Lansare album: “As vrea sa fiu ca un Inger" Marius Vilan 2010


“As vrea sa fiun un inger” este un album nascut dintr-o dorinta arzatoare de a transmite un mesaj important comunitatii crestine si nu numai. Atunci cand ai pe cineva special, despre care sa canti, muzica devine cu totul fantastica – cant pentru ca Te iubesc!

Sunt 15 piese, toate diferite, pentru fiecare gust, dar toate au un numitor comun – Isus. Piesele nu sunt piese scrise de mine, dar sunt piese cu care-am crescut, care m-au apropiat de Dumnezeu si care, am sperat, ca va veni o zi in care as putea sa le cant si eu spre slava Domnului. Piesele vin din culturi diferite, ca gen de baza fiind Gospel-ul dar si atingeri de Negro Spirituals.

Sper ca Dumnezeu sa vorbeasca prin aceste cantece, le-am ales cu responsabilitate si dragoste si am pus in ele cele mai adanci sentimente si trairi omenesti.

Cine este interesat de acest CD il poate gasi la mine, Marius Vilan – 0722378679 sau mariusvilan@yahoo.com sau la Biserica Baptista Golgota din Bucuresti, Sos. Nicolae Titulescu Nr. 56 A – http://www.golgota.ro/website/index.php?option=com_content&view=article&id=194&Itemid=466 cateva demo!

Marius Vilan

PS. Scrie un articol despre importanta muzici crestine si poti casitga acest CD gratuit. Trimite articolul tau la info[aron]bisericata.com pana pe data de 10 may 2010.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s