Romania lui Boc sustine homosexualii


De la inscaunarea celor partu succesive “guverne Boc”, Romania a manifestat pe plan international o evidenta pozitie favorabila homosexualitatii. Reprezentantii tarii noastre au votat anul trecut, in cadrul ECOSOC, in favoarea acordarii de statut de observator ONU unui grup homosexual brazilian suspectat de pedofilie. La sfarsitul lui 2008 2008, Romania a votat si in favoarea unei alte rezolutii pro-homosexuale initiate de aceasta data de Franta.

Conform Agentiei de Investigatii Media, la finele lui decembrie 2009 la ONU s-a votat o rezolutie privind orientarea sexuala care a fost respinsa la limita * Spre rusinea poporului, reprezentantul Romaniei a votat pentru * Salvarea a venit de la tarile arabe * C.V. Tudor si Dan Ciachir comenteaza oribilul demers. Activistii homosexuali si tarile care sprijina relatiile dintre persoanele de acelasi sex fac eforturi tot mai mari pentru a promova inserarea unor notiuni referitoare la „orientare sexuala” in tratatele internationale privind drepturile omului de sub egida ONU. De asemenea, se incearca interpretarea tratatelor internationale existente ca interzicind discriminarea pe baza de “orientare sexuala.”

Desi sustinute, eforturile nu s-au concretizat pana in prezent, la ultima incercare, din decembrie 2009, rezolutia privind „orientarea sexuala” fiind respinsa, la limita. Astfel, 76 de tari, majoritatea arabe si africane, au votat impotriva, in timp ce altele 72 au fost pentru promovarea rezolutiei, iar 26 s-au abtinut. Printre guvernele pro-homosexualitate s-a numarat si cel al Romaniei, ceea ce a starnit cateva controverse, tinand cont si de faptul ca, anterior, tara noastra a votat constant impotriva rezolutiilor pro-homosexuale.
De cand guvernul Boc a venit la putere situatia s-a schimbat. Reprezentantii guvernului voteaza in favoarea homosexualitatii. Un astfel de exemplu s-a consumat nu mai departe de acum un an, cand Romania a votat, in cadrul ECOSOC, in favoarea acordarii de statut de observator ONU unui grup homosexual brazilian suspectat de pedofilie. Totodata, din Decembrie 2008, tara noastra a votat in favoarea unei alte rezolutii pro-homosexuale initiate de aceasta data de Franta.

C.V. Tudor: “Sodomia este, dupa ucidere, al doilea pacat de moarte”

Europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor a tinut sa precizeze pentru Agentia de Investigatii Media faptul ca este inadmisibil ce a facut Guvernul Romaniei si ca el nu va putea fi niciodata de acord cu asa ceva. „Nu se poate asa ceva. Nu cunosc ce a votat Guvernul sau daca a votat asa ceva, dar nu voi fi niciodata de acord. Eu sunt categoric impotriva acestui lucru. Sodomia este dupa ucidere, al doilea pacat de moarte. Nu voi fi cu nimic de acord care sa sustina homosexualitatea. Nu sunt nici pentru lichidarea acestor pacatosi, dar daca nu se pot abtine sa-si consume viciul in liniste, fara ostentatie, fara parade si fara alte drepturi speciale asa cum cer ei. Am ajuns in situatia ca ei sa se considere normali, iar pe noi nebuni. Este inadisibil asa ceva si este exclus sa pot accepta orice fel de oficializare a relatiilor dintre persoanele de acelasi sex, sau Doamne fereste chiar casatorii si adoptii”, a declarat presedintele PRM, completand ca, in calitate de europarlamentar, va face tot ce-i sta in putere pentru ca in Romania homosexualii „sa fie tinuti la respect”, deoarece „au intrecut orice limita”.

Continua pe Gardianul.ro

One thought on “Romania lui Boc sustine homosexualii

  1. Sa ne rugam ca Dumnezeu sa puna frica de Dumnezeu in parlamentarii si europarlamentarii romani si sa nu accepte acest pacat.

    Dumnezeu ne asteapta sa mijlocim pentru Romania!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s