Andrisan: “Lucrurile cele mai multe le schimbam noi, nu presedintele si problemele cele mai mari nu apar din clasa politica ci sunt rezultatul unei mentalitati bolnave de roman”


pointing-fingerOki. Inca o zi trebuie sa suport politica facuta de romanul de rand. Inca o zi de pareri de la toata lumea. Sunt 2 lucruri la care se pricepe tot romanul: fotbal si politica. Azi e ziua pentru politica. Cred ca readerul meu va fi plin de articole despre prezidentiale, povesti de la vot, povesti de dupa vot, sondaje, comentarii, detalii, dosare penale, totul despre electoralele astea. E important pentru ca intr-o oarecare masura de alegerile astea depind urmatorii 5 ani ai nostri.

Cert e ca a fost o campanie mizerabila, niste dezbateri facute ca pe mahala si o lipsa totala de profesionalism si diplomatie din partea ambilor candidati. Nu mai conteaza. Probabil ca din cauza diferentei foarte mici de procent va fi putin scandal, presedintii nostri se vor acuza unii pe altii ca au fraudat alegerile, insa, in cele din urma unul va trebui sa cedeze si vom avea si noi un presedinte. Probabil ca urmeaza o perioada nu tocmai placuta pentru romani pentru ca asa se face peste tot – in perioada imediat urmatoare alegerilor se iau masurile nepopulare privind reforma. Si mai sigur e ca noi ne continuam vietile, mergem in continuare la serviciu, platim in continuare facturi, dam in continuare spagi, incercam sa furam statul asa cum putem, ne dam cu parerea in continuare si ne adaptam in continuare la schimbatul de climat politic sau ne resemnam cu inca 5 ani de climat neschimbat. Lucrurile cele mai multe le schimbam noi, nu presedintele si problemele cele mai mari nu apar din clasa politica ci sunt rezultatul unei mentalitati bolnave de roman. Asa ca, din partea mea, fie ca va fi presedinte unu mai portocaliu sau unul mai rosu eu stiu ca lucrurile se vor schimba prea putin pentru ca de fapt, cea mai grea lupta a conducerii unui stat e lupta cu o mentalitate bolnava a cetatenilor.

Continua pe blogul lui Andrisan

One thought on “Andrisan: “Lucrurile cele mai multe le schimbam noi, nu presedintele si problemele cele mai mari nu apar din clasa politica ci sunt rezultatul unei mentalitati bolnave de roman”

  1. […] This post was mentioned on Twitter by bisericata.com, ionut andrisan. ionut andrisan said: RT @bisericata: Andrisan: "Lucrurile cele mai multe le schimbam noi, nu presedintele si problemele cele mai .. http://wp.me/p3lq5-rG […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s