Te iubesc doar pentru sex!1


Multi tineri sunt nebuni dupa sex. In lumea moderna, credibilitatea standardelor traditionale a devenit un factor ne-acceptabil pentru multi. A urma principiile Biblice (in privinta relatiilor sexuale) a devenit un trend mult prea complicat pentru o generatie atat de sofisticata. Massemdia, fiind condusa de arma consumerismului global, impune asupra capacitatii intelectuale si emotionale imaginii provocatoare, care deseori par a fi mult mai puternice decat convingerile Biblice – al caror scop este de a ne aduce aminte de lucrurile si de structurile create de Dumnezeu pentru creatia Sa.

Deoarece traim in aceasta societate dezmembrata, deseori este extrem de greu sa diferentiem dragostea adevarata fata de cea falsa. Atunci cand intreaga atentia este directionata asupra aspectelor emotionale sau a celor fizice, sexul pare a fi obiectul prin care definim o relatie atuentica. Totusi, o astfel de mentalitate, desi adevarata, reprezinta mentalitatea unor relatii zbieratoare. Alergat-ul dupa sex reprezinta, intotdeauna, temelia unei relatii socante si stupide. Socante din punctul de vedere ca astfel de relatii nu sunt acceptate sau promovate de Dumnezeu. Iar stupide datorita rufelor murdare aruncate (ca si consecinte) inaintea intregi societatii. In aceasta privinta, foarte multi tineri crestini au devnit obiectul principal prin care astfel de situatii inundeaza Biserica lui Cristos.

O persoana care alearga dupa sex este un nebun care alearga ca un dobitoc/a doar pentru asi satisface propriile placeri. O asftel de persoana nu se gandeste ca persoana exploatata este o fiinta creata de Dumnezeu. De fapt, atat de ipocrit este ea incat aceasta nu este condusa de intelepciunea Divina, ci mai degraba, aceasta fiinta este manevrata de o intelepciune demonica. Nu doar ca o astfel de persoana exploateaza emotiile si caracterul anumit indivizi, dar in acelasi timp, o astfel de persoana alege sa distruga standardele asezate de Dumnezeu pentru intreaga societate.

In aceasta societate perturbata de simbolul sexualitatii decadente, ca si crestini, trebuie sa ne aducem aminte ca nu este indeajuns ca cineva sa fie atractiv sau istet. Istetimea nu ne va oferi capacitatea necesara pentru a iubi o persoana cu adevarat. Dincolo de istetime se regaseste intelepciunea lui Dumnezeu, iar daca cineva are nevoie de intelepciune (motivati fiind de Dumnezeu) el/ea trebuie sa o ceara de la Dumnezeu. Orice relatie autentica trebuie sa se bazeze pe Cuvantul lui Dumnezeu, in care sunt asezate toate principiile morale pentru o relatie adevata.

Va continua …

 

Scris de Cosmin Pascu

2 thoughts on “Te iubesc doar pentru sex!1

  1. Am înţeles să fim şi creştini… dar dincolo de asta să nu uităm că omul este făcut din materie… şi hormonii urlă câteodată prea tare… şi se poate ca o relaţie bazată la început exclusiv pe sex să se transforme într-o mare iubire… de ce să blamăm aşa mult sexul?

    Nu cred că D-zeu există, iar dacă există atunci sunt convins că nu interzice sexul! sau relaţiile bazate exclusiv pe sex… pentru că în primul rând apreciezi la cineva aspectul fizic!! fără să ne ascundem după deget aşa se întâmplă la toţi. Te cucereşte mai uşor o femeie frumoasă… decât una ştearsă sau urâtă. Dacă eşti cu capul pe umeri aştepţi mai mult decât sex… dacă nu… o aventură nu cred că e blamată de nimeni când este consimţită de ambii parteneri… care-şi dau seama că doar pentru asta au decis să fie împreună…

  2. Instinctul sexual exista pentru urmatorul motiv: genele celor care nu-l aveau pur si simplu nu s-au perpetuat.

    Daca Dumnezeu exista, putea foarte usor sa creeze Universul in asa fel incat sa fie imposibil ca oamenii sa faca ceea ce lui (din motive cu totul si cu totul ciudate) nu-i convine. Stiu, o sa raspundeti ca Dumnezeu a vrut sa dea oamenilor libertate. Bun; atunci de ce nu putem zbura ca pasarile?

    Crestinismul si budismul, spre deosebire de islam, contin niste idei bune despre ceea ce inseamna moralitate, dar sunt si unele restrictii ce pur si simplu contrazic natura umana. Ideea de baza este: nu fa altuia ceea ce nu vrei sa ti se faca tie. Nu cred ca sexul intre doi oameni doritori (chiar si pe bani) se incadreaza aici.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s