Un site pentru tine: Afaceri Crestine


Doresc sa va aduc in atentie initierea unui proiect de intr-ajutorare pentru comunitatea crestina. Proiectul se numeste Afaceri Crestine.
Obiectivul principal este cresterea bunastarii crestinilor, a familiilor lor si a bisericilor sau adunarilor din care fac parte. Acest lucru se face prin promovarea activa a serviciilor si produselor oferite de catre crestini, precum si incurajarea tuturor crestinilor sa caute aceste servicii . Deviza proiectului este “Ai nevoie de ceva? Cauta intai la fratii tai!”. Dorim ca fratii de credinta sa aiba informatii detaliate cu privire la ceea ce alti frati de credinta lucreaza, ofera, produc, pentru ca atunci cand au nevoie sa apeleze in primul rand la acestia, ajutandu-se reciproc si ajutand si lucrarea crestina, in general.

O unealta esentiala a proiectului Afaceri Crestine este site-ul www.afacericrestine.ro, care a fost lansat acum 3 zile. Site-ul este o baza de date la nivel national, unde fiecare crestin isi poate crea o pagina de prezentare prin care sa isi promoveze serviciul sau produsul oferit. Este organizat pe domenii de activitate si judete si permite cautarea usoara a serviciilor necesare. Viziunea este ca majoritatea crestinilor sa isi promoveze serviciile prin aceasta baza de date, aceeasi majoritate a crestinilor sa caute in mod regulat pe site dupa lucruri necesare lor, si sa se stabileasca relatii de afaceri, colaborari si alte oportunitati care sa insemne venituri in plus si bunastare pentru
comunitatea crestina.

One thought on “Un site pentru tine: Afaceri Crestine

 1. Sculptor in lemn crestin , vand pesti sculptati din lemn
  Sculptura este aplicata manual pe ambele fete ale pestelui , pestele este un produs artizanat de tip mestesugaresc pentru a fi oferit cadou .
  Pestele este asezat pe un suport de lemn , ambele piese sunt lacuite .
  Dimnsiunile produsului ; Lungime ; 19,5 cm , Latime ; 6,5 cm , Inaltime ; 10,5 cm .
  Produsul poate fi vazut pe http://www.peisajedelta.ro
  Pret ; 20 lei bucata .
  Relatii la telefon ; 0747804951

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s