Tabarele de vara Peniel


Dragi Prieteni,

E posibil ca deseori sa simtiti ca mergeti impotriva vantului, a curentului iar alteori impotriva propriei constiinte. In cautarea propriei persoane, drumul incearca sa va schimbe si sa va transforme in ceea ce nu sunteti. Toti va vor asa cum sunt ei, iar un inamic din interiorul vostru vrea sa va saboteze bunele intentii.

In fiecare zi sunteti in prima linie a luptei pentru destinul vostru. De aceea, Dumnezeu vrea sa va echipeze! (Efeseni 6:10-11)

Fundatia Peniel va invita sa participati la taberele de vara cu titlul In prima linie, ce vor aborda tema luptei spirituale. Veti avea prilejul sa va intariti in credinta, sa primiti raspunsuri la intrebarile dificile ale vietii precum si sa va faceti prieteni, sa va relaxati prin jocuri sportive, distractive, dandu-va pe tiroliana etc.

Veti avea de asemenea ocazia sa participati la seminarii si la work-shopuri pe teme precum: Arts & Crafts, Muzica si Inchinare, Leadership, Alegerea partenerului de casnicie, Ingrijire personala (fete), Cum sa fii un gentleman (baieti), Orientare profesionala, Implicare civica si voluntariat, Prim ajutor, Media, Fotografie, Apologetica, Misiune, Consiliere.

Prima tabara Peniel va avea loc in perioada 17-24 iulie 2010, pe teritoriul localitatii Sinca Noua, jud. Brasov, la poalele muntilor Fagaras, la o distanta de aprox. 50 km fata de Brasov si 30 km fata de Fagaras.

Ne vor conduce in inchinare grupul Memphis (Baia Mare) si altii.

Vor predica Evanghelia: Laurentiu Balcan, Daniel Bujenita, Stefan Coman, Rick Cunningham, Nelu Muresan (Dej), Alin Padureanu si Cristian Soimaru.

Vor tine seminarii facultative: Daniel Bujenita, Stefan Coman, Florin Iosif, Gabi Macovei, Ruben Mihai, Dumitrita Militaru, Anca Sofronie & Ela Zegrean, Cristi Soimaru, Vali Suhan si Iulian Vacarean.

A doua tabara Peniel va avea loc in perioada 14-21 august 2010, pe teritoriul localitatii Suncuius, jud. Bihor, pe valea Crisului Repede, la o distanta de aprox. 100 km fata de Cluj Napoca si 60 km fata de Oradea. Amplasamentul este la 3 km in aval fata de cel din urma cu 2 ani.

Ne vor conduce in inchinare Peniel Band si Zao Thusia (Sibiu).

Vor predica Evanghelia: Iuliu Centea, Rick Cunningham, George Gavrus, Ghita Mocan, Lucian Oniga, Darin Stroud si Dani Vasut.

Vor tine seminarii facultative: Ana Banc, Ramona Coita, Nancy Gibson-Cucheran, Adi Fisca, Florin Iosif, Lucian Oniga, Vali Suhan, Iulian Vacarean, Ela Zegrean si Szabi Zsoldosz.

Daca doriti sa participati la aceste tabere va trebui sa indepliniti urmatoarele CONDITII:

1. Inscrieti-va pe internet la http://www.peniel.ro (urmariti pagina noastra, in curand se va da drumul la inscrieri) pana la data limita de 10 IULIE pt. prima tabara, respectiv 7 AUGUST pt. tabara a doua (se cere un lider la maxim 20 persoane!); locurile sunt limitate la 800 pentru fiecare tabara!

2. Achitati in avans contributia pentru participare (30 lei) in contul Fundatiei Peniel – RO40BRDE445SV75185024450, deschis la BRD, sucursala Stefan cel Mare, Bucuresti (validarea inscrierii pentru tabara se va face dupa achitarea contributiei)! Daca dintr-o familie vor participa mai mult de 2 membri, fratii urmatori pot cere rambursarea a 2/3 din contributie la locul taberei.

3. Respectati regulamentul de ordine interioara (vezi regulamentul pe site)!

4. Asigurati-va cazarea si masa pe toata perioada taberei (la locul taberei vor fi si chioscuri ambulante cu diverse produse alimentare)!

Nu uitati sa aduceti cu voi: cort, folie de cort, sac de dormit, pelerina de ploaie, haine groase, lanterna, Biblie, caiet de notite etc.

Pana atunci, va rugam sa postiti si sa va rugati impreuna cu noi pe 3 iulie si 3 august, ca Dumnezeu sa pregateasca inimile participantilor la tabere si sa ne dea un timp bun si victorios in prima linie.

Multumim si va asteptam cu drag!

Echipa Peniel

One thought on “Tabarele de vara Peniel

  1. Foarte frumos e la tabere alea, presupun ca e foarte constructiv sa invetisi sa auzi Cuvantul lui Dumnezeu de la oameni dedicati Lui trup si suflet. Oameni ca Iulian (nu vreau sa ii dau numele intreg), care a cunoscut-o pe fosta mea prietena in tren si imediat ce a auzit ca e bisexuala s-a hotarat sa o ajute sa se vindece facand sex cu ea in tren, intr-un compartiment cu doi batrani ce incercau sa doarma. Foarte peniel din partea lui.
    A, da. Am amintit ca Iulian a fost in repetate lider la taberele Peniel si a tinutsi ceva mesaje? Opps, greseala mea.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s