Au inceput inscrierile pentru conferinta Big Impact si Ravi Zacharias International Ministries


rFundatia B.I.G.-Impact, impreuna cu Biserica Metanoia Arad si “Ravi Zacharias  International  Ministries” (RZIM) va invita la un  eveniment care va incerca sa    raspunda acestor provocari.  In perioada 26-29 Aprilie, la Sinaia, va avea loc o conferinta pe teme de apologetica si evanghelizare, avandu-l ca invitat principal pe Ravi Zacharias, probabil cel mai renumit apologet al credintei crestine din vremurile noastre. Impreuna cu el va conferentia si Michael Ramsden, unul dintre cei mai cunoscuti apologeti europeni (RZIM Oxford), impreuna cu alti vorbitori din tara si strainatate. Cu aceasta ocazie, organizatia “Ravi Zacharias International Ministries” (RZIM) isi va lansa si lucrarea in Romania.

Vei avea ocazia sa pui cele mai dificile intrebari apologetice, sa ridici probleme de care iti este teama atunci cand iti impartasesti credinta, fiindca aceasta intalnire nu va avea doar sesiuni in plen ci si discutii panel, interactiuni si seminarii care sa raspunda problemelor si obstacolelor ridicate in evanghelizare. De asemenea, ca intotdeauna, in conferintele organizate de BIG & Metanoia, nu vor lipsi inchinarea, partasia, rugaciunea si resursele. Vino la un timp de umplere si intarire a credintei si lucrarii tale!

Sursa, bigimpact.ro

3 thoughts on “Au inceput inscrierile pentru conferinta Big Impact si Ravi Zacharias International Ministries

  1. En lucru excelent, cred ca aceste conferinte care ne ajuta sa ne sedimentam crezul nostru crestin nu sunt altceva decat o binecuvantare

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s