Mesaj de Craciun, bisericata.com


Timp de 2000 de ani Crestinii, de pretutindeni, au sarbatorit nasterea Domnului Isus in Bethleemul din Iudea. Aceasta sarbatoare unica nu este o parada de moda, ci un eveniment Divin, in care si prin care, Dumnezeul Creator Si-a initiat planul Sau de rascumparare a intregii creatii. Craciunul, in zilele noastre, continua sa fie un eveniment celebrat de mii de crestini. Acesti crestini, impreuna cu noi, se bucura de aceasi veste pe care Maria, Simion, Pastorii, Magi si multi altii, au primit-o de la acei doi mesageri. O veste buna, o veste unica, o veste divina. Aceasta veste ne-a introdus, pe fiecare, inaintea unui Dumnezeu drept si Suveran, inaintea unui Dumnezeu care este in control asupra intregului Univers. Aceasta veste minunata ne-a prezentat un Dumnezeu intrupat, adica Isus Cristos.

Va doresc tuturor, in timp ce sarbatoriti longevitatea acestui eveniment, sa va bucurati de aceasta veste unica prin a impartasii mesajul nasterii lui Cristos cu prietenii dumneavoastra, cu colegii dumneavoastra si cu familia dumneavoastra. Fie ca Cristos sa creasca in inimiile dumneavoastra cat mai mult. Fie ca Cuvantul Sau sa va indrume cat mai mult nu doar spre pruncul Isus, dar si spre Cristosul crucificat. Fie ca Duhul lui Dumnezeu sa va ajute sa intelegeti tot ceea ce Cristos a facut si a zis acum 2000 de ani.

Va doresc un Craciun binecuvantat in Cristos Isus
Cosmin Pascu
Bisericata.com

3 thoughts on “Mesaj de Craciun, bisericata.com

  1. Craciun binecuvantat si fericit sa aveti alaturi de familia dvs, de Biserica si de prieteni.

    Pacea Domnului sa fie cu voi toti! 🙂

  2. Pace! Domnul Isus, a carei zi de nastere o sarbatorim zilele acestea, sa va inunde intraga fiinta cu lumina si pacea Lui. Sarbatori fericite alaturi de toti cei dragi. Domnul sa va binecuvinteze !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s