Actorul Ion Lucian isi plange disperarea!


Actorul Ion Lucian isi plange disperarea! A ramas fara pensie dupa 70 ani de munca!. Luna trecuta cand a iesit din spital, Ion Lucian declara ca abia asteapta sa se intoarca la teatru. Toata viata si-a inchinat-o teatrului, iar acum simte ca nu i-a mai ramas nimic. O noua lege il obliga sa renunte la pensie si sa ramana cu salariul mizer pe care il are. Invitat in cadrul emisiunii “Sinteza zilei”, neputincios, marele actor Ion Lucian nu si-a mai putut stapani …

3 thoughts on “Actorul Ion Lucian isi plange disperarea!

  1. ar fi fost ceva daca plangea si pentru alte categorii de varstnici care o duc mult mai greu.Din cate se spune salariul pe care-l primeste este de 3.000 lei.

  2. daca atata ar avea salariul…ar trebui sa ii fie rusine si sa se vaite in felul asta…..multi pensionari sunt intr-o situatie mult mai grava…asta asa este.

  3. Este bine sa fim foarte atenti cand este vorba de a cataloga o persoana!Trebui sa ne informam bine asupra a tot ce tine de acea persoana.Deci:Este vorba despre un om de cultura care pe tot parcursul vietii artistice a dat natiunii romane,tot ce este mai bun,fara interese politice,meschinarii si inginerii financiare si care a contribuit la definirea tarii noastre ca facand parte din tarile cu o puternica cultura a cinematografica si teatrala.Ce puteti sa-i imputati?Ce a cerut peste limita,,bunului simt”?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s