doar pentru o testare psihologica de 68 de lei.Si cica ar fi de vreo 4 ani prin Braila firma asta si tot in acest sediu.Acum ma gandesc sa fi rezistat atat pe piata pentru ca e suma micuta si sa nu i-o fi dat nimeni in judecata, sau o fi serioasa firma. De aceea va intreb a plecat cineva cu firam insurance consult BRAILA? Va multumesc pentru raspuns daca stie cineva.

  84. Urmeaza sa plec si eu prin FIRMA DANFIL JOBS din Brasov,dar acum m-ati speriat de mor!!!
    Daca cineva a plecat recent cu ei anuntati-ma,plec in Anglia ca si care assistent!
    Merci!

  85. pai tocmai asta e..ca nu se pleaca..doar li se iau banii si li se promit multe…fara pic de contract. mergeti la fortele d munca, sa va faceti dosar. eu asa o sa fac..

  86. ce mai stiti de falcon .mie nu i-mi mai raspund la telefon .niste nenorociti.chiar acum incerc sa iau legatura cu ei dar i-mi cunosc nr. de tel.si nu raspund .au trecut 3 luni de la rezilierea contractului si d-ra ramona nici nu vrea sa auda de noi.

  87. mai eu am un var care a plecat cu falcon si zice ca ii e bine … am discutat cu dr-a ramona despre problema , am inteles ca au fost probleme intre angajati s.a nu stiu daca sa plec cu aceasta firma dar pare destul de serioasa dupa ce am stat devorba cu ei si mi sa explicat… nu stiu as vrea si parerea voastra si din cate am inteles la spania era o problema ca nu ajung persoanele sau ceva de genu , eu nu m-am dus atunci , nu stiu daca o sa ma duc mie imi par seriosi dar dupa ce s-a scris

  88. tatal meu si fratele meu au plecat prin falcon finance consulting in germania acum.au stat 4 luni dar au plecat si sunt multumiti.am inteles ca oamenii care nu stiau meserie au fost o problema .cu actele nu stiu ce si ca cei de acolo vor numai persoane cu calificare.si mai stiu de la tata ca urmatoarea echipa ce pleaca prin ei in germania e in martieva tin la curent cu ce mai aflu

  89. buna.sa stii ca nimeni nu poate sa plece,cel putin in Spania,fara permis de munca.Si ,sa fim seriosi,cine se incumeta sa plece fara contract,fara macar sa l citeasca inainte???falcon nu ofera contract!doar dupa ce ajungi acolo,in afara…daca ajungi,,,!

  90. Am vbit cu cei d la falcon si mi au sp ca NIMENI n a asteptat mai mult de o luna ca sa plece prin firma lor…voi ce ziceti…?sant buni de injurat,nu??in conditiile in care p acest site sant multi oameni amarati care au ast si 6 luni…si inca mai asteapta.

  91. A,si sa stiti ca nr de la falcon,care incepe cu 021,, nu e de fix d buc,e nr de vodafone!pt ca ei sa si poata schimba nr ,si p acela sa l inchida,cand cineva se prinde …(stiti,se pot schimba retelele,pastrand acelasi nr dr tel,dai 10 E,la orice sediu d telefonie,si s rezolva).

  92. M au sunat cei d la falcon sa mi sp sa dau banii,comisionul cat mai repede,m am luat d ei,am inchis tel,si dupa,am vr sa sun din nou,sa le pun alte intrebari,,,ce credeti,,”?NU mi a mai raspuns de atunci,,,

  93. M au sunat cei d la falcon sa mi sp sa dau banii,comisionul cat mai repede,m am luat d ei,am inchis tel,si dupa,am vr sa sun din nou,sa le pun alte intrebari,,,ce credeti,,”?NU mi a mai raspuns de atunci,,

  94. PUTETI SA LE CERETI FIRMELOR D ACEST GEN SA VA DEO O DOVADA IN SCRIS SI SEMNAT PRECUM CA VA PRIMITI BANII INAPOI DACA NU SE FACE PLECAREA IN AFARA!!!ASA VA DATI SEAMA DACA E TZEAPA SAU NU…

  95. Daaaaa, haideti sa va spun eu cine este firma Falcon Finance Consulting, TEAPA TEPELOR, INCREDIBIL, IAR RAMONA PLOSCARU , HOATA HOATELOR SI MINCINOASA MINCINOASELOR, voi ce ati fost acolo v-ati dat seama cum traieste ea pe banii nostrii ? hai sa va povestesc eu ce am patit ieri cand am fost sa-mi iau banii mei dupa ce am reziliat contractul, am fost data afara cu urlete si tipete si jigniri si cu promisiunea ca nu o sa mai vad banii mei niciodata, cata nesimtire crasa !, dar sa vedeti bomba bombelor !!!!!!!!!!!!!, vedeti dragilor forumul acesta pe care suntem noi ? pe draguta de “DOAMNA” ? PLOSCARU o deranjeaza ce scriem noi , nu-i asa ? ce credeti ca mi-a cerut ? eeeee…. un mic santaj doar, sa nu mai scriu nici eu nici fiica mea nimic urat despre firma si atunci primesc banii MEI inapoi, dar ce sa vedeti ? eu trebuie sa dau declaratie in fata avocatului firmei ca nu mai scriu nimic pe internet despre ei ati mai auzit asa ceva ? si nu ati auzit totul declaratia trebuie sa o dea si fiica mea care este minora tot in fata avocatului IA SA-MI SPUNA SI MIE CINEVA DINTRE VOI CE AVOCAT ESTE ACELA CARE CARE PUNE UN MINOR SA DEA DECLARATIE CA NU MAI SCRIE PE INTERNET UN ADEVAR PE CARE IL STIE TOATA LUMEA DESPRE ACEASTA FIRMA ? PENTRU CA MULTI DINTRE VOI ATI FOST TEPUITI NU-I ASA ? CA DREPT URMARE DRAGUTA DOAMNA PLOSCARU CU TOT CU AVOCATUL EI SI CU TOATE PILELE SI RELATIILE EI ARE INCEPUTA O ANCHETA DE FRAUDA SI VA ROG SA FITI ATENTI SI SA URMARITI LA TOATE TELEVIZIUNILE ANCHETA DESPRE ACEASTA FIRMA , INTR-O ZI AM REUSIT SA-I FAC DOSARE PENALE PESTE TOT, SPRE SURPRINDEREA EI, ASA CUM BINE A ZIS CINEVA DINTRE d-VOASTRA EA VREA SA AIBA DE-A FACE DOAR CU PROSTI, DAR EA A FACUT GRESEALA DE-A CONFUNDA BUNUL NOSTRU SIMT CU PROSTIA.
    ASADAR, LA ACEASTA PLANGERE PENALA VA PUTETI ALATURA TOTI CEI CARE ATI FOST TEPUITI DE ACEASTA FIRMA SI CEI CARE ATI DEPUS DOSARELE (PENTRU CA PLOSCARU ! SA STII CA LE-AM VAZUT PE TOATE !!!!!!!) CU TOATE RELATIILE TALE !, SI CIREASA DE PE TORT ESTE CA : IA FITI ATENTI AICI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! UNUL DIN MARTORII MEI CEI MAI IMPORTANTI ESTE CHIAR UNUL DIN ANGAJATI EI DE LA FIRMA, DECI CONCLUZIA ? ACEASTA FIRMA VA FI DISTRUSA MAI REPEDE DECAT SE ASTEAPTA ACEASTA PLOSCARU .
    DECI CEI CARE VRETI SA VA ALATURATI NOUA CONTACTATI-NE LA TEL.0786619912
    BANUIESC CA TOTI VA VRETI BANII VOSTRII INAPOI SI PE DEASUPRA DACA SUNTEM UNITI OBTINEM SI DAUNE.
    PLOSCARU ARE DE UNDE SA NE DEA CRED CA V-ATI DAT SEAMA NU-I ASA ?
    TREBUIE SA FACEM CEVA SA NU MAI FIM FURATI DE UNA TARE-N GURA CARE PROFITA DE CREDULITATEA SI NECAZURILE NOASTRE, CA NU APELEAZA LA EA DECAT OAMENII CARE VOR SA MUNCEASCA CINSTIT CEL PUTIN ASA A FOST IN CAZUL NOSTRU.
    VA MULTUMIM SI VA ASTEPTAM !

  96. CE ZICI PLOSCARU ? MA POTI OPRI SA SCRIU PE NET DESPRE TINE ? CE ZICE AVOCATUL TAU ? TREBUIE SA TE INVETE COPILUL MEU CUM E CU LIBERTATEA DE EXPRESIE SI CU DEMOCRATIA ? IA SA VEDEM CUM ESTE PROMISIUNEA TA O SA-MI DAI BANII MEI INAPOI= CA SUNT BANII MEI NU AI TAI = HOATO = SI POATE O SA-MI DAI SI NISTE DAUNE CA NU NE-AI CHINUIT PE MINE SI PE FAMILIA MEA DEGEABA DOAR, SI NU TREBUIA SA-MI AMESTECI COPILUL IN RAHATUL TAU AICI AI GRESIT TU CEL MAI TARE CA NU A VENIT COPILUL MEU LA TINE SA-TI CEARA NIMIC , TARE SUNT CURIOASA CE EXPLICATII DAI TU IN FATA LEGII DESPRE LUCRUL ACESTA.
    VOI CEI CARE CITITI ACESTE COMENTARII SPUNETI-MI SI MIE IN CE TARA TRAIM DE SE POT INTAMPLA ACESTE GROZAVII, DE NU SE TINE CONT DE LEGE, DE BUNUL SIMT DE CORECTITUDINE DE OMENIE ,DE SE POATE UNA CA PLOSCARU SA NE FURE CA LA DRUMUL MARE CUM SE SPUNE , SI NU ESTE SINGURA DUPA CUM VAD.
    PLOSCARU SA CAUTI SI PE ALTE FORUMURI CA O SA AFLI MAI MULTE

  97. fratilor care a-ti fost pacaliti de falcon .haideti luni 07 03 11sa ne intilnim la sedul lor pt.bani nostri

  98. mda….trist….

    Tata mi-a spus ca pentru Germania a contactat falcon….
    ..i-am spus si eu sa nu-si ia viteza..pt ca suntem in romania si tzeparii sunt mai raspanditi ca papadia in baragan.:D

    luni …ma duc si eu la falcon sa vad cum sta treaba..

    si oricum…..ma jur…ii voi verifica peste tot ….min muncii finante samd…si o sa si las niste reclamatii aklo dak tot am batut drumul.

  99. buna ziua am facut si eu contract cu ei si mau selectat pe data de 02.12.2010 si miau zis ca pe 15.01.2011 am plecarea spre anglia si acuma mau amanat pt germania miau zis sa astept pana pe 10.03.2011 sai sun eu daca nu ma suna ei nuj ce sa mai cred adevaru ca miam luat o teapa de la samoconstruct care am dat 15 mil si acuma la falcon 10 mil ce credety ca as fi (asa ca sunt prost ca am crezut)la falcon mi sau parut destul baiety super okey dar sa vedem ce sa va intampla luni sau marty daca vrety sami zc si mie vreunu daca a plecat cu ei inafara as vrea sa styu si eu ma gasiti la nr acesta de tel 078639925 ms ast comm :(:(:(:(:(:(

  100. Daaaaa, haideti sa va spun eu cine este firma Falcon Finance Consulting, TEAPA TEPELOR, INCREDIBIL, IAR RAMONA PLOSCARU , HOATA HOATELOR SI MINCINOASA MINCINOASELOR, voi ce ati fost acolo v-ati dat seama cum traieste ea pe banii nostrii ? hai sa va povestesc eu ce am patit ieri cand am fost sa-mi iau banii mei dupa ce am reziliat contractul, am fost data afara cu urlete si tipete si jigniri si cu promisiunea ca nu o sa mai vad banii mei niciodata, cata nesimtire crasa !, dar sa vedeti bomba bombelor !!!!!!!!!!!!!, vedeti dragilor forumul acesta pe care suntem noi ? pe draguta de “DOAMNA” ? PLOSCARU o deranjeaza ce scriem noi , nu-i asa ? ce credeti ca mi-a cerut ? eeeee…. un mic santaj doar, sa nu mai scriu nici eu nici fiica mea nimic urat despre firma si atunci primesc banii MEI inapoi, dar ce sa vedeti ? eu trebuie sa dau declaratie in fata avocatului firmei ca nu mai scriu nimic pe internet despre ei ati mai auzit asa ceva ? si nu ati auzit totul declaratia trebuie sa o dea si fiica mea care este minora tot in fata avocatului IA SA-MI SPUNA SI MIE CINEVA DINTRE VOI CE AVOCAT ESTE ACELA CARE CARE PUNE UN MINOR SA DEA DECLARATIE CA NU MAI SCRIE PE INTERNET UN ADEVAR PE CARE IL STIE TOATA LUMEA DESPRE ACEASTA FIRMA ? PENTRU CA MULTI DINTRE VOI ATI FOST TEPUITI NU-I ASA ? CA DREPT URMARE DRAGUTA DOAMNA PLOSCARU CU TOT CU AVOCATUL EI SI CU TOATE PILELE SI RELATIILE EI ARE INCEPUTA O ANCHETA DE FRAUDA SI VA ROG SA FITI ATENTI SI SA URMARITI LA TOATE TELEVIZIUNILE ANCHETA DESPRE ACEASTA FIRMA , INTR-O ZI AM REUSIT SA-I FAC DOSARE PENALE PESTE TOT, SPRE SURPRINDEREA EI, ASA CUM BINE A ZIS CINEVA DINTRE d-VOASTRA EA VREA SA AIBA DE-A FACE DOAR CU PROSTI, DAR EA A FACUT GRESEALA DE-A CONFUNDA BUNUL NOSTRU SIMT CU PROSTIA.
    ASADAR, LA ACEASTA PLANGERE PENALA VA PUTETI ALATURA TOTI CEI CARE ATI FOST TEPUITI DE ACEASTA FIRMA SI CEI CARE ATI DEPUS DOSARELE (PENTRU CA PLOSCARU ! SA STII CA LE-AM VAZUT PE TOATE !!!!!!!) CU TOATE RELATIILE TALE !, SI CIREASA DE PE TORT ESTE CA : IA FITI ATENTI AICI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! UNUL DIN MARTORII MEI CEI MAI IMPORTANTI ESTE CHIAR UNUL DIN ANGAJATI EI DE LA FIRMA, DECI CONCLUZIA ? ACEASTA FIRMA VA FI DISTRUSA MAI REPEDE DECAT SE ASTEAPTA ACEASTA PLOSCARU .
    DECI CEI CARE VRETI SA VA ALATURATI NOUA CONTACTATI-NE LA TEL.0786619912
    BANUIESC CA TOTI VA VRETI BANII VOSTRII INAPOI SI PE DEASUPRA DACA SUNTEM UNITI OBTINEM SI DAUNE.
    PLOSCARU ARE DE UNDE SA NE DEA CRED CA V-ATI DAT SEAMA NU-I ASA ?
    TREBUIE SA FACEM CEVA SA NU MAI FIM FURATI DE UNA TARE-N GURA CARE PROFITA DE CREDULITATEA SI NECAZURILE NOASTRE, CA NU APELEAZA LA EA DECAT OAMENII CARE VOR SA MUNCEASCA CINSTIT CEL PUTIN ASA A FOST IN CAZUL NOSTRU.
    VA MULTUMIM SI VA ASTEPTAM !

  101. CE ZICI PLOSCARU ? MA POTI OPRI SA SCRIU PE NET DESPRE TINE ? CE ZICE AVOCATUL TAU ? TREBUIE SA TE INVETE COPILUL MEU CUM E CU LIBERTATEA DE EXPRESIE SI CU DEMOCRATIA ? IA SA VEDEM CUM ESTE PROMISIUNEA TA O SA-MI DAI BANII MEI INAPOI= CA SUNT BANII MEI NU AI TAI = HOATO = SI POATE O SA-MI DAI SI NISTE DAUNE CA NU NE-AI CHINUIT PE MINE SI PE FAMILIA MEA DEGEABA DOAR, SI NU TREBUIA SA-MI AMESTECI COPILUL IN RAHATUL TAU AICI AI GRESIT TU CEL MAI TARE CA NU A VENIT COPILUL MEU LA TINE SA-TI CEARA NIMIC , TARE SUNT CURIOASA CE EXPLICATII DAI TU IN FATA LEGII DESPRE LUCRUL ACESTA.
    VOI CEI CARE CITITI ACESTE COMENTARII SPUNETI-MI SI MIE IN CE TARA TRAIM DE SE POT INTAMPLA ACESTE GROZAVII, DE NU SE TINE CONT DE LEGE, DE BUNUL SIMT DE CORECTITUDINE DE OMENIE ,DE SE POATE UNA CA PLOSCARU SA NE FURE CA LA DRUMUL MARE CUM SE SPUNE , SI NU ESTE SINGURA DUPA CUM VAD.
    PLOSCARU SA CAUTI SI PE ALTE FORUMURI CA O SA AFLI MAI MULTE

  102. Daaaaa, haideti sa va spun eu cine este firma Falcon Finance Consulting, TEAPA TEPELOR, INCREDIBIL, IAR RAMONA PLOSCARU , HOATA HOATELOR SI MINCINOASA MINCINOASELOR,
    voi ce ati fost acolo v-ati dat seama cum traieste ea pe banii nostrii ? hai sa va povestesc eu ce am patit ieri cand am fost sa-mi iau banii mei dupa ce
    am reziliat contractul, am fost data afara cu urlete si tipete si jigniri si cu promisiunea ca nu o sa mai vad banii mei niciodata, cata nesimtire
    crasa !, dar sa vedeti bomba bombelor !!!!!!!!!!!!!, vedeti dragilor forumul acesta pe care suntem noi ? pe draguta de “DOAMNA” ? PLOSCARU o
    deranjeaza ce scriem noi , nu-i asa ? ce credeti ca mi-a cerut ? eeeee…. un mic santaj doar, sa nu mai scriu nici eu nici fiica mea nimic urat
    despre firma si atunci primesc banii MEI inapoi, dar ce sa vedeti ? eu trebuie sa dau declaratie in fata avocatului firmei ca nu mai scriu nimic
    pe internet despre ei ati mai auzit asa ceva ? si nu ati auzit totul declaratia trebuie sa o dea si fiica mea care este minora tot in fata avocatului
    IA SA-MI SPUNA SI MIE CINEVA DINTRE VOI CE AVOCAT ESTE ACELA CARE CARE PUNE UN MINOR SA DEA DECLARATIE CA NU MAI SCRIE PE INTERNET UN ADEVAR PE CARE
    IL STIE TOATA LUMEA DESPRE ACEASTA FIRMA ? PENTRU CA MULTI DINTRE VOI ATI FOST TEPUITI NU-I ASA ? CA DREPT URMARE DRAGUTA DOAMNA PLOSCARU CU TOT CU
    AVOCATUL EI SI CU TOATE PILELE SI RELATIILE EI ARE INCEPUTA O ANCHETA DE FRAUDA SI VA ROG SA FITI ATENTI SI SA URMARITI LA TOATE TELEVIZIUNILE
    ANCHETA DESPRE ACEASTA FIRMA , INTR-O ZI AM REUSIT SA-I FAC DOSARE PENALE PESTE TOT, SPRE SURPRINDEREA EI, ASA CUM BINE A ZIS CINEVA DINTRE d-VOASTRA
    EA VREA SA AIBA DE-A FACE DOAR CU PROSTI, DAR EA A FACUT GRESEALA DE-A CONFUNDA BUNUL NOSTRU SIMT CU PROSTIA.
    ASADAR, LA ACEASTA PLANGERE PENALA VA PUTETI ALATURA TOTI CEI CARE ATI FOST TEPUITI DE ACEASTA FIRMA SI CEI CARE ATI DEPUS DOSARELE (PENTRU CA PLOSCARU
    ! SA STII CA LE-AM VAZUT PE TOATE !!!!!!!) CU TOATE RELATIILE TALE !, SI CIREASA DE PE TORT ESTE CA : IA FITI ATENTI AICI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    UNUL DIN MARTORII MEI CEI MAI IMPORTANTI ESTE CHIAR UNUL DIN ANGAJATI EI DE LA FIRMA, DECI CONCLUZIA ? ACEASTA FIRMA VA FI DISTRUSA MAI REPEDE DECAT SE
    ASTEAPTA ACEASTA PLOSCARU .
    DECI CEI CARE VRETI SA VA ALATURATI NOUA CONTACTATI-NE LA TEL.0786619912
    BANUIESC CA TOTI VA VRETI BANII VOSTRII INAPOI SI PE DEASUPRA DACA SUNTEM UNITI OBTINEM SI DAUNE.
    PLOSCARU ARE DE UNDE SA NE DEA CRED CA V-ATI DAT SEAMA NU-I ASA ?
    TREBUIE SA FACEM CEVA SA NU MAI FIM FURATI DE UNA TARE-N GURA CARE PROFITA DE CREDULITATEA SI NECAZURILE NOASTRE, CA NU APELEAZA LA EA DECAT OAMENII
    CARE VOR SA MUNCEASCA CINSTIT CEL PUTIN ASA A FOST IN CAZUL NOSTRU.
    VA MULTUMIM SI VA ASTEPTAM !

    CE ZICI PLOSCARU ? MA POTI OPRI SA SCRIU PE NET DESPRE TINE ? CE ZICE AVOCATUL TAU ? TREBUIE SA TE INVETE COPILUL MEU CUM E CU LIBERTATEA DE EXPRESIE
    SI CU DEMOCRATIA ? IA SA VEDEM CUM ESTE PROMISIUNEA TA O SA-MI DAI BANII MEI INAPOI= CA SUNT BANII MEI NU AI TAI = HOATO = SI POATE O SA-MI DAI
    SI NISTE DAUNE CA NU NE-AI CHINUIT PE MINE SI PE FAMILIA MEA DEGEABA DOAR, SI NU TREBUIA SA-MI AMESTECI COPILUL IN RAHATUL TAU AICI AI GRESIT
    TU CEL MAI TARE CA NU A VENIT COPILUL MEU LA TINE SA-TI CEARA NIMIC , TARE SUNT CURIOASA CE EXPLICATII DAI TU IN FATA LEGII DESPRE LUCRUL ACESTA.
    VOI CEI CARE CITITI ACESTE COMENTARII SPUNETI-MI SI MIE IN CE TARA TRAIM DE SE POT INTAMPLA ACESTE GROZAVII, DE NU SE TINE CONT DE LEGE, DE
    BUNUL SIMT DE CORECTITUDINE DE OMENIE ,DE SE POATE UNA CA PLOSCARU SA NE FURE CA LA DRUMUL MARE CUM SE SPUNE , SI NU ESTE SINGURA DUPA CUM VAD.
    PLOSCARU SA CAUTI SI PE ALTE FORUMURI CA O SA AFLI MAI MULTE

  103. FIRMA FALCON FINANCE CONSULTING.

    RAMONA PLOSCAru, DIRECTOARE
    VERONICA, SI INCA 2 SAU 3 BAIETANDII CARE PACALESC LUMEA.
    Am fost plecat cu ei in spania. Mai bine ramaneti acasa si va luati bani inapoi.
    Este o firma neserioasa , o sa va luati mare teapa cu ea.
    bafta ..

  104. NU PLECATI CU FALCON !! NISTE TZEPARI OBOSITI !!! AM FOST SI EU PLECAT IN SPANIA LA CITRICE , IN CONTRACT SCRIA 5-6 E pe ora !!! CAND AM AJUNS ACOLO NU SE MAI PLATEA LA ORA , SE PLATEA LA CAPAS ASTA FIIND 1.20E CAPASUL , CARE AVEA 30 DE KG , PE ZI FACEAM APROXIMATIV 15 CAPASE FACETI SOCOTEALA SI VETI VEDEA.. NISTE TZEPARI ITI IAU BANII SI TE TRIMIT CA UN SCLAV PE PLANTATIE

  105. de firma (“business activ consult” ) stie cineva ceva???? am depus un cv.. si am fost sunat pentru plecare in anglia.. as vrea sa stiu daca a mai plecat cineva cu ei… nu imi cer nici un comision nimic…!

  106. OAMENI BUNI CARE ATI PLATIT LA FALCON SI NU ATI PLECAT HAIDETI SA NE INTALNIM LUN I 14.03.2011
    VREM SA NE ADUNAM SO DAM IN JUDECATA MAI ALES AIA CARE LEA EXPIRAT CONTRACTELE DE REZILIERE. VA ROG FOARTE MULT SUNATIMA LA NUMARUL ASTA 0786214599. SI LA NUMARUL ASTA 0766265500.
    CARE ATI FOST PLECATI SI NU VA ASTEPTAT NIMENI SUNATI LA NUMERELE DE MAI SUS SA VB SA NE INTALNIM
    SA NE RECUPERAM BANII CA NUSE PLEACA E TEAPA 100/ LA SUTA

    AVEM DREPTUL SA NE LUAM BANII AM FOST LA POLITIE SI AM VB SI LA DNA

    E DREPTUL NOSTRU DE A NE PRIMI BANII INAPOI EU AM FOST PACALITCA PLEC IN SPANIA SI MIAM DAT DEMISIA CA PLEC VINERI 04.03.2011 CAZ CE NU SA INTANPLAT, SI AM HOTARAT SA NE STARNGEM TOTI SA MERGEM LA TELEVIZIUNI SI LA DNA CA SIGUR NE PRIMIM BANII.
    ASTEPTAM SA SUNATI PE NUMERELE DE MAI SUS SA NE INTALNIM LUNI PE 14.03.2011
    E DREPTUL NOSTRU NU VA LASATI PACALITI CA NU MERITA

  107. SA VA ZIC CINE E FIRMA FALCON: o firma de plasare cu sediul in strada dorobantilor numarul172-178 bl 16 sc 1 et 2 ap 12 sectoruli bucuresti, e o firma tepara reprezentata de RAMONA PLOSCARU fiind administratora fimei si angajatii firica,viorica,b-dinca andrei.
    Oameni platitica sa minta lumea si sa ne ia banii pentru obtinerea unui locd munca in strainatate, lucrul ca re nu sa intanplat am obtinut numai amanari, ca plecam si suntem oameni care nu mai lucram neau pus sa ne dam demisiile ca plecam in spania in agricultura.
    Lucrul care nu sa intanplat si am ramas fara un loc de munca. Sunt multi oameni in situatia mea care as vrea sai rog sa luptein potriva coruptiei si a in selaciunii. Rog sa se adreseze care au fost pacaliti la numerele de tel:0786214599 sau 0766265500 sa ne intalnim luni pe 14.03.2011 la sediul firmei falcon

    CITEZ: ieri pe 10.03 2011 am fost la sediul firmei sa punem intrebari de ce nu am plecat si ca nea lasat fara un locde munca si ca ne vrem banii nostri inapoi, am vb amiabil cu domnul DINCA ANDREI angajat al firmei falcon finance consulting, si in vorba a intervenit un badiguard al firmei, sau a lui doamna ramona ploscaru si a spus ca ne ia la palme si ca suntem obraznici, am aplanat situatia fiind oameni putini si neam retras de frica sa nu se intanple alceva.
    E normal ca o firma de plasare sau mai bine o fima care pacaleste lumea ca trimite si inca ia bani la lume si nu trimite pe nimeni,cand ne ducem sa vedm ce sa mai rezolvat sau sa ne luam banii pune lumea sa ne goneasca sau sa ne ia la palme.
    GANDITIVA SI VOI CARE ATI FOST PACALITI DE ACEASTA FEMEIE[RAMONA PLOSCARU HOATA HOATELOR; SI NU ATI PLECAT SAU VA TRIMIS SI NU VA LUAT NIMENI, SAU NU SIA RESPECTAT CONTRACTUL, HAIDETI SA GASIM O SOPUTIE. DACA NU GASIM NOI IA INCEARCA SA MAI PACALEASCA LUME. AM SUNAT IERI CAN DAM DAT DECLARATIE LA POLITIE SI AM INTREBAT: firma falcon, da ,buna ziua sunt un domn care avazut un anunt in ziar si as fi interesat pentru un loc de munca mia spus ca da se trimite trebuie sa platim comision etc. si am intrebat in cat timp se pleaca: si nea spus ca prin firma noastra nimeni nu a plecat mai tarziu de o luna
    CONCLUZIA:mint cu nerusinare si nimeni nu are ce sai faca? Gresiti oameni buni hai sa ne adunam si o sa gasim solutii inpreuna altfel nu vad nici o solutie care putem so rezolvam singuri
    ROG sa ni tea laturati luni 14.03.2011 sunati la numerele de pe ecran 0786214599sau 0766265500 va multumim

  108. PENTRU SIMPSON

    CRED CA AGENTIA DE MAI SUS E SERIOASA CA NUTI IA COMISION
    SUNAMA SI PE MINE LA NUMARUL ASTA SAMI DAI SI MIE MAI MULTE DETALII DESPRE FIRMA SI NUMAR DE CONTACT 0786214599

  109. sall imi poate spune sii miee cineva daca a plecat cineva cu falcon finance va rog eu mult lasatimi si mie un comentariu va rog spunetimi si mie ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

  110. sall imi poate spune sii miee cineva daca a plecat cineva cu falcon finance va rog eu mult lasatimi si mie un comentariu va rog spunetimi si mie ??????????????????????????????????????????????

  111. sa imi spuna si mie cineva despre s.c Bazarul De Case Grup s.r.l. stie cineva e pe Cal Grvitei nr 230 si as mai fi interesat despre GI&VMC PROFFESIONAL CARRER

  112. as vrea sa stiu daca firma Business Activ Consult e serioasa. daca stie cineva ceva de aceasta firma sa spuna. va rog.
    ei zic ca nu se percepe comision. e o alta smecherie?

  113. firma GI&VMC PROFESSIONAL CAREER tzepari anul trecut am platit o chitanta 25lei si am tradus niste acte 180.nu au dat nici un raspuns dupa 2 luni cand iam sunat sa vin sa semnez cotractul de mediere.un prieten de al meu a platit taxa sa interesat si nu sant inregistrati la oficiul de munca aveti mare grija

  114. au si o firma cu care traduc actele poti sa le traduci si in alta parte.am fost unde au zis ei aveau multe acte de tradus pt firma GI&VMC PROFESSIONAL CAREER multa lume pacalita

  115. iar de vorbit nici nu poti vb trebuie sa platesti taxa inainte si dupa aia intri la interviu daca pui multe intrebari nu iti raspunde

  116. buna.am sunat firma falcon pt a-mi inapoia suma d indosariere,pt ca nu mai vr sa merg.si mi au sp ca nu se returneaza.asa ca nu va mai bagati dosarele,ca nu mai vedeti nici banii aia.

  117. Sotul meu este inscris la firma FALCON din luna sept 2010 nici in ziua de azi nu a plecat si nici macar bani nu si ia luat inapoi.si a reziliat contractul in luna noiembrie 2010.de atunci il tot amana numai ca sa nu i dea banii inapoi.a fost ultima oara la firma luni pe data de 4 aprilie 2011 si i au spus ca nu au bani in caserie.a ramas sa il sune un avocat de la firma pe nume COSTI…E VRAJEALA CURATA ASTA.BINE CA SI A PUS RAMONA PLOSCARU SILICOANE PE BANII NOSTRI…

  118. FAZA TARE!!!am sunat eu astazi la firma,am vb cu ANDREI si i am spus problema sotului,ca a fost luni la firma si ca i s a spus ca nu au bani in caserie…ier el mi a spus ca nu o sa se mai restituie banii la sediu ci prin posta.ca o sa si poata recupera banii prin oficiul postal de care apartine fiecare!am intrebat cand o sa se intample asta si mi a spus cat mai curand posibil…sotul meu a fost pana acum reprogramat de 5 ori,iar acum stam si asteptam sa ia banii prin posta,dar cand nu stim nici noi si cred ca nici cei de la firma.E O MARE TEAPA.mai astept parerile voastre,raspunsurile.

  119. fratilor nu plecati cu falcon
    eu sun in spania trimis de ei si mor de foame
    mananc din containare ca sa nu mor de foame
    daca vreti sa va convingenti va las numarul meu 0040642969651
    mia zis cand sa plec ca scot cam o mie de euro
    lucru care nu sa intanplat
    eu aici sunt platit la capas si iau 55de centi pe capas
    mai mult de 40 capase nu fac pe zi
    adica 22
    din 22 de euro imi ia 7 euro transportul si cazarea 3 euro

    in total cam 20 euro platesc pe zi
    deci concluzia ca mor de foame

    nici bani de drum nu am sa vin acasa
    suntem 7 persoane trimisi de falcon
    daca vreti sa plecati sunati pe numarul de spania si va lamuresc eu
    nu plecti fratilor
    ca e teapa
    eu am platit zece milioane jumate sa plec

  120. care ati fost trimisi in spania de falcon sa ne alaturam fratiilor sai dam in judecata miau luat 10 mil jumate sa plec si mia zis ca castig 1oooeuro
    noi suntem pe picior de plecare din spania e sfarsit de temporada la portocale si vrea sa ne arunce in strada aici muriti de foame nu ramaneti decat cu 2 euro pe zi e greu tare ascultati ma ce va spun nu plecati cu falcon sunt cei mai mari tepari
    eu acum nu am bani sa vin in tara
    daca ma credeti yd meu de mess este parvucostel77 si ast sa ma contactati sa vb
    va multumesc mult
    aveti grija fratilor ca mie imi vine sa ma omor sincer
    numai bine

  121. FIRMA GI-VMC PROFESSIONAL CAREER sint niste tepari nenorociti care te pacaleste cu tradusul actelor si a contractului de mediere pune boarfele alea sati faca capul calendar si omul de buna credinta crede ce spune . si da bani la tradus dupa care astepti pina crapi, si intrun tirziu cand te duci la iei iti spune tirfele alea ca nu ai fost ales sau ca sa facut o alta preselectie si tu pa respins. toti care au fost pacaliti trebui sa ne stringem sa facem reclamatie . asa putem sa le stricam afacerea inputita pa care o practica . asa putem sai salvam si pa alti amariti de la pacaleala care am primito noi. HOTI HOTI HOTI.

  122. nu a ti invatat nimic din toate povestile spuse de oameni care au luat teapa de la firmele astea de apartament?vad ca continuati sa dati bani inainte pt acte inventate,cica (mediere,procesare,comision,traducere)apoi plangeti dupa bani. TOATE FIRMELE CARE VA CER BANI INAINTE PT.CELE SCRISE MAI SUS SUNT FIRME TEPARE.angajatorii seriosi platesc ei comisionul firmelor de intermediere.ca sa stiti pe viitor.iar cel cu bisnis activ .prietene aia cred ca e singura firma serioasa care nu da tepe,O FIRMA CARE NU DA TEAPA E FIRMA CARE NU CERE BANI INAINTE PT NICI UN ACT. AVIZ AMATORILOR .

  123. TEPARII CU FIRMELE DE MEDIERE ISI FAC MULTE FIRME SI SCHIMBA NUMELE DES.
    un exemplu concret de teparI sunt MIHAITA DOREL si ADELA BANESCU care au activat si au dat tepe pe urmatoarele firme:
    SC BIROUL DE PLASARE FORTA MUNCA INTERNA SI EXTERNA
    SC LEVICONSTRUCT SRL
    SC NAVRO TOUR SRL
    SC TRANSIT JOB CONSULTING SRL

  124. mai,copii,m-ati pus rau de tot pe ganduri,nu gluma!!eu am platit 30 de lei,taxa de consiliere si intocmire dosar,18 lei pentru pozele de pasaport si 14,6 lei,pentru cazier,atat,in rest,nu am apucat,din fericire se pare,sa achit cei 270 de lei pentru traducerea actelor,asa ca nu ma mai agit asa tare,incerc,momentan,sa gasesc ceva in jegul asta de tara decat sa ma manance cainii de viu intr-o tara straina!!!!Marian POMPIERUL,marian_pompierul,0723091816/0767591539

  125. fratilor sa va spun povestea mea
    nu plecati cu firma falcon ca este o firma tepara reprezentata de analfabeta ramona ploscaru care isi pune silicoane pe banii nostri
    pe mine ma trimis in spania
    in agricultura si mia luat zece milioane jumate fara transport
    am ajuns in spaqnia si am muncit la intermediar
    nu am avut bani sa mananc si mam apucat de furat
    nu va mint cu nimic
    am muncit o luna jumate degeaba fara sami dea nici un ban
    deci aveti mare grija care va duceti la firma falcon
    va trimite la unu butu laurentiu ionut
    si o sa fie vai de voi
    eu momentan miam gasit de munca
    dar credetima nu am bani sa plec in tara
    daca vreti sa va convingeti sunati la numarul
    0040642949651

  126. Va rog frumos sa-mi spuna cineva daca a plecat in strainatate , cineva cu firma SC INSURANCE CONSULT SRL BRAILA , si ce fel de firma este , serioasa sau tepara …

  127. ALUT AS DORI SA PLEC CU FLACON CONSULTING IN SPANIA IN AGRICULTURA AM FAKUT DOSARUL IN VALOARE DE 50 RON SI URMEAZA SA DAU COMISIONUL FIRMEI IN VALOARE DE 450 RON MI SA SPUS CA DACA II DAU PANA LUNI MIERCURI E PLECAREA DIN AUTOGARA MILITARI CU SAIZ TOUR . IMI SPUNE CINEVA CARE A MAI FOST IN SPANIA IN PERIOADA ASTA CUM E ADIKA CUM SE PLATESC CAZARE …

  128. vreau sa stiu si eu cine a plecat recent,prin Tjobs vreau sa plec si eu cu ei si nu stiu daca sunt seriosi,va rog dati-mi si mie un raspuns….

  129. Domnule administrator rog sa mi se stearga forumurile adresate catre firma falcon finante consulting
    am aceasta rugaminte in calitate de propietar al adresei numarul meu de contact 0786214599
    va multumesc
    o zi buna

  130. In realitate, scriu in acest “forum”, o multime de putori ordinare, care habar nu stiu ce inseamna MUNCA. Injurii si jigniri cat cuprinde. Totul este un haos . Nimeni nu intelege nimic si noi, romanii nu invatam si nu vom invata niciodata nimic. Unii ne fura ptr ca noi permitem asta. Nu stim sa citim un contract, nu stim ce vrem si nu vom sti niciodata. Avem in cap doar “BANI”, dar nu gandim ce valoare au banii si cum sa-i facem cinstit si sa si oferim ceva ptr acesti bani. Vrem sume mari dar sa dam ….nimic. Vinovat este mereu altul, noi fiind cei “buni”….

  131. ia vezi tu,”Gilda” draga,sau cum zici ca te cheama,ca nimeni nu cere bani degeaba!!oamenii astia vor sa munceasca din greu pt ei,iar contractul se promite dupa ce ajungi la locul de munca respectiv,dar in el nu se va vedea niciodata ceea ce s.a promis,vor fi bani pe jumatate,si munca dubla ,cel putin de la astfel de firme.Eu te cred k lucrezi la ei,dar asta este..si nu -i mai numi ”putori” pe oamenii care-si vand casele si alte bunuri doar pt a scapa de saracia din aceasta tara!!Daca nu stii,nu vorbi!iar daca stii,macar ai demnitatea de roman si taci!!

  132. buna ma numesc alina sotul meu a fost inselat de o firma din arad str george cosbuc nr:57 ca o sa il duca in strainatate a dat comision a platit taxe si can colo teapa nu mai aveti8 incredere in fel si fel de firme fantome

  133. Asa e dana astia te pacalesc cu tradusul actelor cred ca e biroul lor ,cine se va duce si va cere traducerile va vedea ca nu exista traducere

  134. Mai sie cineva de Danfil-Jobs firma de intermediari din Brasov…vad ca e si acuma pe net cu locuri de munca de vis in Marea Britanie….eu am citit mai sus …si am luat si eu legatura cu respectiva Adriana Stoleru …si sincer va spun ca mi` s`o parut ceva necurat de la inceput…..intrebare mea este

    1. A plecat cineva cu Danfil-Jobs si a primit ce era promis pe aununtul job`ului respectiv?

    2.Care a luat “teapa” de la ei…daca are timp sa ne zic si noua in ce consta “teapa” lui…sa invatam si noi la randu nostru pana nu e prea tarziu…

    Bafta tuturor!

  135. fratilor nu stiu cum e cu falcon consulting si eu trebuie sa splec (cu ei) dar de comision in tara nu mia zis nimic astept de o luna ma uit aici si ma INGROZESC ce vad oameni care spera la o vita mai buna si cand colo mar de foame prin afara nu mai stiu ce sa fac dai in colo de 50 de lei nu e mare avere dar sa ajungi acolo si sa mori de foame e de rau chinui si familia si pe tine nu stiu ce sa fac datimi un sfat va rog multumasc anticipat

  136. salut, eu am semnat un contract cu firma Falcon si cand am dorit rezilierea mi s-a spus d la sediu lor de pe calea dorobantilor ca acest contract nu poate fi reziliat…daca cineva a reusit va rog contactati-ma pe numarul 0762/330135…as fi f recunoscator

  137. Salut, firma S.C FALCON FINANCE CONSULTING S.R.L este o mare teapa…in tara i se spune omului ca o sa plateasca cazarea 50-70 de euro, ca o sa castige 6 euro pe ora si ca o sa stea in conditii foarte bune…ABUREALA…Cand ajunge acolo afla ca are de plata cazarea 100 de euro, nu castiga 6 euro pe ora ci 4, conditii bune nu exista stau toti la gramada…si una peste alta, in tara S.C FALCON FINANCE CONSULTING S.R.L nu le-a spus oamenilor ca o sa trebuiasca sa plateasca acolo in spania transportul zi de zi cate 5 euro, si nu le-a spus ca o sa trebuiasca sa plateasca 50 de euro avans cazarea…Va spun oameni buni, sunt persoane care au plecat acolo chiar saptamana trecuta, sambata, si cand au ajuns acolo a trebuit sa plateasca acel avans de 50 euro, ei bine acei oameni nu mai au bani de mancare…stiu toate aceste lucruri de la mama, pentru ca si ea se afla printre acei oameni care au plecat sambata…Nu am niciun interes sa spun prostii, am vrut doar prin acest mesaj sa deschid ochii oamenilor, si sa se fereasca de astfel de firme si sa verifice de 10 ori inainte de a lua legatura cu o astfel de firma…Sanatate numai bine.

  138. buna stie cineva ceva despre firma personalivermittlung?va rog sa imi spunetii si mie daca stitiii!

  139. AD Recruiting Sibiu este 100% TEAPA. Lucreaza mana in mana cu Falcon Finance Consulting, care de fapt este creierul inselatoriei. In septembrie a.c. cei de la AD Recruiting Sibiu au postat pe Tjobs.ro ( probabil si pe alte site-uri) o oferta pentru Turcia, pentru curatenie hoteluri si spitale. Au luat cate 50 lei de persoana taxa de indosariere, iar cand ne-am prezentat la Sibiu pentru interviu, ne-au pasat catre madam Ramona Ploscaru, excroaca de la Falcon Finance Consulting. S-au semnat contracte cu Falcon si s-au platit 1150 lei de persoana ca si taxa de mediere. Asta a fost in data de 9 septembrie 2011, plecarea fiind promisa pentru 15, sau cel tarziu 20 septembrie. Cand scriu aceste randuri suntem in 1 noiembrie 2011. De atunci, adica de o luna si jumatate nici macar nu m-au sunat, iar de plecare nici vorba. Numerele de telefon de pe contract sunt false ( nealocate). Contractele sunt intocmite in asa fel, incat practic sunt de neatacat in justitie timp de un an de zile ( opinia unui avocat uns cu toate alifiile). Intre timp probabil o sa desfiinteze firma si o sa dispara precum magarul in ceata. Nu dati bani de pomana si feriti-va de ambele firme. Omul ajuns la disperare este dispus sa faca tampenii, chiar daca in sinea sa nu are incredere din start in nenorocitii astia. Dupa un timp probabil vor reapare sub alte denumiri de firma, asadar atentie la nume: Ramona Ploscaru, Cojocaru Daniel, Virca ( Cojocaru) Adreea, Barna Silviu-Adrian.

  140. OAMENI BUNI!!!!FIRMA FALCON FINANCE CONSULTING ESTE O MARE TEAPA!NU PLECATI CU ACEASTA FIRMA PENTRU CA O SA AJUNGETI FURAND PENTRU MANCARE.PLUS CA VA IA 100 DE EURO PENTRU CHIRIE …DAR CONDITIILE SUNT VAI DE MAMA LOR… UN PAT VAI DE EL..IN CARE NU AI NICI CU CE SA TE INVELESI , NU AI VASE IN CARE SA IITI FACI MANCARE , DUSURILE FOARTE STRICATE SI JEGOASE.LA MUNCA TE PLATESTE CU 1 EURO SI 20 DE CENTI CAPASUL…SI TINAND CONT CA MAI MULT DE 15 CAPASE PE ZI NU POTI SA FACI.DIN BANII ASTIA ITI OPRESTE CHIRIA IN FIECARE LUNA 100 DE ERU , ITI IA 22 DE EURO PENTRU FOARFECA SI MANUSI SI TRANSPORTUL IN FIECARE ZI 5 EURO..IAR CAND TE TRANSPORTA TE BAGA IN MASINI CA PE VITE 20 DE INSI INTR.O MASINA..DECI IN CONLUZIE NU PLECATI CU ACEASTA FIRMA CA O SA AJUNGETI NEMANCAT SI CU BANII LUATI!I!!!ESTE O MARE TEAPA!!!!

  141. despre firma personalivermittlung din oradea nu stie nimeni nimic ?????????daca poate cineva sa ma ajute le-as multumii!!!

  142. eurojob recruitment constanta sunt teparii, iti iau banii si dupa vin cu raspunsuri de genu asta:
    Buna ziua,
    Din păcate astăzi nu lucrează agenţiile colaboratoare si nio noi nu lucram.

    Va vom contacta mâine in jurul orei 12:00.

    Va multumim.
    Buna ziua,
    Nu depinde de noi când se deschid hotelurile.
    Postul Dvs este valabil dar nu va putem spune sa mergeţi la munca atâta timp cât hotelul nu este încă deschis.

    Va rugam sa nu va nelinistiti,nu va dura mult pana ne vor accepta pozitiile.
    Din cauza crizei financiare unele hoteluri au amânat deschiderea hotelurilor.
    Momentan mă aflu in Grecia pentru stabilirea datelor exacte.

    Va multumim pentru înţelegere.
    si dupa ce am vrut sa reziliez contractu:Odată ce ati fost la OPC ,cu siguranţă vi s-a spus ca rezilierea contractului se face după 90 de zile de la încheierea lui.

    Noi ne-am îndeplinit obligatiile,dar din păcate hotelul nu s-a deschis încă si nu sunteţi singurul care sunteţi in aceasta situaţie.
    Dacă dumneavoastră plecaţi cu alta firma,este alegerea dumneavoastră.

    ma dus cu vorba si akum nu vor sa imi dea banii inapoi nici nu raspund la telefon sau mail. sunt tepariii am toate actele si convorbirile cu ei

  143. EU AM PLECAT CU FALCON IN CIPRU CA SOFER LIMO. TOTUL OK. CAZARE IN HOTEL 2 MESE . BANII CARE S-AU DISCUTAT.. CONDITII SUPER OK.. AM SA REVIN IN DECEMBRIE ACASA SI IN IANUARIE PLEC IAR. ASA CA CINE E ATAT DE FRUSTRAT..POATE NU A CITIT BINE CONTRACTUL SAU.CINE STIE. FRETILOR MERGETI LA MUNCA SA FACETI BANI NU SA TRAITI IN LUX. IN LUX TRAITI LA MAMICA ACASA SI CU BURTA GOALA

  144. REPREZINT FIRMA FALCON FINANCE CONSULTING.DIN MAREA MAJORITATE A POSTARILOR DE AICI REZULTA CA SUNT PERSOANE CARE AU PLECAT PRIN INTERMEDIUL ACESTEI SOCIETATI SA MUNCEASCA IN STRAINATATE.DECI NU E TEAPA.FIECARE PERSOANA CARE PLEACA SEMNEAZA LA PLECARE UN ACT PRIN CARE A LUAT LA CUNOSTIINTA DE OFERTA FERMA A ANGAJATORULUI DACA ESTE CINEVA CARE A PLECAT SI NU A FOST PLATIT CONFORM ACESTUI ACT VA ROG SA VA POSTATI NUMELE REAL ASA CUM PROCEDEZ EU SI O SA POSTEZ CU ACORDUL PARTII ACEST ACT PE ACEST FORUM.EU STAU LA DIPOZITIE PENTRU ORICE CONFRUNTARE.

  145. Salutare tuturor. Romanii au simt in + fata de alte popoare…noi simtim imediat cand (prieteni, colegii sau chiar angajatorii incearca sa iti faca ”fenta”). De 4 luni tot incercam pe la unele companii sa aflu ce acte am nevoie si tot procesul ptr a devenii Au pair in U.K. Cand am vazut ce comisioane percep companiile din RO mi-am zis in gand..de ce sa nu incerc sa plec fara companie? oare eu nu stiu sa caut pe site-uri din afara? la 2 zile dupa asta am gasit o familie in U.K. care am vb cu ei pe net si ulterior la telefon si au fost foarte incantati. ”am zis : cred ca am dat lovitura” , am plecat fara sa mai stau pe ganduri si la 3 zile dupa ce am ajuns acolo am constata ca imi trebuie Purple card(Drept de munca) pentru a nu muncii la negru. Mi-am platit biletul si am revenit acasa sa imi depun actele prin posta la Uk Border agency. Acum constat ca este necesar sa imi trimit buletinul in original prin Anglia si formularele…Intrebare de baraj: oare eu cu ce ma legitimez in Ro daca imi face nenea politistul cu bagheta sa opresc? Am aflat-o pe pielea mea ca daca plecam cu companie pierdeam 7 mil comisionul degeaba. Familia nu a vrut sa ma tina acolo pana imi iau actele. Asa ca aveti grija unde plecati si cu ce companie plecati. Sper ca macar la o pers de aici sa ii fi fost de ajutor. Concluzia finala ? E pacat de banutii vostri sa dati comisioane degeaba ptr companii care nici macar nu se implica. Sa aveti o saptamana frumoasa si sa ne auzim cu bine.

  146. daca erati o firma corecta va tianeati de promisiune dar nu sunteti o firma decat fantoma am fost la voi an firma pe calea dorobanti si am facut un contract si neati sunat si neati chemat la firma ca iati gasit de munca an spania si ati spus sa vina cu 5o roni si 450roni ca sambata are plecarea si voi nu ati mai sunat vam sunat tot eu si ne loati si la misto neati sunat antro saptamana jumate ca iati gasit alt contract dar trebuie iar sa platesca dar de ce cu bani care sau dat ce sa antamplat iati bagat la voi an buzunare meritatii sa va ducetii la puscarie daca suntetii asa firma corecta de ce nu ne dati banii anapoi doar cereti alti bani pentru alta plecare

  147. gabi, te rog sa-mi spui daca ai aflat totusi ceva despre firma stor company din cluj? sunt tzepari? nu am reusit sa gasesc pe forumuri mai nimic despre ei. urmeaza sa plec curand cu ei. imi este teama, comisionul e destul de mare! daca stie cineva spuneti va rog

  148. ramona esti o escroaca precum si firma ta o tepara nici la data actuala nu ai onorat rezilierele sant destui care pling pentru greseala pe care au facuto de a avea incredere.cred ca stii ca la mizil sunt persoane care nu siau primit bani pentru reziliere de atita timp deoarece profiti ca nu pot veni mereu la firma.ai zis ca trimeti bani celorlati precum fratele meu ,cumnatul si alte rude .plecari nu faci poate decit in spania nu plasezi ci vinzi forta de munca pacalind oameni de buna credinta precum pe noi ca ne trimeti in anglia si apoi in germania

  149. Sunt unul dintre nefericitii care si-au pus sperantele in aceasta firma , am crezut aproape tot ce ni s-a promis , DAR din pacate doar verbal.Este vorba de acel contract de curatenie pentru TURCIA(o tara NON UE)…aveam totusi o retinere ca ar putea deveni imposibil de realizat,dar am crezut spusele REPREZENTANTULUI FIRMEI FALCON RAMONA PLOSCARU care cu vorbe dulci si promitatoare ne-a gasit solutia iesirii din criza =MEGA CONTRACTUL PENTRU TURCIA in care erau recrutate 70 de persoane pentru un comision de 1150Ron.S-a intamplat din pacate contrariul:noi (ma refer cei 70 sau cine stie cati suntem in aceasta situatie)ne-am adancit in criza,saracie,datorii apeland la serviciile acestei firme,iar ei infloresc si isi maresc capitalul pe spatele amaratilor care nu vor decat un loc de munca!!!Sa facem un simplu calcul matematic 70×1150=80.500Ron o suma deloc de neglijat cu care s-a imbogatit firma FALCON dupa niste oameni creduli la care in prezent nu li se raspunde la telefon,nu au mai fost sunati de peste trei luni.Stim in ce tara traim,din pacate,in ce conditii se acorda un imprumut bancar:ipoteca,garantii etc.,dar pe spatele amaratilor sa-ti construiesti un IMPERIU imi pun intrebari de genul:nu exista D-ZEU sau cum poate sa ingaduie asemenea nelegiuiri pe PAMANT;traim in ERA EXCROCILOR ;statul protejeaza asemenea jecmaniri acoperite cu contracte de mediere;ce persoane se ascund in spatele acestor firme….Am observat ca au racolat si alte persoane prin firma AD RECRUITING din SIBIU care au primit acelasi tratament ca si mine adica : NE-A SEDUS SI ABANDONAT dupa ce s-a contribuit la finantarea firmei FALCON.Un lucru este foarte limpede o MAJORITATE este intodeauna mai puternica decat o MINORITATE asadar toti care va regasiti in pielea mea sa iesiti la suprafata ca sa ne recuperam banii si sa stopam acest fenomen care a luat o amploare de neimaginat ,,EXCROCHERIA MADE IN ROMANIA”!Pentru un comision de 1150ron(chiar daca traducerea actelor nu costa mai mult de 50ron)ne-au vandut vise si mai ales MINCIUNI…unde sa mai punem ca mi-am facut doua randuri de pasapoarte,unul temporar care nu n-a mai fost bun ca nu se pune viza de munca pentru TURCIA si altul cu valabilitate 5ani pe care se v-a pune viza…CE VIZA?Deci am mai cheltuit inca aprox.600ron.Sa nu o mai lasam pe RAMONA PLOSCARU sa se mai joace cu banii nostri,cu noi,cu vietile noastre sa o putem sa plateasca pentru toate suferintele cauzate noua si familiilor noastre,sa punem DIICOT-ul si alte organe competente ,dar si sa apelam la ajutorul mass-mediei si a televiziunii sa ii demascam pe toti care se ascund in spatele acestei afaceri atat romani cat si de alte nationalitati!!!Pentu d-l Zaharescu care a ajuns la FALCON prin cei de la AD RECRUITING SIBIU : va rog sa va lasati un nr. de telefon sau o adresa de contact pentru a ne organiza si sa luam legatura si cu ceilalti bieti romani tepuititi de aceeasi RAMONA PLOSCARU ca sa o demascam public si sa isi primeasca pedeapsa binemeritata ! DOAR IMPREUNA vom fi mai puternici si atrag ATENTIA altor oameni sa nu mai muste MOMEALA aruncata de RAMONA PLOSCARU si ACOLITII EI ,sa nu le mai dea BANI ACESTOR ASAZISE FIRME,sa nu mai creada in promisiunile lor…TOTUL E UN FIASCO !REPET OAMENI BUNI NU IMBOGATITI LEGAL EXCROCII ! NU-I LASATI SA VA DISTRUGA VIATA ,CARIERA,PERSONALITATEA DOAR CA ATI APELAT LA EI !AVETI MARE GRIJA:DESCHIDETI MAI INTAI OCHII SI DUPA ACEIA PUNGA!

  150. Imi cer scuze am cateva greseli de ortografie:am mai mancat cate o litera(dar nu din cauza foamei),am mai pus cateva in plus,dar asta spre sfarsit…ei asa se intampla cand faci doua lucruri deodata(vorbeam in timp ce scriam),dar in mine in prezent mocneste VULCANUL si nu puteam sa intrerup ,,MANUSCRISUL DURERII”,am acumulat in acest timp numai durere,incertitudine,tratament mizerabil etc..OAMENI BUNI cand mai vedeti postari cu patanii de acest gen puneti-va UN MARE SEMN DE INTREBARE ???De precizat am luat legatura cu dl.Cosma care tot la fel si-a luat-o,nu a RECUPERAT BANII NICI EL SI NICI SOTIA pana in prezent…au fost scosi in tipete si urlete de la FALCON!!!ASA NE TREBUIE sa lasam sa ne traduca EXCROCII pe banii nostri cum vor ei si dupa aceea sa ne dea SUTURI IN FUND!PRECIZEZ ca nu mi-am dat numele real datorita actiunilor pe care le voi intreprinde si va INVIT PE TOTI CARE ATI FOST INSELATI DE ACEASTA CASA DE INSELATORII BY RAMONA PLOSCARU DE PE ,,DOROBANTI”sa subscrieti mai jos fara TEAMA ,lasati-va nr de telefon si sa ne UNIM chiar daca a trecut 1DECEMBRIE…MAI BINE MAI TARZIU DECAT NICIODATA!SA II CEREM SA NE PLATEASCA DESPAGUBIRI MATERIALE SI MORALE PENTRU SUFERINTELE NOASTRE!!!Cu totii in aceasta cooperare am pierdut timp,bani,loc de munca(dupa spusele RAMONEI PLOSCARU plecarea era fixata la mijlocul lunii septembrie);eu personal am abandonat locul de munca DOAR PLECAM LA MUNCA IN STRAINATATE si acum n-am decat sa bat din palme si sa ma felicit pentru aceasta REALIZARE!!!E O VORBA ROMANEASCA :CE ISI FACE OMUL CU MANA LUI SE NUMESTE LUCRU MANUAL (mai fac si haz de necaz ca de asai romanul)!!!CU ACEASTA INCHEI SI VA DORESC SUCCESURI BY EBA DAR NU BY RAMONA PLOSCARU CA O SA DATI DE DRACU’!!!

  151. Sa revenim la ,,CREIERUL INSELATORIEI”-RAMONA PLOSCARU!Dupa cateva mici sapaturi am descoperit ca are la activ peste 200 de DOSARE PENALE datorita actiunilor corecte cu care se ocupa dumneaei.Au fost multe ingaduite in tara asta jocuri piramidale gen CARITAS si nu in ultimul rand FNI ,dar mai repede sau mai tarziu toate se platesc oricata sustinere au din spate .Un avocat bun (caz sigur din propria familie) a reusit sa recupereze pentru clientul sau PAGUBA produsa de FNI inclusiv dobanzi si rata inflatiei la zi.Asadar , se gaseste ac de cojocul fiecaruia nu trebuie sa disperam,fie ca se numesc RAMONA PLOSCARU sau SOV.Aceasta domnita PLOSCARU mai are o tactica:isi pune angajatii sa scrie pe forum ba ca au fost in x tara cu meseria y si ce multumiti au fost,ce conditii,ce salarizare,incercand sa contracareze afirmatiile MULTIMII cand de fapt cei multi care mai dau si bani sunt FRUSTRATI sau nu indeplinesc anumite conditii!!!RUSINE!!!Adevarata tactica evreiasca:iti ia banii pana semnezi CONTRACTUL DE MEDIERE(cu care isi acopera mizeria 1AN DE ZILE)si dupa aia refuza sa raspunda sau sa vorbeasca,iar daca ai CURAJUL sa mergi la firma sa ii ceri explicatii te face CA LA USA CORTULUI pe banii tai !!!DECI nu mai dati bani acestei FIRME deoarece o sa contribuiti la MAJORAREA CAPITALULUI sau si in TUNINGUL RAMONEI PLOSCARU(aici ma refer la silicoane etc.)

  152. Sunt unul dintre nefericitii care si-au pus sperantele in aceasta firma , am crezut aproape tot ce ni s-a promis , DAR din pacate doar verbal.Este vorba de acel contract de curatenie pentru TURCIA(o tara NON UE)…aveam totusi o retinere ca ar putea deveni imposibil de realizat,dar am crezut spusele REPREZENTANTULUI FIRMEI FALCON RAMONA PLOSCARU care cu vorbe dulci si promitatoare ne-a gasit solutia iesirii din criza =MEGA CONTRACTUL PENTRU TURCIA in care erau recrutate 70 de persoane pentru un comision de 1150Ron.S-a intamplat din pacate contrariul:noi (ma refer cei 70 sau cine stie cati suntem in aceasta situatie)ne-am adancit in criza,saracie,datorii apeland la serviciile acestei firme,iar ei infloresc si isi maresc capitalul pe spatele amaratilor care nu vor decat un loc de munca!!!Sa facem un simplu calcul matematic 70×1150=80.500Ron o suma deloc de neglijat cu care s-a imbogatit firma FALCON dupa niste oameni creduli la care in prezent nu li se raspunde la telefon,nu au mai fost sunati de peste trei luni.Stim in ce tara traim,din pacate,in ce conditii se acorda un imprumut bancar:ipoteca,garantii etc.,dar pe spatele amaratilor sa-ti construiesti un IMPERIU imi pun intrebari de genul:nu exista D-ZEU sau cum poate sa ingaduie asemenea nelegiuiri pe PAMANT;traim in ERA EXCROCILOR ;statul protejeaza asemenea jecmaniri acoperite cu contracte de mediere;ce persoane se ascund in spatele acestor firme….Am observat ca au racolat si alte persoane prin firma AD RECRUITING din SIBIU care au primit acelasi tratament ca si mine adica : NE-A SEDUS SI ABANDONAT dupa ce s-a contribuit la finantarea firmei FALCON.Un lucru este foarte limpede o MAJORITATE este intodeauna mai puternica decat o MINORITATE asadar toti care va regasiti in pielea mea sa iesiti la suprafata ca sa ne recuperam banii si sa stopam acest fenomen care a luat o amploare de neimaginat ,,EXCROCHERIA MADE IN ROMANIA”!Pentru un comision de 1150ron(chiar daca traducerea actelor nu costa mai mult de 50ron)ne-au vandut vise si mai ales MINCIUNI…unde sa mai punem ca mi-am facut doua randuri de pasapoarte,unul temporar care nu n-a mai fost bun ca nu se pune viza de munca pentru TURCIA si altul cu valabilitate 5ani pe care se v-a pune viza…CE VIZA?Deci am mai cheltuit inca aprox.600ron.Sa nu o mai lasam pe RAMONA PLOSCARU sa se mai joace cu banii nostri,cu noi,cu vietile noastre sa o putem sa plateasca pentru toate suferintele cauzate noua si familiilor noastre,sa punem DIICOT-ul si alte organe competente ,dar si sa apelam la ajutorul mass-mediei si a televiziunii sa ii demascam pe toti care se ascund in spatele acestei afaceri atat romani cat si de alte nationalitati!!!Pentu d-l Zaharescu care a ajuns la FALCON prin cei de la AD RECRUITING SIBIU : va rog sa va lasati un nr. de telefon sau o adresa de contact pentru a ne organiza si sa luam legatura si cu ceilalti bieti romani tepuititi de aceeasi RAMONA PLOSCARU ca sa o demascam public si sa isi primeasca pedeapsa binemeritata ! DOAR IMPREUNA vom fi mai puternici si atrag ATENTIA altor oameni sa nu mai muste MOMEALA aruncata de RAMONA PLOSCARU si ACOLITII EI ,sa nu le mai dea BANI ACESTOR ASAZISE FIRME,sa nu mai creada in promisiunile lor…TOTUL E UN FIASCO !REPET OAMENI BUNI NU IMBOGATITI LEGAL EXCROCII ! NU-I LASATI SA VA DISTRUGA VIATA ,CARIERA,PERSONALITATEA DOAR CA ATI APELAT LA EI !AVETI MARE GRIJA:DESCHIDETI MAI INTAI OCHII SI DUPA ACEIA PUNGA!

  153. Sunt unul dintre nefericitii care si-au pus sperantele in aceasta firma , am crezut aproape tot ce ni s-a promis , DAR din pacate doar verbal.Este vorba de acel contract de curatenie pentru TURCIA(o tara NON UE)…aveam totusi o retinere ca ar putea deveni imposibil de realizat,dar am crezut spusele REPREZENTANTULUI FIRMEI FALCON RAMONA PLOSCARU care cu vorbe dulci si promitatoare ne-a gasit solutia iesirii din criza =MEGA CONTRACTUL PENTRU TURCIA in care erau recrutate 70 de persoane pentru un comision de 1150Ron.S-a intamplat din pacate contrariul:noi (ma refer cei 70 sau cine stie cati suntem in aceasta situatie)ne-am adancit in criza,saracie,datorii apeland la serviciile acestei firme,iar ei infloresc si isi maresc capitalul pe spatele amaratilor care nu vor decat un loc de munca!!!Sa facem un simplu calcul matematic 70×1150=80.500Ron o suma deloc de neglijat cu care s-a imbogatit firma FALCON dupa niste oameni creduli la care in prezent nu li se raspunde la telefon,nu au mai fost sunati de peste trei luni.Stim in ce tara traim,din pacate,in ce conditii se acorda un imprumut bancar:ipoteca,garantii etc.,dar pe spatele amaratilor sa-ti construiesti un IMPERIU imi pun intrebari de genul:nu exista D-ZEU sau cum poate sa ingaduie asemenea nelegiuiri pe PAMANT;traim in ERA EXCROCILOR ;statul protejeaza asemenea jecmaniri acoperite cu contracte de mediere;ce persoane se ascund in spatele acestor firme….Am observat ca au racolat si alte persoane prin firma AD RECRUITING din SIBIU care au primit acelasi tratament ca si mine adica : NE-A SEDUS SI ABANDONAT dupa ce s-a contribuit la finantarea firmei FALCON.Un lucru este foarte limpede o MAJORITATE este intodeauna mai puternica decat o MINORITATE asadar toti care va regasiti in pielea mea sa iesiti la suprafata ca sa ne recuperam banii si sa stopam acest fenomen care a luat o amploare de neimaginat ,,EXCROCHERIA MADE IN ROMANIA”!Pentru un comision de 1150ron(chiar daca traducerea actelor nu costa mai mult de 50ron)ne-au vandut vise si mai ales MINCIUNI…unde sa mai punem ca mi-am facut doua randuri de pasapoarte,unul temporar care n-a mai fost bun ca nu se pune viza de munca pentru TURCIA si altul cu valabilitate 5ani pe care se v-a pune viza…CE VIZA?Deci am mai cheltuit inca aprox.600ron.Sa nu o mai lasam pe RAMONA PLOSCARU sa se mai joace cu banii nostri,cu noi,cu vietile noastre sa o putem sa plateasca pentru toate suferintele cauzate noua si familiilor noastre,sa punem DNA si alte organe competente ,dar si sa apelam la ajutorul mass-mediei si a televiziunii sa ii demascam pe toti care se ascund in spatele acestei afaceri atat romani cat si de alte nationalitati!!!Pentu d-l Zaharescu care a ajuns la FALCON prin cei de la AD RECRUITING SIBIU : va rog sa va lasati un nr. de telefon sau o adresa de contact pentru a ne organiza si sa luam legatura si cu ceilalti bieti romani tepuititi de aceeasi RAMONA PLOSCARU ca sa o demascam public si sa isi primeasca pedeapsa binemeritata ! DOAR IMPREUNA vom fi mai puternici si atrag ATENTIA altor oameni sa nu mai muste MOMEALA aruncata de RAMONA PLOSCARU si ACOLITII EI ,sa nu le mai dea BANI ACESTOR ASAZISE FIRME,sa nu mai creada in promisiunile lor…TOTUL E UN FIASCO !REPET OAMENI BUNI NU IMBOGATITI LEGAL EXCROCII ! NU-I LASATI SA VA DISTRUGA VIATA ,CARIERA,PERSONALITATEA DOAR CA ATI APELAT LA EI !AVETI MARE GRIJA:DESCHIDETI MAI INTAI OCHII SI DUPA ACEIA PUNGA!

  154. Pentru D-l “Dan Budeanu”: pot fi contactat la nr. de telefon 0757-066269. Numele de Zaharescu in mod evident nu este cel real, pentru ca k…va asta ordinara de Ploscaru este in stare sa ma dea in judecata pentru calomnie si defaimarea rahatului ei de firma. Daca aveti o conceptie clara cum putem sa o punem cu botul pe labe, sunt partener in orice actiune.

  155. Pt ordinara de Ploscaru o sa te caute toti avocatii posibili.crede ma.asta pt calomnie si defaimare.Sa mi spui si mie unde sunt cele 200 de plangeri penale ca sa stiu sa ma prezint si eu!din firma Falcon Finance Consulting au plecat in luna octombrie si noiembrie 40 persoane in Germania(constructii),40 persoane in Spania(agricultura)si 5 persoane in Belgia (sudori argon).Din acest moment la fiecare sfarsit de saptamana o sa va aduc la cunostiinta activitatea societatii pe care o reprezint.

  156. URMATOARELE PLECARI IN SPANIA SUNT PROGRAMATE PE 21-22 DECEMBRIE SI 28 DECEMBRIE DACA SE ADUNA EFECTIVUL DE PERSOANE(OAMENII NU DORESC SA PLACE IN PERIOADA SARBATORILOR) IAR PENTRU GERMANIA PLECARILE S- AU REPROGRAMAT PE DATA DE 5 -10 SI 15 IANUARIE DIN ACELASI MOTIV(NU AU DORIT PERSOANELE SA PLECE IN PERIOADA SARBATORILOR.TOT LA INCEPUTUL ANULUI VIITOR ESTE PROGRAMATA PLECATEA PERSOANELOR MEDIATE PENTRU CURATENIE(DOAR ACELE PERSOANE CARE NU AU ADUS PREJUDICII MORALE SAU MATERIALE SOCIETATII FALCON.)

  157. daca esti asa de corecta de ce nu restitui bani pentru reziliere celor care au avut contracte pentru anglia doamna ramona ai spus ca trimeti bani prin posta si au trecut luni de zile .daca te calomniaza careva te superi si ameninti cu avocati dar se stie de cand lumea ca pot apara si pe cei certati cu legea.deci intri in categoria asta.

  158. SARBATORI FERICITE TUTUROR !si un sfat : Nu mai apelati la agentii romanesti de recrutare a fortelor de munca!!! comisioanele sunt niste sume aberante si numai cine nu are ce face cu banii apeleaza la o astfel de agentie . Stiti engleza si puteti cauta singuri de munca in afara Romaniei pe net. Cine are minte , este despept(a) are bun simt si este muncitor isi gaseste de munca imediat. Sa nu mai zic ca interviurile acestor companii sunt un stas sau aproape identice. In atentia agentiilor: ca sa fi un bun AU PAIR sau Babysitter nu trebuie sa sti sa complectezi chestionare si sa dai interviuri. Trebuie sa sti ce nevoie au copiii de care ai grija. Am avut ocazia sa fiu Au pair in Uk prin forte proprii si cand am zis ca o anumita companie din RO cere 700 ron comision au ramas cu gura cascata si cu o intrebare.” Nu te supara ? da cineva comisionul asta ?” Raspuns: DA! Romanii isi doresc sa munceasca si nu sa isi bata joc. Asa ca VA RUGAM FRUMOS terminati o data cu inselatoriile , aberatiile si comisioanele astea nesimtite si nu in ultimul rand . Daca esti companie de plasare a fortelor de munca scade timpul de plasare. Clientul e stapanul vostru ;). In incheiere va doresc sa aveti parte de fericire , sanatate si tot ce va doriti.
    Bye bye all

  159. A mai plecat cineva ca au-pair cu Transilvania Jobs?
    Ce parere aveti despre aceasta agentie de recrutare?

  160. Este trist ca in Romania zilelor noastre apar aceste fenomene!Cum poate aceasta doamna Ramona sa puna capul pe perna cand in urma activitatii dumneaei a distrus atatia oameni si paradoxal PE BANII LOR!Ce este interesant ca se supara de ceea ce scrie si ameninta cu avocati,dar oare pentru ea nu exista lege?Inseamna ca nu i-a venit nimeni de hac si pe asta mizeaza?Ea poate sa fie linistita :si-a facut capital fara dobanzi,fara probleme ,iar cei inselati nu au decat sa planga in pumni ca nu au sa-si vada nici banii si nici locul de munca!Ce a facut a trimis muncitorii in TURCIA la inceputul lui ianuarie sau se aduna NENUMARATELE TEPE ale Ramonei Ploscaru pe langa celelalte gen Dubai ,Anglia etc.!

  161. De ce firma FALCON incaseaza cu nerusinare acele comisioane de 1150RON stiind ca nu le va oferi bietilor oameni nimic tinindu-i cu povesti ametitoare despre angajatori straini,despre locul de munca mult visat?Au mai fost contactati acesti oameni inselati de duduia Ramona care din cate am vazut stie sa povesteasca frumos incat i-au picat in plasa atat de multi?In contractul cu Ploscaru este stipulat ca dupa ce SEMNATI SI DATI BANII nu veti fi deranjati nici macar cu un telefon,iar pentru perioada de asteptare veti primi un BONUS de la madam RAMONA adica PA !

  162. da intradevar sediul sa mutata am fost eu saptamana trecuta nu cred ca firma este tepara pentru ca nu mi sa parut ceva suspect si am si verificato la sange nu pe forumuri si nu are nici o plangere penala cum zice domnul de mai sus 200 cred ca nu stie despre ce vb daca avea 200 de plangeri nu mai exista si domna ploscaru era la inchisoare astept sa plec si eu in germania miercuri 18/01/2012

  163. FRERITI-VA DE FIRMA TRANSILVANI JOB , SITUL TJOBS , SAU FIRMA NET REVELATION DIN TARGU MURES SUNT NISTE ESCROCI ORDINARI , AI TRAS SUTE DE TEPE LA TINERII IN CAUTAREA UNUI LOC DE MUNCA , ACESTI ESCROCI PROMIT MARAE CU SAREA , DAR DE FAPT I-TI IA BANII SI DUPA ACEIA SE FAC CA PLOUA SUNT NISTE NENOROCITI

  164. BUNA ZIUA .SANT FLORIN DIN SPANIA …IN CIUDA FAPTULUI CA AICI E O MARE CRIZA DE MUNCA SI NUMAI PROMISIUNI…AM APELAT LA O FIRMA DIN JUDETUL NATAL TG. MURES FIRMA SE NUMESTE SC.JOB EURO2007 SRL VREAU UN CONTRACT IN GERMANIA CA AGRICULTOR DEOCAMDATA….MIA CERUT SA AM URMATOARELE: CAZIER CURAT,ADEVERINTA APT DE MUNCA DE LA MEDIC…650.RON.SI RESTUL COPIE DE BULETIN…ETC…AM SUNAT LA ITM MURES SI MI SA SPUS CA FIRMA FUNCTIONEAZA LEGAL DAR BINENTELES CEI DE LA ITM NU A-MI POT DA RASPUNS DACA E SAU NU FIRMA SERIOASA,DOAR CA FUNCTIONEAZA LEGAL.POATE CINEVA CARE A MAI PLECAT CU ACEASTA FIRMA SA-MI DEA VREUN DETALIU? ASTEPT RASPUNSUL VOSTRU DAR DOAR DACA STITI SIGUR VA ROG FRUMOS…..PE PAGINA LOR SCRIE ACELEASI DETALII CE TREBUIE ADUS PENTRU INTOCMIREA CONTRACTULUI….ASTEPT UN RASPUNS AICI SAU PE YAHOO MESSENGER : amoangellestat

  165. ce credeti despre situl jobsaustriagermania.ro?a plecat cineva?mar interesa si pe mine,dar mie frica sa nu fie vro firma fantoma!

  166. Raspund pentru toti cei care au comentat in limita bunului simt.Ne am mutat dupa 2 ani deoarece a expirat contractul de inchiriere din Calea Dorobanti iar asociatia de proprietari nu a dorit sa prelungeasca acordul acolo din cauza traficului.Drept pt care ne am mutat undeva la parter sa nu mai deranjam pe nimeni.Am anuntat ca pt Turcia contractul nu s a putut derula datorita legislatie din Germania ,Romania si Turcia.Celor carora au aplicat pt acest contract le am facut alte oferte asemanatoare.numai ca romanii au pretentia sa se duca sa munceasca in strainatate fara a avea o calificare ,fara a cunoaste o limba straina ,dar sa existe un beneficiu peste 1000 euro.(2800 ron +cazare +3 mesepe zi pentru noi romanii nu mai reprezinta nimic),sunt curioasa cat castiga o menajera in Romania?
    La inceputul lunii ianuarie au plecat in germania persoane din firma Falcon la munca in constructii.Avem cerere foarte mare in acest domeni dar datorita situatiilor meteorologice din ultimile 3 saptamani nu am mai putut trimite nici un efectiv.Dar probabil pentru ca toata tara este sub namati ,pentru ca in Germania sunt -18 grade tot Falcon Finance Consulting este responsabila.

  167. Caraza dan constantin din bacau (danutz_dtz19) 22 de ani si lehadus gheorghita ZIS GEO tot din bacau 38 de ani sunt priceputi in toate ,sub umbrela sc carazaconstruct din galati
    si sc mega bloc medgidia se s-au pus pe capatuiala, din munca altora.
    ajutati de complici ,acestia pun la cale fraude de mii de euro. atentie
    la firmele escrocilor sc carazaconstruct din galati si sc mega bloc din medgidia SC AUTOTRANS SERVICE MIRCEA VODA SC GELAR SRL BACAU
    ,SC COS AND CONSTRUCT SRL MIRCEA VODA , acompaniaza cincu daniel ,BOHAN
    IULIAN ,DIACONESCU MARINEL SI DIACONESCU NICOLAE DIN MIRCEA VODA ,
    LEHADUS GHEORGHITA din bacau
    str infratirii 58 este atat de marsav incat si-a escrocat pana si
    prietenii apropiati cu sume importante de bani . CARAZA DAN CONSTANTIN
    22 ANI ,este indeaproape sustinut de tatal sau CARAZA TEOFIL din bacau
    str marasesti 159/a/37 ,cel care ar fi trebuit sa fie primul in a lua
    atitudine impotriva acestor comportamente infractionale ,rusine caraza
    teofil !!!,aleasa educatie.

    MADAM LEHADUS ,PENTRU CA ESTI PLATITA DIN BANI PUBLICI ,AS VREA SA TE HOTARASTI ,DORESTI SA RAMAI INVATATOARE LA SCOALA ION CREANGA DIN BACAU
    ,ASTA PRESUPUNE SA TE DELIMITEZI CATEGORIC DE COMPORTAMENTUL
    INFRACTIONAL AL SOTULUI TAU ESCROCUL LEHADUS GHEORGHITA ,SAU DEMISIONEZI
    SI TE INROLEZI IN ECHIPA DE IMPOSTORI DIN CARE FACE PARTE SINISTRUL
    LEHADUS GHEORGHITA !

    DIN POSTURA DE CONTRIBUABIL ,ITI CER SA ALEGI !

    NU DORESC SA PLATESC SALARIUL CELEI CARE PROTEJAZA O HAITA DE IMPOSTORI !

  168. stimata d-na RAMONA PLOSCARU! 1.Puteti sa ne spuneti pe ce cale ati anuntat (e-mail,telefonic etc) si pe cine din grupa ”recrutata”pentru munca in Turcia? 2.Se solicita calificare pentru curatenie,si limba straina?(de prima oara aud asemenea de d-voastra!} 3.Care au fost ofertele similare mai exact,cand si cui?(sper ca puteti sa le dovediti!)Ar fi cazul sa jucam cu cartile pe fata-ce credeti???

  169. Sunt nedumerita cum si-a anuntat RAMONA PLOSCARU TEPUITII CU CONTRACTUL DE CURATENIE TURCIA DE 1200 euro lunar unde nu trebuia calificare,limba straina s.a.m.d.Pe ce cale i-ai anuntat,stimabilo?La telefonul pe care nu il ridicai la apelurile disperate ale oamenilor la care le-ai FURAT BANII???Cate telefoane le-ai dat bietilor oameni pe care i-ai tepuit;s-au lovit din start de refuzul de a comunica cu ei dupa ce te-ai vazut cu sacii in caruta!Ce oferi acum 2800ron dupa 5 luni de asteptare ,nu ti-e rusine si asta evident de ochii lumii pe forumuri cand acestor persoane nu le-ai dat nici o alternativa SIMILARA PENTRU CE AU SEMNAT,CONTRACTAT SI ACHITAT INFIMA SUMA DE 1150RON!Acum arunci cu oferte pe forum si tot oamenii sunt de vina ca nu au calificari cand nu se cerea ca doar se facea training!Hoata ordinara cum incearca sa dreaga busuiocul!Minciuni!Ce bonus le dai pentru prosteala asta-ceva dobanda pe banii furati?Adevarata nerusinare!Cred ca se plictiseste acasa,nu poate sa iasa in oras ca e frig si mai inventeaza cate ceva HOATA ORDINARA!Sunt flatata de cate cereri are pentru Germania,imi dau lacrimile,UAU!!!

  170. Nu stiu unde ar trebui verificata Ploscaru?Normal ca are acreditare firma ,doar asa poate sa-si desfasoare hotia!Dar contracte nu are precis!Cand ii vine control,da spaga si lucreaza,pardon,excrocheaza mai departe!Asa isi desfasoara activitatea!Cu Turcia nu a avut in mod sigur nici un contract,a adunat clienti doar ca sa le fure banii!

  171. CE DE OMENIE E ACEASTA RAMONA PLOSCARU!Oameni buni,nu mai aveti pretentii daca i-ati dat banii pe contractul de Turcia,mergeti oriunde! Mai are niste amarati pe forum care au plecat in Spania au fost exploatati ca niste sclavi!Fara bani,hrana, cazare in conditii mizere asta ofera !Ce oferte avantajoase semnezi pentru 1200euro si primesti oferta de 600euro si asta pe forum!Asta da FIRMA DE RECRUTARE SI PLASARE ACREDITATA!TEAPA !!!

  172. sa te nbag in pizda matii de nenorocita pe tine si acolitii tai din firma aia ta de tot cacatul , sunteti niste excroci ordinari

  173. Feritiva de Danfil Company Brasov.Sunt tepari mari.Daca vreti sa pierdeti bani incercati cu ei .Interesativa pe net sa vedeti mai multe.bafta si deschideti ochii la agentiile astea.

  174. Danfil Company sunt Tepari FOARTE MARI.eu sunt unu care am patito cu ei.Nu le scapati bani in mana pentru ca nu aveti nici o sansa sai vedeti inapoI(cititi contractul de o suta de ori pana va veti convinge).Care spun ca au reusit cu ei lucreaza pentru ei….

  175. pana in acest moment nu v am raspuns pentru ca nu am dorit sa cobor le nivelul dumneavoastra.insa maine dimineata la prima ora o sa ma adresez organelor competente si impreuna cu avocatii mei o sa depun plangere penala impotriva dvs.si a tuturor celor care imi aduceti injurii.fiecare are dreptul sa si exprime parerea dar intr un mod decent.probabil ca acesta este si motivul pt care nu s a putut colabora cu dvs si cu cei de aceeasi categorie.pt ca persoanelor care s au adresat in acest fel le am reziliat contractele.considerati ca sunteri potriviti si reprezentativi pentru a ocupa un loc de munca la un angajator strain cu astfel de atitudine?

  176. in primul rand sa-i dai in judecata silicoanele ale mari si slinoase facute din banii oamenilor amarati care tu iai furat SA TE FUTEM IN GURA

  177. daca te cosideri atat de cinstiti si neprihaniti voi astia care aveti ,, firme de plasare in strainatate din romania,, de ce luati banii pe comisioanele alea mari si care de altfel sunt aberante numai in romania se intampla asta in nici o alta tara civilizata nu se intampla asa ceva numai in acesta tara de rahat , ex.. germania franta olanda anglia norvegia etc,etc, cetatenii acelei tari cand se duc la o firma de intermediere pentru cautarea unui loc de munca intai i-si depune cv-ul la acea firma fara sa plateasca nici un comision inainte asa cum se intamplain romania iar dupa care cand firma respectiva gaseste de munca persoanei in cauza , patronul acelei persoane la care munceste (plateste (patron) firmei respective un anumit comision si binenteles nu mare cu se face in romania , deci repet patronul respectiv plateste acelei firme un comision modic si nu acel om in cautarea unui loc de munca DAR LA NOI IN ROMANIA ESTE TOTUL PE DOS CA AICI ESTE TARA HOTILOR SI A EXCROCILOR SI LEGISLATIA IN VIGOARE TOT CU HOTIII SI EXCROCII TINE CA AICI DIN PACATE ESTE ROMANIKA SI ESTE PERMIS ORICE , SI DIN CAUZA ASTA UNII FAC BANI DIN FURAT SI PROSTIT PE FATA SI ALTII RAMAN CU PROMISIUNI SI MINCIUNI INVENTATE PE LOC SINGURA VARIANTA IN TARA ASTA DE RAHAT ESTE LEGEA JUNGLEI , ( MA-I PACALIT EXCROCAT ETC TE-AM EXECUTAT ) CE JUSTITIE? CE POLITIE? ASTA TREBUIE IN ROMANIA ASTA INFECTA SI PLINA DE PUTORI SI GOLANI CARE AU ACESTE FIRME SI CARE SE INBOGATESC PE SPINAREA AMARATILOR IN CAUTAREA UNUI LOC DE MUNCA AMARAT

  178. mai bine ai lasa oamenii sa-si depuna actele si cv-rile la firma ta inainte si fara sa plateasca nici un comisoin si sa-ti faci un angajament cu viitorul lor patron la care vor ajunge sa muncesca si cand ajung oamenii acolo si incep munca ai obligatia sa suni acel patron manager etc si sa intrebi daca totul este ok cu oamenii care ai trimis la munca , si patronul respectiv trebuie sa -ti platesca tie un comision nu acesti oameni ca din cauza asta te urasc toti si ai multi dusmani (ce este aia taxa de interviu , taxa dosar , taxa taxa , ajunge) si nu mai ameninta pe nimeni cu avocatii tai ca nu se sperie nimeni ,din contra vei avea si mai multi dusmani daca dai dovada de corectitudine si sinceritate in jobul tau ai sa vezi ca oamenii vor veni la firma ta si nu vei mai avea dusmani , iar daca ( CONTINUI SA-I PACALESTI NUMAI CU VORBE DULCI SI PROMISIUNI ATUNCI SI RASPLATA ESTE PE MASURA SI SA NU FII MIRATA , DUPA FAPTA SI RASPLATA )

  179. ti am dat 250 euro pe data de 17 febr 2012 si ai mintit ca pe 28 ma trimiti in germania ca fierar betonist o sa platesti tu jigodie penala si ciochisto eu ma lipsesc de ei dar te asigur ca nu o sa uiti in viata ta

  180. la inceput ai vorbit calumea tiam dat 250 euro 50 lei si ai zis in biroul tau ca pe data de 28 febr 2012 trimiti in germania in constructii sa sti ca am foarte mari relatii in bucuresti si o sa vezi tu ramono cu cine te incurci tu o sati inchid firma ta de cacat mortaciuneo

  181. in urma cu 2 saptamani am platit comisionul de 250 euro si bulangioaica asta de ploscaru ma mintit ca pe 28 febr 2012 ma trimite in germania ca fierar fals cand am sunato mia ARUNCAT PASTILA CA SANT BATRAN SI BANI MI DA PESTE 1 AN NENOROCITO O SATI SCOT MATELE AFARA JIGODIE PAROASA

  182. FRATILOR NU MAI DATI BANI JIGODIEI DE PLOSCARU CA EU AM DAT 250 EURO PT GERMANIA CA SUDOR SI ZICEA CA PE 28 TRIMITE IN CONSTRUCTII NE TRIMITE PE LUMEA AILALTA CAND O VENI HRISTOS PE PAMANT CU ARMATA DE INGERI ATUNCI SE DESCHIDE O CONSTRUCTIE MARE SI O SA ANGAJEZE OAMENI SI TOTI CARE AU PLATIT COMISIONUL O SA MEARGA ACOLO SUS IN CERURI SA LUCREZE

  183. SAI DAU LA MUIE LUI RAMONA PLOSCARU MA INSELAT MIA LUAT COMISION 250 DE EURO PT GERMANIA CA FIERAR BETONIST A MINTIT CA PE 28 TRIMETE OAMNENI LA MUNCA….AM SA VA DAU IN JUDECATA AIA DE DREPTI JIGODIE INTERNATIONALA…..NE INTALNIM IN SALA DE JUDECATA LA REVEDERE ZDREANTO…

  184. in ori ce tara cat de cat civilizata un cetatean obisnuit cand apeleaza la o firma pentru a-si gasi un job nu plateste nici un comision depune doar cv-ul iar cand firma respectiva cand ia gasit de munca ,patronul acelui om plateste la firma respectiva un ,, comision ,, mai bine spus o taxa ,modica nu ca in romania aceste comisioane nesimtite si aberante , ca din cauza asta sau tras sute de tepe si se vor trage in continuare toate dar absolut toate firmele din tara asta de mizerie sunt pe japca si capatuiala si tepareala pentru ca legea este facuta doar pentru noi fraierii de rand pentru hoti si excroci nu exista. Acesti excroci isi desfasoara activitatea in continuare platind o suma modica la statul roman pe taxe si impozite ,, chipurile,, dar in realitate sunt pe tepareala de la oamenii amarati ,juristii si avocatii care reprezinta si apara aceste bestii care au aceste firme sunt si ei manjiti cu bani sa apere si sa reprezinte acesti excroci in instanta ca sa poata castiga tot excrocul ci nu omul cinstit asta este romania este tara hotilor ,golanilor ,putoriilor de toate felurile ,a politicienilor nenorociti avari dupa bani si putere , a tiganilor etc etc din cauza asta vreau sa plec pe cont propriu din acesta tara de cacat si sa nu mai intorc niciodata aici

  185. Incet,incet iese la iveala adevarata fata a Ramonei Ploscaru care jecmaneste oamenii in cautarea unui loc de munca.Cei care au patit-o cu CONTRACTUL FANTOMA DE TURCIA nu sunt singurii,vedem ca au aparut si cei cu CONTRACTE DE GERMANIA unde PLOSCARU SE LAUDA CA ARE CERERI FOARTE MARI…dar nu spunea ca e vorba de aceeasi excrocherie prin care ea isi face in continuare capital pe spatele celor amarati.Oameni buni,apeland la aceasta firma NU AVETI NICI O SIGURANTA DOAR SIGURANTA BANILOR PE CARE PLOSCARU II IA DIN BUZUNARUL DVS..Nu aveti incredere,iar cei care ati patit-o GASITI-VA DREPTATEA!!!

  186. Eu sunt Ramona Ploscaru,administrator al societatii Falcon Finance Consulting . eu am o adresa un nume un numar de telefon.voi cine sunteti?anonimi care nu aveti curajul raspunderii ?nume fictive?fara adrese?este usor sa aduceti injurii ,dar o faceti sub anonimat.eu sunt in fiecare zi intr un birou care va sta la dispozitie?voi cei care injurati si batjocoriti unde sunteti?de unde sa va iau?

  187. NAI ZIS TU CU GURITA TA CA PE DATA DE 28 FEBRUARIE 2012 AI PLECARI IN GERMANIA ACUM IAR AI AMINAT DE CE RASPUNDE CONCRET DOAR DAIA PLATIM COMISIOANE SA PLECAM LEGAL SPUNE SI TU VORBIM AIUREA NOI FEMEIE AU FOST OAMENI CARE AU PLATIT BANII SI IAI MINTIT CA O EXCROACA VEZI SPUNELE CAND PLEACA OAMENII

  188. ASTEPTAM UN RASPUNS DIN PARTEA TA NICI MACAR NU IAI SUNAT PE OAMENI ACEIA SA LE SPUI CAND OR SA PLECE POATE PE LUMEA CEALALTA ATUNCI CU SIGURANTA INCEP LUCRUL DAR FARA COMISIOANE

  189. SI DACA AI O FIRMA SI O ADRESA CARE ESTE PROBLEMA ,TOT O EXCROACA AI FOST SI VEI RAMANE TOATA , DE CE EI ACESTE COMISIOANE NESIMTITE SI GRASE IN NICI O TARA DIN EUROPA ASTA NU SE DAU COMISOIANE NUMAI IN ROMANIA ASTA CARE ESTE PLINA DE EXCROACE CA TINE IN NICI O TARA DIN EUROPA NU SE DA COMISIOANE CAND CINEVA VREA UN JOB , DIN CAUZA ASTA VA-TI INBOGATIT PE TEPAREALA SI JECMANEALA DE LA OAMENII AMARATI , PROFITATI LA MAXIM ,PANA INTR-O ZI CAND UN ,,ANONIM SAU MAI MULTI ANONIMI,, O SA-TI TRAGA UNA IN CAP SI AI SA CRAPI SI SA TERMINAT CU TINE SI CU FIRMA TA ASA CA SA STI ,CA STIE LUMEA UNDE STAI , POTI SA TE DUCI SI LA MAMA POLITIEI SI CIUMPALACII AIA DE AVOCATI CA VA FI PREA TARZIU

  190. meriti sa te duci tu excroaco si ciumpalacii in costume care manaca rahat si te apara pe tine in instante ca sa castigi procesele , voi meritati sa infundati puscaria , nu oamenii cinstiti mai ai si tupeu sa mai scrii aici vedeate-as in mormant acoperita cu pamant tu si toti care au aceste firme si care au tras si trage tepe la oameni in continuare bestii ordinare ce sunteti meritati moarte nimic altceva

  191. ASTEPTAM UN RASPUNS DIN PARTEA TA SAPTAMANA ACEASTA CA AI PROMIS CA O SA NE SUNI DAR NAI FACUTO ERA VORBA DE PLECAREA DE PE 28 FEBRUARIE IN GERMANIA IN CONSTRUCTII DOAR DAIA AM PLATIT CATE 250 DE EURO AR FI OK SA LE COMUNICI OAMENILOR CAND OR SA PLECE DACA NU O SA ADUCEM OTV SA TE FILMEZE DGA SRI DNA SI TOATE INSTITUTILE STATULUI ROMAN CA ASA CEVA NUMAI IN ROMANIA ESTE POSIBIL CU RESPECT ASTEPTAM RASPUNSUL

  192. Mai oameni buni cu credinta si cu frica de dumnezeu nu mai dati comisioane aiurea unor escroci care va promit niste locuri de munca aiurea,voi cand semnati contractele de mediere nu va dati seama ca semnati niste falsuri.Sunteti de la tara dar cititi acele contracte,eu am semnat un contract de mediere cu firma falcon finace consulting srl in urma cu vreo trei saptamani si aceasta panarama de ramona ploscaru ma mintit in biroul ei de cacat ca pe data de 28 febroarie trimite muncitori in constructi in germania,trimite pe lumea cealalta la Hristos Imparatul.Ma mintit ca ma suna pe data de 23 febroarie lucru care nu sa intamplat,atunci eu am sunat sa vad despre ce e vorba si angajati ei au zis ca luna lui martie face plecari….face o pl plecari a luat bani si te tine cu vb timp de 12 luni cat e contractul,astept un raspuns de la ploscaru ramona.Oricum o sa ne adresam organelor competente in acest caz cat si televiziunilor cu respect pentru toti oameni inselati de aceasta firma fantoma.

  193. la noi in Romania asta a devenit o mare afacere cu agentiile de plasare a fortei de munca.Foarte greu gasesti ceva de munca si nesimtitii acestia fac orice sa va ia banii.Eu am la activ 2 tepe luate .Oameni buni nu mai incercati cu agentii de acest fel,ganditiva numai daca platiti 200 ron aceste firme daca gasesc o suta de prosti au profit 200 milioane.FOARTE TARE!!!!! Feritiva de Danfil company,Com invest,g&g recruitment,thera group.si multe multe altele.

  194. florine ai grija ca maimuta asta are avocati si ameninta lumea ca vezi doamne are avocati , cred ca un ciumpalac de avocat batran iesit la pensie care mai face si el un ban in plus pe la firmele astea de rahat care promite marea cu sarea cand de fapt totul este o minciuna si manipualare ,daca nu rezolvi nimic dute frate la o televiziune incearca otv-ul ca te primeste dan diaconescu si sa spui acolo despre acesti nenorociti care distrug lumea tragand tepe la oamenii amarati poate asa nu deschid multi ochii si nu mai apeleaza la acesti nenorociti/te care sau imbogatit de pe urma oamenilor disperati im-i pare rau ca nu suntem in rusia sau columbia ca astfel de firme dispareau odata cu nenorocitii care le au si le administreaza , dispareau prin explozie la pachet ,deci pur si simplu erau lichidati acesti nenorociti cu aceste firme bagamea-s pula in care ia cacat si in care le-a dat autorizatie ca sa functioneze aceste ,, firme,, de rahat

  195. deci domnule anonim tu vb in necunostiinta de cauza?dai doar sfaturi fara sa cunosti speta.daca esti asa de bun de ce nu ti postezi numele.ca sa vorbim de la egal la egal
    daca aveti de facut comentarii de ce nu aveti curajul de a o face in nume propriu ci numai sub anonimat?probabil pt ca nu aveti nimic de spus si sunteti doar prietenii unor prieteni.va invit sa va duceti la toate televiziunile posibile dar va rog sa ma anuntati din timp sa mi pot face machiajul adecvat.

  196. pana acum anul acesta am trimis persoane la munca in spania 20-agricultura si germania -constructii-20
    in luna martie avem plecari in germania un nr de 70 persoane -constructii si panouri solare
    20 pers spania-agricultura
    20 pers italia -hoteluri
    30 persoane germania -domeniul public
    asa ca noi nu ne plangem de munca.

  197. VAI TU DRAGA RAMONA DAR DE CE DRAGA VREI TU NUMELE MEU CA SA VORBIM DE LA EGAL LA EGAL CE ASA NU PUTEM CONVERSA ,POATE SUNT SUB ,,ACOPERIRE,,NU STII NICIODATA CU CINE STAI DE VORBA SI NU VORBESC IN NECUNOSTINTA DE CAUZA NU ARE IMPORTANTA NUMELE MEU AICI , CI INFORMATIILE CARE ACESTI OAMENI TE ACUZA PE TINE CHIAR TOTI SUNT NEBUNI CA SCRIE AICI?? NU CRED SI INCA CEVA POTI SA-TI PUI CAT MACHIAJ VREI TU CA TOT NASPA ARATI TE CHINUI DEGEABA SA IESI IN EVIDENTA AROGANTO ESTI NASPA CU DRACI????

  198. stimata doamna ramona tu faci niste promisiuni aiurea si acum te rog frumos sa spui daca ai curaj de ce leai promis oamenilor aia care au venit la tine in luna februarie si care tiau dat cate 250 de euro comision ca hi trimiti la munca in germania tu de fapt leai luat banii degeaba si hi ti cu vorba pana cand trece cele 12 luni cat e contractul de mediere ce atata promisiuni eu am lucrat in constructi in israel in cyprus in libia in arabia saudita dar nam dat comision la nicio firma de intermediere asa cum percepi dumneata le ei si aici in tara si acolo asta insemnhnd 500 de euro total o abureala totala tu promiti ca in martie ai plecari si amaratii aia cand suna le spui ca in aprilie suna in aprilie le spui ca in mai etc daca erai o doamna serioasa ori sunai sa le spui ori raspundeai pe internet despre aceste plecari care de fapt nu sant cu respect pt toti amaratii acestia care au platit banii acestei firme de cacat la revedere

  199. in martie faci plecari stimata doamna spunele oamenilor pe ce data sa stie si ei nu sa astepte ca prosti asa ai zis tu ca faci si in februarie acum alta minciuna o sa vezi tu pe dracu cand te vor ancheta fiecare are un inceput si un sfarsit pe lumea asta nenorocito si amarato

  200. ba fratilor voi nu santeti sanatosi la cap eu va cred ca santeti disperati de bani si de servici in afara dar nu platiti sume de bani excrocilor sa va spun eu unde sa va duceti eu am fost in israel 64 de luni in constructii prin un antreprenor din bucuresti paleg sauli un roman cu 2 cetatenii am lucrat in franta 2 ani de zile printrun om de la ministerul muncii pe nume dumitru marius va dau si adresa strada doamnei la min muncii birou 213 etaj 2 la universitate mai precis la romanoexport face plecari lunar in israel franta cyprus germania si fara comision decat actele si unele legalizari dar nu cum aud pastia ca dau cate 500 de euro nus normali la cap ce dracu frate astea sant firme de cacat bai femeie tu nu esti normala ce dracu le promiti astora dati da atatia bani dna te stie ce faci tu vezi ca am multe relatii pe acolo prin bucuresti daca vrei vorbim in particular stimata doamna ploscaru

  201. draga ramona ploscaru de ce faci tu plecari in martie si nai facut in februarie tu nu esti sanatoasa ce dracu ai spune concret nu aiurea

  202. ai anuntat pe cineva despre aceste plecari oamenii aceia asteptau in februarie ai zis ca le dai telefon nai facuto vezi esti excroaca asa cum a fost si niculina enescu tot colega cu tine si nati meir etc

  203. sti ce ar fi bine sa te futem toti intre tatele alea muisto si ciochista ce esti nu tie rusine sa minti cu nerusinare ca trimiti tu oameni la munca curva dracu ce esti sati bagam pula in lindicul ala care este scos afara de tot cata pula o fi luat el numai tu sti lepra dracu ce esti

  204. lasatio domne sa raspunda si ea nu o mai injurati in halul asta ca totusi e femeie daca acum va promis ca va trimite in martie acum asteptati dar sa va spuna adevarat pe ce data va trimite

  205. Draga Ramona Ploscaru ai facut niste promisiuni ca pana pe 18 martie 2012,trimiti muncitori in constructi in germania cea ce nu prea credem.Esti chear convinsa ca faci plecari de ce nu ai anuntat oameni prin telefon asa cum le-ai promis cand te-au platit cate 250 euro comision,ii anunti saptamana care vine?da si tu un raspuns concret sa ne lamurim si noi si iti promitem solemn ca nu mai avem nimic cu dumneavoastra,asteptam raspunsul La Multi Ani cu ocazia zilei de 8 martie ziua Femei

  206. plecarile in germania -constructii si domeniul public se fac in jurul datei de 18 martie. in functie de cum gasim autocare.cazarile au fost luate deja.in perioada 12-15 martie se face organizarea pentru aceasta plecare.

  207. draga romona pularu din partea mea si a tuturor romanilor care au avut dea face cu ,, firme de cacat care ai si tu,, vrem sa va spunem sa va duceti dracului cu ,, firmele voastre cu avocatii vostri si cu aia care va vine in controlale de de diferite institutii ale acestui stat de cacat si primesc spaga de la voi ,pula in familile voastre de javre

  208. Draga Ramona Ploscaru a trecut si data de 15 martie 2012 si organizarea pt plecarea la munca in Germania constructi,tot nu sa facut.Din nou ai mintit si de data aceasta chear nu ai si tu putin bun simt pt toti oameni care te-au dat comisioane,chear asa de nesimitita esti in halul acesta,acuma pe ce data mai faci plecari tot asa ii duci pe oameni cu vb.Toti care citesc acest comentariu ii rog din suflet sa nu mai apeleze la aceasta firma fantoma…Iti ia bani de geaba si te duce cu vb 12 luni cat este
    contractul de mediere.Asa de prosti sunteti ca da-ti bani unor nenorociti si escroci,….MMMM doaman Ploscaru stit ce inseaman 4 de M ….mult mai multa muie….Asteptam minciunile tale in continuare si multumim anticipat ca nea-ti inselat pe fata cu cate 250 de euro.Sa-ti iei lumanari si tamaie si sa ai bani sa platesti vamile vazduhului pe lumea cealalta….o sa-ti dam si acatiste in biserici sa se aleaga praful si pularicul de tn nenorocito ce esti ….

  209. Stimata Doamna Ploscaru din cate am cititi pe acest site ati facut o afirmatie ca trimite-ti muncitori pe 18 martie 2012 in Germania,ati mintit si de data aceasta mai ziceti ca avem ceva cu dumneavoastra,noi nu avem nimic de comentat dar citim ce scriu oameni si le luati bani de geaba dumneata chear nu ai suflet de la dumnezeu de-ti bati joc de amarati acestea te rugam sa raspunzi oamenilor concret si la subiect de ce tot intarzi tu plecarile si ii tot amani de pe-o zi pe alta.Oameni suna la firma la care sunteti administrator si angajati le promite cand pe 18…etc….Gandestete si tu daca ai fi in situatia lor ce ai face dumneata?Tu crezi ca astea nu au un sfarsit pana cand ii inseli cu bani.Te rugam frumos sa le dai un raspuns cu stima si respect pt toti acesti oamnei necajiti.

  210. doamna ramona ploscaru o mare excroaca o javra de femeie care are numai minciuni incap si nu i este frica de dumnezeu inseland oameni care au famili de intretinut si copii de crescut ai mint cu nerusinare cu plecarili inafara dar defapt nu trimete nicaieri leiau bani si nu ofera nimic dar incet incet se va strange lantul in jurul ei si odata sio data trebuie arestata pentru mai multe insalatori si hoti

  211. buna seara.pentru panouri solare-germania,asteapta cineva sa plece?astept si eu,dar de cate ori sun,ma tot amana.ultima data cand am sunat m-i s-a spus ca plecarile sunt dupa 15 aprilie!acum astept…….

  212. bagame-as pula in agentiile voastre de excroci nenorociti si in siturile voastre care faceti reclama falsa , net revelation din targu mures (cu situl Tjobs sau transilvaniajobs) si la toate firmele astea care au o armata de hoti si excroci ordinari ,sa va spun ceva sa va duceti dracului de bastarzi si bastarde

  213. cei care au fost inselati cu munca pt germania constructii sa faca plangere la sectia 1 politie ati vazuto pe antena1 ca a fost filmata nenorocita dracu ce este acuma daca a schimbat telefoanele crede ca scapa nare nicio sansa rog din suflet sa se sesizeze organele competente.sa va spun eu povestea mea de groaza de meserie sant fierar betonist am platit un comision de 250 de euro lui ramona ploscaru si mia zis ca pe data de 28 februarie are plecari in germania de cate ori am sunat tot amana ca pe 15 martie ca pe 28 ca acuma e pastele ca pe 23 aprilie ca in germania e ploaie ca angajatorul are probleme ca pizda masii rog din tot sufletul meu de crestin sa nu mai colaborati cu falcon consulting si cu ramona ploscaru asteptam un raspuns de la ea sa vedem ce mai minte sa nu aiba parte de pastele acesta

  214. Va anunt ca nu a schimbat nimeni nici un nr de telefon.la anunturi am pus alte doua numere tocmai pentru a se putea raspunde clientilor vechi la telefoane la nr vechi.sa nu mai fie ocupate si sa nu se mai planga nimeni ca nu se raspunde la telefon si nu se dau informatii.
    imi pare rau ca i dezamagesc pe dusmanii mei dar aceasta firma nu o sa se inchida.deoarece am pus la dispozitia organelor competente toate actele si toate contractele pe care le avem in derulare.cei care au fost la antena 1 au fost tot anonimi ca voi toti care scrieti aici.eu si pe post am dat drepul la replica acceptand sa mi apara numele si asumandu mi responsabilitatea.
    Pentru alte relatii va astept la sediul firmei sau la telefoanele vechi pe care le cunoasteti

  215. de ce nu le spui oamenilor sigur despre aceste plecari in germania in constructii tu tot amani aceste plecari de la o luna la alta le spui numai minciuni a plecat cineva pana acuma raspunde concret ca este saptamana patimilor si dumnezeu o sa te vada

  216. stimata doamna ploscaru spunele dracu odata la astia cand au plecarile ce tot atata duci cu vorba oameni chiar nu ai si tu suflet este saptamana mare si pastele te vede hristos…. nu ai si tu suflet ca tot esti muritoare

  217. Cand o sa puuneti intrebari care va privesc personal atunci am sa va raspund direct.vad ca intrebati in numele altor persoane si ca de fiecare data folosindu va de anonimat.

  218. auzi ramona pularu din partea mea si a tuturor care tu catea murdara care tu iai inselat vrem sa-ti spunem sa te duci dracului de nenorocita , cu tupeu de CENTURISTA de bucuresti ce esti

  219. stimata doamna ramona ploscaru ma numesc grigore nicolae din olt si pe data de 17 02 2012 am semnat un contract de mediere cu dumneavoastra a fost vorba atunci ca pe la jumatatea lui martie ma trimiteti si pe mine in germania eu fiind de meserie sudor si fierar betonist lucru care nu sa intamplat puteti sami spuneti cand as putea sa plec si eu daca nu va suparati bineinteles de cate ori am sunat la firma mau amanat ca pe 15 martie ca pe 23 aprilie ect va rog frumos am platit si 250 de euro comisionul si astept un raspuns din partea dumneavoastra la revedere

  220. draga ramana pularu si cu enescu niculina alta nemernicca din bucuresti vrem sa-ti spunem doar atat sa va duceti dracului tu si cealalta nenorocita de enescu niculina sunteti 2 excroce care a-ti aparut in media ca a-ti tepuit si mintit sute , mii de romani cu rahaturile voastre si cu minciunile voastre ieftine esti la fel ca si enescu niculina bastarda aia care a trimis sute de romani in cipru si au fost traficati de mafiotii ciprioti si din care din cauza lui nenorocita de enescu niculina a murit o minora in 2006 in cipru ,sa va dea dumnezeu ce na-ti avut mai rau ,(mascati cu berbecul la usa , sa fiti arestate , sa va inbolnaviti , SA VA MOARA FAMILIA ,COPII , PARINTII SI LA URMA VOI NENOROCITELOR) pula in care va cacat de ordinare penale cu ,, firmele ,, voastre cu tot pesonal va vreau moarte pe amandoua nenorocitelor crezi ca daca ai goriilele alea de la firma se sperie poate ii pui sa te futa in gura , poate ai sa primesti o bomba in ,,firma ,, ta ordinaro ,pula in familile voastre de nenorocite lasa ca vedeti voi cu toti cacatii de bodyguarzi avocati , gabori corupti , care va apara voua interesele tot veti crapa nu va mai poate salva nimeni javrelor ce sunteti

  221. stie cineva ceva despre firma de recrutare falconfconsulting din bucuresti?Sunt seriosi ?

  222. Referitor la firma Business Activ Consult: am incercat sa imi gasesc un job prin aceasta firma. Daca ai norocul sa iti fie macar vizualizat cv-ul, ulterior, ti se cere sa semnezi o nota pt folosirea datelor tale, iar ulterior esti anuntat prin e-mail ca jobul la care ai aplicat s-a desfiintat (de pe o zi pe alta), fara sa ti se ofere niciun detaliu(nepunand la socoteala greswelile gramaticale de parca ar fi fost scris e-mailul de un gunoier). Am sunat sa vad ce s-a intamplat si mi-au zis ca nu stiu nimic din ce cauza nu mai este jobul valabil. Nu mi s-a dat nicio explicatie. Firma Business Activ Consult nu stie nici ea de joburile pe care le posteaza. Feriti-va de aceasta firma.

  223. doamna ramona ploscaru va deranjez din nou pt ca nu mi ati raspuns la intrebarea de acum 4 zile eu am semnat un contract de mediere nr 2225 din 17 02 2012 prin care trebuia sa ma trimiteti in germania ca fierar betonist lucru care nu sa intamplat va rog frumos sami spuneti exact cand am plecarea eu nu lucrez de 3 luni de zile am tot asteptat ca plec si nimic. a fost vorba atunci ca pe 23 februarie ma chemati la bucuresti si pe 28 era programata plecarea va rog sa va uitati pe listele de plecare si sa imi raspundeti concret .va multumesc

  224. Buna ziua doaman ramona ploscaru.sunt unul dintre nefericitii clienti ai dvs…as dori sa va aduc aminte ca avem un contract…mai trebuie sa imi faceti niste oferte de munca scrise …altfel trebuie sa imi returnati banii..am tinut sa vad aduc aminte sa nu cumva sa uitati…dc nu le povestiti si ce nu face fiema dvs la oameni?adik adevarul…va mai aduceti aminte de contractul din februarie pentru spania valencia mai exact cules portocale?sunt sigur ca va aduceti aminte doar ati castigat bani…nu?sunt curios dc mai stiti ceva de oamenii aia pe care iati trimis acolo?sau dc ati anuntat autoritatile competente despre ce s-a intamplat acolo…nu cred…nu ati trimis 20 de oameni cum ati zis mai sus ati trimis13 si nu a muncit unul o ora printr-o intermediere facuta de dvs…nu sunteti curioasa dc oamenii aia sunt bine sau cat au plans famiile lor cnd au auzit cele intamplate…nu cred ca va intereseaza f mult…dvs ati luat banii de intermediere…ce treaba mai aveti nu?chiar nu va pasa ca oamenii aia poate au murit de foame pna acum?

  225. domnule grigore nicolae va obositi degeaba nu vedeti ca nu va baga in seama asta este teapa asa se numeste TEAPA

  226. MAINE 03.05.2012 la ora 10.30 -11 din fata sediului societatii FALCON FINANCE CONSULTING o sa plece in GERMANIA un grup de 25 persoane calificate in meseriile :dulgheri,fierari betonisti,zidari si macaragii.pentu a va convinge sunteti invitati la fata locului pe str.GRIGORE ALEXANDRESCU NR 70.Urmatorul grup saptamna viitoare

  227. Numai minciuni si vorbe goale este aceasta firma Falcon!Inclusiv angajatii sunt pregatiti cum sa minta la telefoanele disperate ale celor inselati de maestra PLOSCARU si cei de langa ea!Un lucru e bine de stiut cand ati dat comisionul ati semnat pactul cu DIAVOLUL pentru ca totul se bazeaza pe minciuna si excrocherie pusa la punct pana in cele mai mici detalii.Promisiunea unui loc de munca,dar si plecarea in strainatate e o abureala ieftina,dar extrem de costisitoare pentru bietii oameni.Ea este foarte linistita,petrece in cluburi,traieste pe picior mare si chiar nu o mai intereseaza de FRAIERII pe care i-a jecmanit!CE CONTRACTE,CE PLECARI…MINCIUNI COLORATE INTR-UN TABLOU SUMBRU A SUFERINTEI SI INCREDERII UNOR OAMENI CARE ISI DAU ULTIMII BANII PENTRU UN LOC DE MUNCA!Aparitia unor anumite verificari si controale se face pe modelul DAM SPAGA SI MERGEM MAI DEPARTE DOAR MAI SUNT FRAIERI DE PESCUIT!RUSINEE PLOSCARU,DAR DUMNEZEU NU TE VEDE CE FACI CU BIETII OAMENI!!!

  228. DANFIL COMPANY DIN BRASOV ESTE CEA MAI BUNA FIRMA DIN TARA. NE FACE OAMENI ADEVARATI SI NE INTARESTE NERVII. LE DAI BANI , TE TRIMIT PRIN ANGLIA , GRECIA, POATE LUCREZI POATE NU, DACA LUCREZI, DUPA CITEVA ZILE TE DAU AFARA, EI NU MAI RASPUND LA TELEFON , FIRMA CU CARE COLABOREAZA DIN ANGLIA SAU GRECIA NU RASPUNDE ETC. MULTUMIM DANFIL COMPANY.

  229. Stimati cititori ai acestui blog. Se pare ca, PROSTEALA la care suntem supusi cu totii continua sa faca viata grea celor ce apeleaza la firma FALCON in administrarea Ploscaru Ramona:
    – 11 persoane tepuite de falcon cu promisiuni pt.plecari in Cipru (nu au mai plecat)
    – 16 persoane care au fost tot TEPUITE pt. DUBAI, GERMANIA, GRECIA(nu au mai plecat)
    – 9 persoane pt. Anglia(nu vor pleca niciodata)

    Acest numar de persoane este adunat in perioada de februarie-mai 2012.
    Si lista continua.

    AUTORITATEA NAŢIONALĂ PENTRU PROTECŢIA CONSUMATORILOR

    Bucureşti, Bulevardul Aviatorilor nr. 72, sector 1

    Programare audienţe
    telefon: 0372-131942 (vezi procedura audienţă)

    Relaţii cu publicul
    telefon: 0372-131951; e-mail: office@anpc.ro

    Biroul de presă
    fax: 021-3143462; e-mail: biroupresa@anpc.ro

  230. stimata doamna ramona ploscaru va deranjez din nou in legatura cu plecarile in germania constructii am vorbit cu dumneavoastra acum o saptamina si miati promis ca pana pe data de 15 mai urmez sa plec si eu .vam mai spus ca de 4 luni de zile nu am servici aceasta asteptare are si ea un anumit timp va rog eu din suflet sa va ocupati si de dosarul meu si astept un raspuns sigur de la dumneavoastra.fara aminari si promisiuni dupa data de 17 02 2012 astept sa plec lucru care nu se intimpla de ce va rog frumos sami raspundeti .la revedere

  231. TEAPA!! FALCON CONSULTING!!! Am bagat dosarul pentru plecare in Germania pe data de 16 Mai si de atunci nu m-a mai sunat nimeni de la firma.Am sun at eu si am fost amanat deja de 4 ori .Ramona Ploscaru este o MARE mincinoasa!!!! o sa merg la sectia 1 politie sa depun o reclamatie impotriva acestei hoate!

  232. dintre toti oameni acestia care au platit comisioane aiurea a plecat cineva cu aceasta firma raspundeti.va rog

  233. haideti sa va spun eu cine este ramona ploscaru din bucuresti o asa zisa jurista de meserie ce se da ea.se ocupa cu mai multe afaceri in zona capitalei .in primul rand inseala anumite persoane promitindule locuri de munca in u.e.le cere comisioane de 500 de euro bani pe care nu le mai da inapoi daca vreti va dau si nume de persoane inselate de ea dar nu este cazu acuma.o alta afacere este prostitutia pe care ea o practica plasand fete tinere in occident dupa care le vinde la proxeneti pe bani grei .vanzarea de droguri hi aduce alti bani aici are cateva persoane care stie cum sa plaseze drogurile in cartierele bucurestene si cum sa incaseze valuta .acuma va dati si dumneavoastra seama cum desi permite ea vacante de lux in dubai si in emiratele arabe unite pe bani vostri care vi cere pt anumite servici .trebuie neaparat anchetata de organele statului .aici va dau un sfat luati legatura cu televiziunile cu otv si in special cu silviu alupei pt o ancheta serioasa

  234. a plecat cineva pe data de 3 05 2012 in constructii germania raspundeti nu va fie teama de aceasta traficanta de carne vie si de excroaca internationala

  235. ACESTE ACUZATII AU DEPASIT ORICE LIMITA SI NU O SA LAS LUCRURILE ASA.O SA MA ADRESEZ EU LA DIICOT SA CER O ANCHETA ASUPRA ACESTUI SITE.NU ACCEPT SA FIU ACUZATA DE PROXENETISM SAU TRAFIC DE DROGURI SI SA STAU CU MAINILE INCRUCISATE.IN VIATA MEA NU AM FOST IN DUBAI SAU EMIRATELE ARABE…ASA CA INFORMATI VA CORECT DOMNULE INAINTE DE A MAI DEBITA INEPTII!
    DIN FIRMA FALCON FINANCE CONSULTING IN ULTIMILE 4 SAPTAMANI AU PLECAT SAPTAMANAL PERSOANE(10 PE SAPTAMANA).

  236. VA ROG SA MI SPUNETI NUMELE UNEI PERSOANE CARE A PLATIT 500 EURO COMISION IN FIRMA PE CARE O REPREZINT.REPET SUNTETI FOARTE PROST INFORMAT.NU PERCEPEM COMISIOANE DE 500 EURO

  237. OAMENI BUNI ! De ce nu faceti un concurs de fotografie ! Mai bine zis…oferiti un premiu concret (500 de lei) pentru ce mai reusita fotografie cu patronul firmei care va inselat – surprins intr-o ipostaza inedita : plutind pe lac…botit si dezbracat – in curul gol si in centrul unui oras din alta tara…etc. Si apoi asteptati rezultatele !

  238. Pentru persoanele care vor sa plece in strainatate pentru a muncii ii sfatuiesc daca nu si-au luat inca tzeapa de la firma Falcon sa apeleze totusi la alte firme si sa nu isi mai puna sperante in aceasta firma Falcon pentru ca e tzeapa 100% au un contrat cat de cat pus la punct si nu poate fi atacat in instanta decat in cazuri foarte dificile iar clauze care sa avantajeze clientul nu prea sunt, puteti verifica si dumneavoastra la sediu firmei daca cititi cu atentie acel contract inainte de al semna si conditiile de plata si cazare sunt spuse verbal si nu ai cum sa ataci acest lucru pentru ca nu primesti in scris aceste detalii de la ei….asa ca daca doriti sa plecati incercati si alte firme poate asa aveti sanse cat de cat sa plecati
    Iar pentru cei care deja si-au pus increderea si speranta in aceasta firma eu ii sfatuiesc sa isi ia gandu de la plecarea si sa incerce sa isi recapete banii inpoi !

  239. Mai multe persoane din cele I N S E L A T E de firma falcon au inceput sa depuna plangere la sectia 1 de politie (Sediu: Bld. Lascar Catargiu nr. 22
    Telefon: 021 / 316.56.84

    ŞEF SECŢIE – Comisar-şef de poliţie ŞTEFAN FRUNZEANU

    Audienţe: luni 14:00-16:00;
    vineri 10:00-12:00)

    de pe raza de care apartine aceasta firma. Va rog INSISTENT sa faceti plangere la aceasta sectie cu toti cei care sunteti in aceeasi situatie, totodata sa faceti sesizari scrise catre ANPC= AUTORITATEA NAŢIONALĂ PENTRU PROTECŢIA CONSUMATORILOR

    Bucureşti, Bulevardul Aviatorilor nr. 72, sector 1

    Programare audienţe
    telefon: 0372-131942 (vezi procedura audienţă)

    Relaţii cu publicul
    telefon: 0372-131951; e-mail: office@anpc.ro

    Biroul de presă
    fax: 021-3143462; e-mail: biroupresa@anpc.ro

    si sa luati legatura cu televiziunile OTV, antena 1, protv si in special cu ziarele :
    libertatea, ciao si cancan!

    Lucrurile sunt pe cale a se REZOLVA si a pune acesti sarlatani cu botul pe labe. Stiu ce vorbesc, credeti-ma!

  240. domnul petre eu va inteleg pe dumneavoastra ce spuneti dar cum sa ne luam banii inapoi de cate ori o sunam ne spune sa avem rabdare ca o sa ni dea dar cand.asa ceva nu am vazut in viata mea am fost si eu plecat la viata mea in diferite tari cu anumite firme de intermediere dar nu am luat teapa ca asta e ceva de belea te minte de la o saptamina la alta .ca de exemplu..ca nu avem transport ca nu sant locuri de cazare ca angajatorul are probleme familiale ca pleaca un grup de 25 de oameni care au varsta mai tanara ca va sunam noi de la firma etc…acuma spuneti si dumneavoastra ce sa mai credem asteptam de cateva luni de zile si banii nostri stau la ea in buzunar

  241. doamna ramona ploscaru va deranjez din nou am vazut ca nu mai dati niciun semn de acele plecari in germania promise de dumneavoastra in iarna acestui an 2012.am venit la dumneavoastra la firma cu gandul ca o sa plec si eu la munca .atunci pe data de 17 02 2012 vam dat 250 de euro comision pt plecare eu am 54 de ani si sant fierar betonist de meserie de cate ori vam sunat atat la firma cat si personal mati amanat de nustiu cate ori daca nu se poate pleca nu este nicio problema vin la bucuresti sami dati acei bani pe care vi iam dat.am vazut si eu aceste comentari pe care acei oameni le posteaza si miam dat seama ca plecari nu se fac de atata luni stau fara servici cu gandul ca o sa plec prin firma falcon consulting.locuiesc la tara in oltenia si traiesc din pensia lui tata de 350 de ron acei bani iam imprumutat ca sa plec imi este si rusine ca sa va mai sun la telefon credetima asa ceva nu mi sa intamplat in viata mea de om .va rog sa analizati aceasta problema si sami dati acei bani .va multumesc si astept un raspuns bun .la revedere

  242. Buna ziua! Oameni au plecat cu Falcon, este adevarat ca nu toti, este adevarat ca nu poate fii multumita toata lumea, dar va spun ca au plecat! Am doi prieteni care lucreaza prin Falcon in Germania, trebuia sa plec si eu, dar a nascut sotia mea si nu am mai plecat! Mi s-au dat si banii inapoi dupa ceva timp!
    Eu nu cred ca este teapa, poate sunt probleme, de ce nu vorbiti cu fetele de acolo civilizat???De ce trebuie sa injurati asa? Poate ptr ca vorbiti asa urat nu vi se mai raspunde sau nu vi se dau banii inapoi!

  243. dn ramona,dk ne-au intervenit probleme de domeniul medical si nu mai vrem sa placam momentan,ne puteti restitui din suma de bani platita la dvs?

  244. In atentia tuturor celor inselati:

    – la sectia 1 de politie sunt peste 30 de plangeri penale impotriva femeii (ca doamna nu poate fi numita) RAMONA PLOSCARU administratora si creierul firmei de inselatorii FALCON FINANCE CONSULTING S.R.L.
    – RAMONA PLOSCARU nu mai circula cu masina JAGUAR cu volan pe partea dreapta (probabil se teme)
    – astazi la sediul/punctul de lucru al firmei FALCON…. din str. Grigore Alexandrescu nr.70 ap.3 a fost politia in urma multor plangeri de inselatorie
    – firma a inceput sa se dizolve: VIORICA, MARIAN FATU si restul sunt la o firma sub alta denumire in zona bisericii Italiene pe motiv ca au plecat ca nu mai suportau scandalurile si discutiile zilnice ale oamenilor inselati veniti ba dupa bani ba dupa noi plecari FICTIVE
    – incetul cu incetul incep sa-si stearga urma cum pot.
    – aviz celor ce au fost pacaliti ca noi restul, sa mearga sa depuna plangeri la sectia 1 de politie, ANPC !!!!
    – va aduc la cunostinta ca cei ce au contracte de reziliere incheiate cu aceasta firma, urmand sa isi ”recupereze” 50% din banii dati , nu si recupereaza; am discutat astazi cu 5 persoane in fata firmei care venisera dupa cei 50% in baza contractelor de reziliere si nu si primisera nici pana astazi desi erau stipulate date de 1-2 saptamani in urma

    Ca atare, este cazul sa punem cu botu pe labe pe cei ce SI-AU BATUT JOC DE OAMENI DISPERATI SI ANEVOIOSI CE AU APELAT LA SERVICIILE ACESTOR SARLATANI!
    Nu stati cu mana in san daca vreti ca acesti ”neica nimeni” ce se cred SMECHERI , sa plateasca MACAR banii ce i-ati dat! Desi, ca parte in proces civil, la angajarea unui avocat bun de catre aceasta ”adunatura de creduli” ce suntem cu totii, putem sa cerem prejudicii morale, financiare samd. Daca tot ne-am adunat atatia, rog pe fiecare in parte ce doreste sa participe la aceasta actiune, sa lase un nr de contact/email!
    Voi face un grup pe care vom putea pune la cale toate demersurile doar si numai LEGALE
    impotriva Ramonei Ploscaru si nu demersuri gen AMENINTARI CU SMECHERII SI CU BATAIA asa cum a facut-o aceasta nesimtita! Ochi pentru ochi, DINTE PENTRU DINTE!

    Voi reveni cu noutati.

  245. DOMNULE PETRE,EU FIRMA MI O ADMINISTREZ DE MAI BINE DE 2 ANI.SCHIMBANDU MI ANGAJATII PANA ACUM DE 2-3 ORI.MOTIVELE SUNT BARFE LA CARE NU MA APLEC.IN.SOCIETATEA FALCON FINANCE CONSULTING EU SUNT ASOCIAT UNIC SI ADMINISTRATOR.
    O PARTE DIN PLANGERILE FACUTE LA SECTIA 1 POLITIE SUNT PE MOTIV CA I AM AMENINTAT CA I BAT.EU?1.60 INALTIME SI 45 KG…SUNTETI HAIOSI DOMNILOR.IAR ALTELE AU FOST FACUTE DE PERSOANE CARE S AU SPERIAT IN URMA POSTARILOR UNORA CA DUMNEAVOASTRA SI CARE ULTERIOR AU PLECAT LA MUNCA IN STRAINATATE PRIN FIRMA PE CARE O REPREZINT!
    SITUATII SUNT NENUMARATE SI FIECARE PERSOANA IN PARTE REPREZINTA O SITUATIE INSA IN ACESTI 2 ANI AM INCERCAT SA REZOLV ASTFEL DE SITUATII MAI GREU SAU MAI USOR.IDEEA ESTE CA NOI TRIMITEM PERSOANE LA MUNCA IN MOD CONSTANT SI DE CEVA TIMP.
    LE DORESC PE ACEASTA CALE SUCCES FOSTILOR MEI ANGAJATI SI LE DORESC SA SI DESFASOARE ACTIVITATEA FARA SCANDALURI!

  246. PT DOMNUL GRIGORE NICOLAE,IMI CER SCUZE AM PASTRAT O PERIOADA LEGATURA CU DUMNEAVOSTRA DUPA CARE URMA CA ANGAJATII MEI SA VA PUNA PE LISTA DE PLECARE.CEEA CE NU S A INTAMPLAT.O SA VA CONTACTEZ EU PERSONAL SAPTAMNA VIITOARE PENTRU PLECARE.

  247. Buna ziua! Oameni au plecat cu Falcon, este adevarat ca nu toti, este adevarat ca nu poate fii multumita toata lumea, dar va spun ca au plecat! Am doi prieteni care lucreaza prin Falcon in Germania, trebuia sa plec si eu, dar a nascut sotia mea si nu am mai plecat! Mi s-au dat si banii inapoi dupa ceva timp!
    Eu nu cred ca este teapa, poate sunt probleme, de ce nu vorbiti cu fetele de acolo civilizat???De ce trebuie sa injurati asa? Poate ptr ca vorbiti asa urat nu vi se mai raspunde sau nu vi se dau banii inapoi!

  248. VRAJEALA ASTA IEFTINA AM HALIT-O DE LA TINE CUMATRA VULPE CU COPOII STATULUI PE URME! Luati aminte de la ORGANELE STATULUI: VA SUNT NUMARATE ZILELE DE LIBERTATE SI TOTODATA PROCESELE CIVILE CE BAT LA USA! PREGATESTE BANII CA SECHESTRUL PE BUNURILE FIRMEI STA SA CADA!!! S-A STINS STEAUA TA ODATA CU PREA MULTA LUME JECMANITA, BATJOCORITA SI LASATA PE DRUMURI! SA-TI FIE RUSINE MAGARITZO CA MAI AI TUPEU! SA TE VEDEM IN INSTANTA SI LA TV. DACA TOT ASA TARE IN GURA ESTI! NU ESTI DEMNA DECAT DE CHIFTELE CU PRASTIA CARE DEJA SE PREGATESC IN BUCATARIILE TUTUROR CE AU FOST INSELATI! SA NU UITI NUMELE DE PETRE DACA CUMVA DOSARUL MEU L-AI BAGAT LA G6! O SA ITI BLESTEMI ZIUA CAND AI CONCEPUT O SMECHERIE DE 2 LEI CARE A TINUT PANA ACUM CATEVA ZILE! NU MERITI SA TI SE VORBEASCA, TU MERITI SA TE ASCUNZI!!! LA JILAVA SAU TARGUSOR!!! Stimati pacaliti, astazi am venit de la sectia 1 de politie: deja dosarul este in urma a cca 100 de plangeri la SERVICIUL ROMAN DE FRAUDA, nemaipunand la socoteala plangerile PENALE cu amenintari la adresa tuturor celor ce si-au cerut BANII MUNCITI INAPOI!

    MA INTREB: CUM DORMI TU PE PERNA, SEARA STIIND CA BATJOCORESTI OAMENI CARE POATE NICI MACAR NU STIU SA SE SEMNEZE, DAR CARE AU FAMILII ACASA SI COPII PENTRU CARE ISI CAUTA DE LUCRU PRIN FIRME CA ALE TALE NESTIIND CE E IN SPATE, INSA STIU CA DE 2 ZILE NU MAI DORMI BINE CA TE GANDESTI CA DEJA CEASUL TICAIE SPRE A-TI SUNA! CEASUL LEGII!!!!!!!

    RUSHINE AVORTON CE ESTI!15 KG IN VIU , PICIOARE BETE STRAMBE SI OBRAZNICIE DE PARNAISTA CU VECHIME! E GATA PLOCAREASOOO E GATAAAA!!!! TE VEDEM CURAND LA TV!

  249. O TOT DAI CU CONTRACTELE TALE CA AU PLECAT MULTI: AI TRIMIS 200 DE ISI SI AI FRAIERIT 2000. SA FACA SOCOTEALA FIECARE PAGUBIT IN PARTE 250 EURO INMULTITI CU 1000 DE FRAIERI CA NOI! DA! SUNT 250.000 EURO!
    DAR II VEI DA INAPOI PE TOTI! PLUS DAUNELE DE RIGOARE: MORALE, CHELTUIELILE DE JUDECATA PLUS PROCESUL PENAL PT.FRAUDA CU CONDAMNARE!!!POATE NU TE ASCUNDE STATUL…DACA ESTI TARE CUM TE DAI, DAR BANII TOT II DAI AFARA INAPOI LA ADRESELE DE EXPEDITORI CREDULI! SA AI PARTE DE CE ITI DA DUMNEZEU! CA LEGEA DEJA BATE LA USA, PREA MULTE PLANGERI CARE ABIA AU INCEPUT SA CURGA! PESTE 100 !!!!!

  250. DACA TE DAI ATAT DE PROFESIONISTA IN ALE ADMINISTRARII (CARDELII/VRAJELII/PACALELII) DECE PLANGERILE SUNT ATATEA LA NUMAR DE PESTE 1 AN JUMATE? CA ADMINISTREZI BINE? STAI CUMINTE SI PREGATESTE BANII CA TRE SA BATA CEASUL DREPTATII! TREBUIA SA TE OPRESTI, DAR NU AI STIUT CAND!;)

  251. Pentru cei care au semnat deja contract cu firma Falcon ii sfatuiesc cu parere de rau sa isi ia gandul de la plecare si sa incerce din toate puterile sa isi recupereze banii, iar pentru cei care nu au semnat contract cu aceasta firma sa incerce la altele pentru ca Falcon e 100% tzeapa, poate la altele mai sunt sanse cat de mici sa puteti pleca, si eu am vrut sa plec cu ei am semnat un contract si acum sunt la mana lor, este destul de greu sa recapat banii inapoi deaorece au un contract cat de cat pus la punct si avantajele sunt doar de partea lor da totusi nu este imposibil. Va urez la toti care va vrei banii inapoi sucesc si sa nu renuntati !
    DACA EI JOACA MURDAR NU UITATI CA SI NOI AVEM DREPTURI SI PUTEAM ADAPTA ACEST STIL DE JOC !

  252. domnule Petre stiu cine sunteti…nu va agitati prea mult!comportamentul si limbajul dumneavoastra va reprezinta.de ce nu spuneti ca eu am chemat politia si ca acelasi comportament l ati avut si in fata lor.si de ce nu mai spuneti dumneavoastra adevarul…si anume ca nu vreti sa plecati…ca si in fata politiei a fost aceeasi discutie.NU VRETI SA PLECATI!!!ne vedem in instanta si la politie pt ca si eu va fac plangere.O zi buna!

  253. Salut! Ma puteti ajuta cu cateva informatie despre firma KRISS CONSULT? As dorii sa stiu cat de seriosi sunt? Va multumesc!

  254. dna ramona,am discutat cu dvs legat de problemele medicale,ce raspuns imi dati legat de returnarea unei sume de bani?ramasase sa ma sunati dvs!!!

  255. Minciuni peste minciuni….
    Cum sa nu se plece , eu am plecat… in Spania….si tare am mai regretat.
    Domnilor… multumiti-va cu teapa de mediere si prestari, ca sa nu regretati mai mult
    Va plangeti ca ati luat teapa si nu mai plecati…lasati-o asa ca e mai bine…daca ajungeati acolo urmau alte tepe …
    Dar sincer acuma…o tot injurati pe aceasta “distinsa” doamna…dar nu ati babardio putin…sau un scurt macar?….va-ti pus intrebarea asta?

  256. Fai dar tot tu esti tare in gura? Arzi lumea si esti tare in clanta? Te uiti in spatele tau de cate ori iesi dintr-un imobil? Fi sincera, o sa te faca varza sarmanii astia carora le-ai dat teapa. Zdreanto, cate lumanari ti-or arde bietii oameni? Ai idee?:)))))
    Ba sunteti prosti ca nu ii rupeti oasele sa o saturati, daca eram in locul vostru o DISTRUGEAM pe distrusa asta obraznica! La muieee faaaaaa

  257. PENTRU CINE ETE INTERSAT,”ANONIMUL”DIN ACEST FORUM ESTE UN OARECARE AMARAT SI RETARDAT PE NUME LUNGU CONSTANTIN,CARE ARE MAI MULTE DOSARE PENTRU MARTURII MINCINOASE SI CALOMNIE,SI EL SI SCHELETUL INUMAN CARE IL INSOTESTE.LA SECTIA DE POLITIE LA CARE ESTE ARONDAT,ARE CONDICA DE PREZENTA.
    ARE MAI MULTE AMENZI PTR.CALOMNIE,SI SE VEDE DIN EXPRESII SI VOCABULARUL FOLOSIT CA NU PREA ESTE PE ACASA OMUL.
    ESTE CLAR CA DA TONUL LA MINCIUNI ,EXAGERARI SI AMENINTARI,SI FACE JOCUL UNEI FIRME CONCURENTE CARE II PROMITE CA PLEACA LA MUNCA FARA BANI.
    SA INTRE PE FORUM SI SA SPUNA PE UNDE A FOST PLECAT,CE NENOROCIRI A FACUT PE ACOLO,CAT A STAT SI DE CE A REVENIT IN TARA,SI CUM.
    O FIRMA CA ASTA PE CARE O TERFELESTE EL,FARA RUSINE SI SCRUPULE,CA SI PE ALTELE,(IL GASITI PE TOATE FORUMURILE),MANCAND FRUNZE DE TOATE FIRMELE CARE NU IL POT TRIMITE LA MUNCA IN TARILE IMPUSE DE EL,FARA BANI,SI FARA CALIFICARE.VA POT DA DATE DESPRE EL,SI TRIMITERI PE ALTE FORUMURI,UNDE ISI DA NUMELE,SI PE ADRESE DE E.MAIL,TELEFOANE,ETC.
    FIRMELE CARE PRIMESC ACESTE CALOMNII,CARE SUNT NEFONDATE SI POT DEMONSTRA ASTA FORURILOR COMPETENTE,POT DA FORUMUL IN JUDECATA,PENTRU INTERESELE MESCHINE PENTRU CARE AU DESCHIS ACEST ASA NUMIT “FORUM DE SOCIALIZARE”,UNDE IN AFARA DE INSULTE SI INEPTII,PLANGERI NEFONDATE SI AMENINTARI DE DOI BANI NU ARE NIMIC PRODUCTIV,IAR EI SPUN CA AU CA SCOP,DOAR FIRMELE CARE SUNT IN NEREGULA PENTRU RELATIA GERMANIA,IN REALITATE,ISI FAC CAMPANIE PENTRU URMATORUL AN,CAND VOR INFIINTA O FIRMA CU OBIECT DE ACTIVITATE CA CEL AL CELOR LA A CAROR BLAMARE SI PUBLICITATE DEFAIMATOARE CONTRIBUIE ACUM.SI CE SA VEZI?PE TOTI ACESTI NEMULTUMITI DE PE FORUM,II REDIRECTIONEAZA LA O “FIRMA PARTENERA,PENTRU CARE GIREAZA SERIOZITATE.
    TOTUL ESTE PUBLICITATE.CHIAR SI RAMONEI PLOSCARU,ACEST FORUM II FACE O FOARTE MARE PUBLICITATE,CHIAR DACA MA CONTRAZICETI,TOATE ORGANELE DE CONTROL ALE ROMANIEI CITESC ACESTE”FORUMURI CONTROLATE”,CU ANUMITE SCOPURI,DE A FACE PUBLICITATE PE FATA SAU MASCATA , FIRMELOR DE PLASARE,SI IN SPECIAL,A NOU-NASCUTEI IN VIITOR FIRMA A CELOR CE PASTORESC ACEST FORUM SI ALTELE.
    NU ESTE NIMIC PROFESIONAL,NIMIC INFORMATIV,NIMIC DECENT IN ACESTE “LATRINE”,A SE CITI “FORUM DE SOCIALIZARE”.

  258. Imi faci plangere la politie? DECE? CA M-AI ARS? :)))) hai ca dupa ce ca esti dilie esti si DEMENTA! NUMAI O ZDRUNCINATA PSIHIC AR PROCEDA CUM DEJA TU AI FACUT-O: SA PACALESTI LUMEA!!! Si daca stii cine sunt crezi ca mi-e frica? Logic ca stii pe toti care ne-ai pacalit si ne-ai INSELAT ! Stai linistita, ne vedem in instanta! Pregateste banii nostri si DAUNELE CARE LE VOM CERE CU TOTII!!!

  259. cred ca este coada la firma tinerei Ploscaru,care vad ca tine destul de usor piept celor care o asalteaza.asta da publicitate.

  260. Toate persoanle ce au fost inselate amenintate etc de RAMONA PLOSCARU, daca au depus plangere la sectia 1 de politie si la ANPC, sa ia legatura cu urmatoarele institutii:

    KANAL D:
    Adresa: Poarta D, Pavilion T, B-dul Marasti nr. 65-67, sectorul 1, Cod Postal: 11465, Bucuresti, Romania.
    Telefon sediu: +40 31 407 55 55
    Fax: +40 31 805 59 40
    Email: news@kanald.ro

    REALITATEA.NET
    Clădirea Willbrook
    Şos Bucureşti-Ploieşti nr 172-176,
    corp A, etj 3.
    Bucureşti, Sector 1
    Email: martorocular@realitatea.net

    OTV
    Adresa:
    Bd. Preciziei, nr. 3, sector 6, Bucuresti, Romania
    Tel:021.311.41.96
    ddd@dandiaconescu.ro

    FOCUS
    Director Departament Stiri: Nicoleta Gavrila
    E-mail Focus Monden: focusmonden@primatv.ro
    Telefon: 021/589.39.07; 021/589.50.00
    Telefon permanenta: 0731.496.369
    Adresa redactiei: IRIDE BUSINESS PARK – Dimitrie Pompei nr. 9-9A, corp 20, etaj 8, sector 2 Bucuresti, Romania

    Declinul FALCON in frunte cu RAMONA PLOSCARU a inceput! Banii celor INSELATI vor fi restituiti PANA LA ULTIMUL LEUTZ!!! Nu uitati sa va cereti si drepturile cat si prejudiciile ce v-au fost aduse si le-ati suportat punandu-va pe drumuri, cheltuind bani pe tel. samd. Fiecare sa-si faca socotelile : CATI BANI ATI PIERDUT DIN PRICINA RAMONEI PLOSCARU?
    O zi cum v-ati asternut-o singura ”PLOSCARU”! Ne vedem in instanta!

  261. Sunt 39 de plangeri inregistrate la Serviciul Economic sector 1 iar la Sectia Politie 1 peste 40 pe numele FALCON FINANCE CONSULTING SRL. Si e doar inceputul. Instanta de judecata si parchetul s-au AUTOSESIZAT! Asteptam inceperea urmaririlor PENALE! Curand trusturile de mai sus vor face PUBLIC problema noastra! Zi dupa zi se aduna la dosar noi probe incriminatorii! Si ele abia au inceput sa apara. Un angajat al firmei FALCON a pus la dispozitia unor televiziuni mai multe probe intrucat ”S-A SATURAT SA VADA OAMENI SARMANI PACALITI DE PLOSCARU! S-A AJUNS LA CIFRA DE PESTE 2000 DE CONTRACTE REZILIATE IN MAI PUTIN DE 2 ANI DE ZILE!”
    Realizati ”buna si curata functionare” a firmei FALCON????????

  262. Este cineva care a fost in Germania prin firma job euro 2007 din Targu Mures? Aveti experienta sau opinie despre firma sau locuri de munca in Germania? Va rog daca este cineva sa-mi raspundeti ca sa stiu ceva, vreau si eu sa plec. Multumesc

  263. Ati auzit careva din voi despre o firma de recrutare din Cluj care e numeste S.C. Coloseumul Muncii Externe S.R.L.? Daca da, va rog sa-mi spuneti si mie ce hram poarta. Multumesc! Nelu

  264. Cei pagubiti si inselati de RAMONA PLOSCARU, care doresc sa stie unde locuieste aceasta….ii puteti face o ”vizita” la adresa:

    str.mirea mioara luiza nr.8 bl.7 sc.2 ap.24, parter, interfon 24 sect 4 (bloc cu 4 etaje cu vedere in fata pe colt)

    CNP-ul acestei idioate este : 2740612441513

    Va invitam la ”vizite” 😉

  265. ramona pularu din partea mea si a celor inselati i-ti dorim tot ce nu ai avut in viata ta de excroaca si mincinoasa care esti ( mascati cu berbecul la usa , sa intri la puscarie , sa-ti crape toata familia , sa dai faliment la ,,firma ta renumita in bucuresti,, sa pierzi toate procesele sa te inbolnavesti ————-sa ai tot ce nu ai avut rau in viata ta de nemernica si maimuta obosita si parsiva pula in ,, firma,, ta de cacat

  266. Buna Ziua ! Andrei Manica ma numesc si as dori sa stiu daca poate cineva sa imi dea si mie numarul de la Falcon Finance Consoulting pentru a ma informa de tatal meu care a plecat in Cehia acum 3 luni si de 1 luna nu mai stiu nimic de el .Daca ma poate ajuta cineva sa imi dea un mail pe manica_andrei1976@yahoo.com ,va multumesc anticipat.

  267. oameni,nu plecati cu falcon,chiar daca ati platit acel comision…mai bine pierdeti acei bani,decat sa ajungeti acolo….o sa fie vaide voi….o sa ajungeti fara bani de mancare,fara sa aveti de munca,o sa va ceara bani de acasa sa platiti chiria,si tot ce mai este de paltit,sotul meu a plecat in spania,nu le-a oferit de munca,nu le datea bani nici de mancare,faceau foamea,ii trimiteam bani de acasa pentru mancare, ,,seful,,de acolo(care este un mare mafiot)se poarta foarte urat cu voi,dupa ceva timp,cand a vrut sa renunte,si sa vina in tara,le-a luat bagajele si actele,a dat in ei(erau mai multi care vroiau sa se intoarca in tara),si le-a spus,,acum plecati,daca mai aveti cu ce,,,ajunsesera de dormeau pe strazi,de frica celui ce le era intermediar.am ajuns ,,departe,,pana la politie,si ambasada,si speram sa se rezolve intr-un final.o sa mai revin cu detalii

  268. A PRIMIT CINEVA VREUN BAN INAPOI DE LA PLOSCARU RASPUNDETI VA ROG AM INTELES CA IN CONTRACTUL DE MEDIERE SE RESTITUIE SUMA IN TERMEN DE 90 DE ZILE DE LA CEREREA DE REZILIERE VA MULTUMESC

  269. O SA FIE ARESTATA CA NATI MEIR EXACT ACEIASI POVESTE NUMAI CA EXCROCUL PRETINDEA SUME CUPRINSE INTRE 500 SI 1200 DE EURO PENTRU UN LOC DE MUNCA IN ISRAEL

  270. EURO JOB 2007 Targu Mures: Noi abia am venit acasa din Spania. Am mers (10 persoane) cu firma Job euro 2007 din Tg. Mures. Am platit 650 RON pt firma. A FOST O MARE TEAPA. Am primit contractul prin posta (cules de mandarine si portocale) Numele firmei spaniole este: VALMEDFRUIT SL Salariul era: 1.20 euro/lada de mandarine, 0.65 euro/lada de portocale. Am plecat in ziua de 11 octombrie spre Valencia la 13 am ajuns acolo unde am fost asteptati de Dl COSMIN TINCA (reprezentantul legal) Cand am intrat in apartament nici n-a trecut 10 minute a cerut de la fiecare 100 euro pt cazare. 13 octombrie a fost o zi de sambata. Luni, marti , miercuri n-am mers la lucru deoarece ploua pe camp (observatie: in Valencia n-a plouat niciun milimetri). Apoi joi m-a sunat dl. Cosmin ca nu putem sa mergem la lucru pana luni deoarece actele necesare inca nu sunt gata. De amintit ca cei de la job euro 2007 au zis sa aducem 50-100 euro bani de cheltuiala pt o saptamana deoarece dupa o saptamana de lucru putem sa cerem un avans din salariu. Duminica ma sunat cineva de la job euro 2007 ca dl COSMIN TINCA a fost arestat, dar sa nu intram in panica. Apoi a venit si prietena lui dl Cosmin: CORINA SANDU. Dupa aceste intamplari am mai ramas inca o saptamana acolo pt ca n-am mai avut bani necesari sa ajungem acasa (80 euro este transportul cu eurolines). Dupa aproape 3 saptamani in care n-am lucrat nici macar un minut cei de la euro job au platit transportul pt 20 de oameni ca sa venim inapot in Romania. De mentionat faptul ca dupa noi au venit inca 10 persoane dar ei au fost cazati intrun apartament in care na fost curent electric, si n-a avut apa calda (acolo a fost si 2 femeie). Unii dintre ei au dormit pe pamant sau pe saltele. Apoi am aflat ca cetateni de origine romana nu au drept de munca pana 1 ianuarie 2013

  271. STIE CINEVA DESPRE EUROPEAN JOB EXPERIENCE ? DACA A PLECAT CINEVA CU FIRMA DIN TIMISOARA VA ROG SA IMI SPUNETI , VA MULTUM,ESC

  272. va salut an gasit o firma din targu mures euro job 2007 care duce oameni la munca in cehia norvegia germania franta slovacia norvegia cu sediul in targu mures SC Job Euro

    2007 SRL
    Targu Mures, str. Tineretului nr. 2, cam. 2
    care a mai fost cu firma asta in domeniul constructi ii rog sa posteze pe blob ce stie despre firma multumesc

  273. buna ziua 5 august am platit taxa 650 ron cu jobb euro 2007 mures .si nam primit nici un raspuns aveti grija pentru ca o mare teapa firma ,niste prieteni din covana sunt aceasi situatie tot firma asta ,si munca dinnorvegia teapa ,eu am facut pasaport ca mergem norvegia am platit o gramada de bani nimic nu sa intimplat aveti grija

  274. PE ACESTA NEMERNICA DE RAMONA PLOSCARU CARE A PACALIT O GRAMADA DE ROMANI NU II DORESC DECAT NUMAI RAU …… SA DEA FALIMENT SA-I MOARA COPII , SA-I IA FOC MASINA , CASA , SA SE IMBOLNAVEASCA DE CANCER , SA FIE ARESTATA SI BAGATA LA PUSCARIE PE VIATA , FUTU-TI MORTII MATII DE NENOROCITA TU SI CU ENESCU NICULINA DIN BUCURESTI 2 ESCROACE ORDINARE LASA CA VEDETI VOI BASTARDELOR CE SUNTETI

  275. NE VEDEM IN INSTANTA PLOSCAREASAO CU AVORTONII DE AVOCATI PE CARE TE ,, REPREZINTA,, ADICA TE APARA CA LE DAI SI LOR DIN BANII AIA CARE CARE LE IEI PE COMIOSIOANE TALE NESIMTITE SI IMPERTINENTE DE LA ROMANII AMARATI , LASA CA VEZI TU BASTARDO CARE ESTI

  276. NU MAI APELATI LA ,, FIRMA ,, LUI NENOROCITA DE RAMONA PLOSCARU SAU ENESCU NICULINA ALTA BASTARDA NENOROCITA SI CA ELE SUNT O GRAMADA IN TARA ASTA DE CACAT PLINA DE EXCROCI NENOROCITI CA EI TOATE FIRMELE MAI MULT SAU MAI PUTIN SUNT TEPARE PUSE PE TEPAREALA SI HOTIE , ASTA ESTE TARA IN CARE TRAIM O TARA DE MIZERIE SI RAHAT PLINA DE EXCROCI PRECUM RAMONA PULARU SI ENESCU NICULINA O NEMERNICA DE FE3MEIA CARE A NENOROCIT O GRAMADA DE ROMANI

  277. ramona ploscaru , pularu vezi sa nu uiti ca pe banii dupa comisioanele alea aberante si nesimtite pe care le percepi tu nsa nu uiti sa o ceri si pe mata si pe tac-tu in total ca nu te mai saturi de bani m\nenorocito si ordinaro , sper ca intr-o zi sa te trezesti cu o BOMBA sub masina bastarda nenorocita care esti

  278. referitor la danfil sau alta agentie cu asa zise vb in vand si teapa nu va sfatuiesc sa mergeti prine ei. a pleca in uk poti pleca si singur cu conditia sa ai un stoc de bani si ceva legaturi(rude,prieteni).nu ai nevoie de colegiu etc.simplu fi self employ in conditiile si pasii care trebuie sa ii faci:
    n.i.n.o(self employer),cont deschis la banca,adresa de corespondenta(unde locuiesti in uk).lege spune clar ca pe perioada de 3 luni esti in regim de turism si tot in acea perioada poti gasi sezonier sau permanent de lucru prin dovada (referinta de la angajator ca lucrezi cu norma -part time sau full time).singur lucru ce este mai greu de o perioada incoace ca procedurile sau mai ingreunat pt.n.i.n.o,yello card si blue card ptr.a impiedica valul de emigranti.timp de asteptare pana in 9-12 luni.referitor la danfil din brasov mai pe toate asa zise oferte pentru:franta,suedia,danemarka,grecia,italia,cehia etc).danfilul nu face decat sa va plaseze la intermediar ,ei la alti si platiti ca fraierii timp de un an fel si fel de comisioane.
    nici prin diaspora romanilor din uk nu v-as sfatuii prea mult din uk 100%.singurul lucru aplicati singuri on line pe diverse situri din uk gen:jobrapido,marvin,caterer.com,totaljobs.com,jobisjob alert,etc mult mai sigure in uk. gumtree este un site doar pentru amarate de firme sau intermediar fara nimica sigur sau cu teapa.cunosc destule cazuri de romani si bulgari care vin prin vb si promisiuni apoi raman pe drumuri etc.

  279. Atentie!!! WORKEXPERIENCE E TEAPA!!!
    Lucreaza cu o firma din Anglia care e defapt condusa tot de ei numita MY SKILLED TEAM.
    Te pacalesc cu locul de munca, cu actele, lucrul e la negru. Iti promit acte si iti pun multe piedici ca sa nu le iei sa depinzi de ei, nistr marlani. Nu-ti cer bani la inceput dar ulterior incearca sa te fure cat pot mai mult. WORKEXPERIENCE VA URASC!!!!!

  280. aveti foarte mare grija cu toate firmele mai ales astea din sfantu gheorghe gen… laslo jobs…..etc mi am luat si eu teapa cine mai e in situatia mea….astept telefon sa vedem ce sa facem impreuna….acum vad ca si alte firme gen job euro 2007 iam sunat si eu miam datr seama ca sunt tepari de la tel….eu am fost ars o data…..nr meu 0746654122

  281. stie cineva ceva despre job euro 2007 tirgu mures va rog frumos sa-mi spuneti ceva pentru ca vreau sa plec saptamina viitoare. mersi

  282. dragi romani amarati si necajiti nu mai aveti incredere in nici o firma din bucuresti sau din alt oras al acestei tari de nimic numita romania ca si cei de sus excroaca si ordinara de ploscaru ramona este o mincionasa ca si enescu niculina din bucuresti care atras tepe la sute de romani in romania nu exista firme serioase numai excrocherii ordinare

  283. NU VA INSCRIETI LA JOB EURO 2007 DIN TG MURES. CEI CARE SE INSCRIU PLATESC 650 LEI PENTRU NISTE CONTRACTE FALSE. DACA NU SE PLEACA, NICI BANII NU VA DA INAPOI. FERITIVA!!!! SUNT FOARTE SIGUR DE ACESTE LUCRURI FIINDCA M-AM INSCRIS SI EU. …DIN PACATE….

  284. despre job euro 2007 tg mures < o sa le arat eu ce anseamna dreptate ,sa vedem care pe care cand o sa ma duc sa le cer socoteala ,dar nu cu mana goala ,prima data le-am dat bani acum urmeaza sa fac o plangere la politie ,dupa acea politia nu o sa ia nici-o masura si atunci o sa vedem daca politia o sa mai intervina ,indiferent de urmari ,sfatul meu ceretile copii dupa buletine la cei care le dati bani

  285. GRIJA!!!!!!!! SC EUROJOBS COMPANY SRL !!!!! TEPARI. ITI DAU ADRESE NASPA, NU SE RECOMANDA LA TELEFON. globaleuro503@gmail si 0747301141 datele hotilor.

  286. Salut
    Urmariti o lista cu cateva din firmele tepare din Romania care promit un loc de munca in strainatate, va cer banii dar nu va ofera nimic in schimb, ramaneti cu banii dati si atat!
    1. S.C.Saisonarbeitskraefte Deutschland S.R.L ARAD, Pta. Luther,Nr.1
    2.Adrian Jugănariu, de 36 de ani, din Craiova
    3. Maria Sâncrăian, Francisc Kadar şi Mirel Tomuţa, Vasile Stan din Livada şi Vasile Lupăştean.
    4.TEPARUL ALIN HOSU. Cheama oameni in Italia.
    5. CARAZA DAN CONSTANTIN 22 ANI ,LEHADUS GHEORGHITA 38 ANI DIN BACAU SI ACOLITII LOR DIN CONSTANTA. ATENTIE LA FIRMELE PATRONATE DE ACESTI SINISTRI IMPOSTORI: SC AUTOTRANS SERVICE MIRCEA VODA, SC CARAZACONSTRUCT GALATI, SC MEGA BLOC SATU NOU MEDGIDIA,SC COS AND CONSTRUCT MIRCEA VODA,SC GELAR SRL BACAU
    6. Avocatul Dragos Cosmin Banu din Baroul Bucuresti
    7. Ivacsony Sandor=Arbeiten Landwirtschaf (renke_renke este Id lor mess)
    8. Ioan Nistor-Vicovu de Sus-Suceava
    9. tasolutia@yahoo.comunitate–OPRISONI IONUT ADRIAN
    10. Gheorghe R. şi Petruţa D-Râmnicu Vâlcea
    11. GRUIA GHEORGHE
    12. ABM CONCEPT SRL
    13. AD Recruiting Sibiu
    14. AMG PERSONNEL CONSTANTA
    15. Anemary Travel Iasi
    16. ARBAIT JOB
    17. BACKERSKY PROJOBS DIN TIMISOARA
    18.Business Activ Consult
    20. COM INVEST (www.com-invest.org)
    21. CONTINENT WORK SRL
    22. danfil din BRASOV
    23. SC Eurolife Consulting din Bucuresti
    24. EUROPEAN JOB EXPERIENCE din Timisoara
    25. EUROPA JOBS din Iasi.
    26. Eurocop SRL din craiova
    27. SC EXCLUSIVE EMPLOYMENT AGENCY SRL
    28. EUROINFOJOBS si NTIS(New Time International Services)
    29. IMM OFFICE JOB cu sediul in Bucuresti
    30. FALCON ALIAS RAMONA PLOSCARU
    31. Find Job SRL
    32. GEEA RECRUTING
    33. GI&VMC PROFESSIONAL CAREER
    34. Global Recruting Tg.Mures
    35. Good Work Man
    36. Kronos Holding SRL, cu sediul in Bistrita, pe strada Ursului, nr.12-14
    37. MAV RECRUITMENT SRL
    38. mro global consulting din iasi
    39. NEW JOBS OPPORTUNITY DIN CALARASI
    40. Orlan sro/ Cehjob
    41. S.C. Personalvermittlung srl
    42. PROFIJOBS DIN TIMIS
    43. PROFIJOBS DIN BRASOV
    44. ROMPLANET INVEST GRUP SRL
    45. Agentia SC Rokolex Company SRL cu sediul in Drobeta Turnu Severin
    46. ROMANIA LAVORO
    47. SC Tehnic Consult sau SC Enide SRL
    48. TRANSIT JOB CONSULTING SRL din tulcea
    49. Vermi Lung pe str Iuliu Maniu
    50. Trabah, societate administrată de Alina Poclid. Iniţial, firma îşi desfăşura activitatea în Iaşi, însă a fost nevoită să şi-o mute în Galaţi, unde a deschis o filială, în urma numeroaselor plângeri.
    51. FIRMA TRANSILVANI JOB SAU FIRMA NET REVELATION DIN TARGU MURES
    52. West medical job din Arad
    53. Work Experience
    54. World Recruiting SRL Botosani
    55. SC PLASARE TERITORIALA A FORTEI DE MUNCA SRL din Timisoara.
    56. Sc Erfolgs Orienterte Vermittlung SRL cu sediul in Brasov ,str. Grigoras Dinicu Nr. 5, et1, ap 6
    57. Activ Fresh din Bucuresti
    58. Labor Market Brasov
    59. SC Empire Conection SRL , a avut sediu in Zalau , in prezent (11.03.2014) au sediul in Timisoara Blv. 16 Decembrie 1989 , fosta locatie a teparilor de la punctul 55) .
    60. BRAUHAUS BERLIN GmbH
    61. Dcs Manpower Corporation
    62. AGGE CONSTRUCT din BACAU
    63. PF Grigore Stelian , promite locuri de munca in diferite tari fara comision, cere o suma mica: 25- 30 Ron si se face nevazut!
    64. SC Tehnic Job Consult SRL din Bucuresti. Percep comisioane enorme, peste 1000 de euro si se fac nevazuti
    65. Topaz Blue si toate firmele administrate de Adrian Park
    66. RUBY RED ROMANIA LIMITED
    67. EMERALD GREEN CONSULTANCY LTD
    68. NTG TRAINING LTD.
    69. Business Activ Consult
    70. REFURBISHMENT LONDON COMPANY LTD
    71. Euro Staff Solution SRL
    72. Work Experience

  287. buna! ce stiti de firma sc.Exclusive Employment Agency are contracte serioase? ca as vrea sa plec si eu cu aceasta firma

  288. e plin de capcane de tepe si eu am luat teapa de la o firma, da pana la urma am incercat la firma Labor Market Development si am reusit sa plec cu firma asta, am fost in germania la capsuni, si anu asta o sa plec tot cu ei…

Leave a comment