Ravi Zacharias in Romania: inscriere Video on Demand


Asa cum stiti cei mai multi dintre voi, am fost binecuvantati de curand cu prezenta lui Ravi Zacharias in Romania. Cei care am fost alaturi de Ravi la Sinaia, am avut un timp folositor in care am invatat si am fost provocati sa fim mai increzatori si mai pasionati de vestirea Evangheliei. Altii au avut parte de acest timp stand acasa in fata calculatorului si urmarind live conferinta.

Vestea buna, si care cu siguranta nu a ajuns inca la fiecare dintre voi, este urmatoarea: sunteti invitatii nostrii sa urmariti inregistrarea conferintei cu Ravi Zacharias.

Dintr-un motiv sau altul, unii au inteles ca inregistrarea conferintei se poate urmari doar live si ca, dupa incheierea conferintei, aceasta nu va mai fi disponibila. Adevarul este ca vizionarea inregistrarii conferintei este disponibila in continuare, atat pentru optiunea `grup` cat si `personal`.

Pentru mai multe detalii si inscriere, va invitam sa vizitati pagina noastra:

http://www.big-impact.ro/inscriere-la-conferinthe/inscriere-transmiterea-live-internet-conferinta-ravi-zacharias/

De asemenea, am creat pe grupul nostru un topic de discutii cu titlul: Ravi Zacharias, Sinaia 2010. Daca aveti intrebari sau pur si simplu vreti sa impartasiti cu altii ceea ce ati invatat luand parte intr-un fel sau altul la aceasta conferinta, sunteti invitatii nostrii:

http://www.facebook.com/topic.php?uid=105561912822425&topic=12

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s