Haiti – Umbra dezastrului si paradoxul uman – ATENTIE – imagini socante –


Pentru prima data (in 2010) marturism un eveniment atat de catastrofal incat suntem impinsi sa recunoastem ca incidentul din Haiti depaseste compatibiliatea umana. Pe de-o parte, peste 200.000 de victime reprezinta vigilenta si umilinta existenta in vizorul oricarui om. Pe de alta parte, exista factorul paradoxal al acelor persoane care in loc sa ajute, condusi de interese proprii si condusi de `sensul disperarii`, aleg sa fure si sa ucida persoane deja aflate sub jugul suferintei. Priveste, invata, iar mai apoi, punte-te pe genunchi si roaga-te pentru situatia din Haiti.

Imaginile de mai jos sunt suficiente pentru a arata umbra unui dezastru uman – si nu doar cel real din Haiti.

Acest om doreste sa fure acest sicriu...

Sursa, http://www.boston.com/bigpicture

3 thoughts on “Haiti – Umbra dezastrului si paradoxul uman – ATENTIE – imagini socante –

  1. ma duc cu gindul la cuvintele Domnului:”daca nu va pocaiti,toti veti muri la fel”. m-as bucura ca in urma acestei catastrofe sa fie stabilita ordinea,legalitatea, drepturile copiilor sa fie respectate si nu in ultimul rind,noi si ei in asemenea momente sa ne apropiem mai mult de Dumnezeu…si sa raminem aproape de el.

  2. CE MAI POTI ZICE IN FATA SUFERINTEI DECIT SA SE INDURE ISUS DE NOI TOTII NOI NE PUNEM INTREBAREA DE CE ESTE ASA DAR RASPUNSUL ESTE LA DOMNUL EL CARE TINE PAMINTUL IN MIINILE LUI STIE DE CE ESTE ATITA SUFERINTA SI DURERE ESTE PACAT CA SUFERA COPII CA EI NAU NICI O VINA CA SAU NASCUT CIT DESPRE NOI NU CRED CA ESTE OM SA NU FI GRESIT INAINTEA DOMNULUI DE ACEIA DOMNUL LASA TOATE ACESTE SEMNE SI FACE ATITEA MINUNI CA NOI SA NE ADUCEM AMINTE CA EL ESTE TOTUL IAR NOI SINTEM NIMIC INAINTEA SUFERINTEI SI A PROBLEMELOR DACA NAR FI DOMNUL DE PARTEA NOASTRA NAM REUSI NICI SA RESPIRAM DAR MULTUMIM DOMNULUI PENTRU DRAGOSTEA LUI CACI EL SE INDURA DE CINE VREA SI LUCREAZA CU CINE VREA SLAVA SA FIE A DOMNULUI CA EL MERITA TOATA CINSTEA SI LAUDA FRATIILOR TREBUIE SA NE INTOARCEM LA DRAGOSTEA DINTII CARE O AVEAM PENTRU DOMNUL SI SA STRIGAM CU LACRIMI FIERBINTII CA SA SE INDURE DE POPOR SI DE TOATA LUMEA SA STITI CA DOMNUL ASCULTA O RUGACIUNE FACUTA DIN INIMA ESTE CAZUL SA NE RUGAM DOMNULUI PENTRU TOTII CEI IN SUFERINTA SI IN NECAZ .IMI CER IERTARE DACA AM ZIS CEVA GRESIT SI VA MULTUMESC PACE VOUA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s