Valentine’s Day – Dragoste la ultima vedere


14 februarie a devenit pentru multe natiuni o zi speciala dedicata indragostitilor. Denumita si Valentine’s Day, aceasta zi incurajeaza cuplurile sa isi exprime in mod public dragostea pentru partener si sa faca ceva inedit, nu numai pentru ei doi, dar si pentru cei dragi: sa trimiti o felicitare de multumire, sa oferi o floare, o cutie de bomboane…sau o imbratisare in semn de multumire pentru cineva care ti-a fost alaturi.

Fiecare persoana isi exprima intr-un mod diferit dragostea, dar toti avem acelasi mesaj de transmis: “Te iubesc!” sau “Multumesc ca imi esti alaturi!”.
Duminica aceasta vom vorbi si noi despre dragoste… dragostea adevarata versus dragostea toxica, egoista si te vom invata cum sa faci complimente persoanei iubite.

Vom invata despre toate aspectele si etapele dragostei impreuna cu prof. Cristian Lucaci, director al Colegiului Richard Wurmbrand, Iasi, in seminarul cu tema:

Dragoste la ultima vedere
Deci…. daca se spune ca exista Dragoste la Prima Vedere, de ce sa nu ne dorim ca aceasta dragoste sa tina si pana la ultima vedere?
Desi nu vrem sa recunoastem, dragostea este o decizie si “la prima vedere” este o flacara, o pasiune, care, daca este alimentata si decidem sa o intretinem, se transforma in dragoste. Crezi acest lucru?
Vino duminica aceasta, 14 februarie 2010, la Casa de Cultura Mihai Ursachi si descopera care este adevarata dragoste!

Sursa: navobieclesia.blogspot.com

Crestintotal.ro – te informam in fiecare zi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s