Interviul saptamanii cu Camelia Milian


catsbbb1CrestinTotal: Pentru inceput va rugam sa ne spuneti cate ceva despre dumneavoastra. De unde sunteti, unde stati, ce vreti dumneavoastra sa afle si lumea…

Camelia: Va salut cu drag pe toti cei care veti citi aceste randuri si doresc ca Dumnezeu sa va binecuvanteze!

Ma numesc Camelia Semeniuc-Milian, sunt din Timisoara, de la 12 ani am inceput sa cant la vioara in orchestra biserii Elim din Timisoara, si recent in luna Iunie m-am casatorit cu Voia lui Dumnezeu!

Imi place sa Il slujesc pe Dumnezeu cu toata inima mea si sa ma implic in Lucrarea Sa!.In anul 2008 am facut al 2-lea Cd. cu ajutorul lui Dumnezeu la studio Speranta din Cluj, albumul se numeste Eu sunt a Lui… si sper sa fie o mangaiere si o incurajare pentru toti cei care asculta acest nou Cd. 

CrestinTotal: Spuneti-mi putin despre cariera dumneavoastra muzicala. De cand ati inceput sa cantati?

Camelia: Muzica este foarte importanta pentru mine, inca de mica de la 4-5 ani am inceput sa cant cu vocea, si chiar  imi aduc aminte cum mama mea ma invata cantari vechi de suflet si mai apoi le cantam in biserica care se afla pe Romulus din Timisoara, unde era pastor Fr. Codreanu, si mai apoi sa facut biserica mare Elim…. unde am inceput in corul de copii apoi in orchestra bisericii.

CrestinTotal: Muzica este ocupatia dumneavoastra principala sau aveti si alte indeletniciri? Cu ce va ocupati?

Camelia: Cu ajutorul lui Dumnezeu am studiat si Psihologia 5 ani la zi in Timisoara, pot sa spun ca Dumnezeu ma pus pe acest drum, imi place sa simt cu oamenii, sa ma apropii de ei sufleteste si sa pot sa ii ajut in vre-un fel…..de asemenea fac si Consiliere Spirituala, sunt la dispozitia lui Dumnezeu ori de cate ori El deschide usi de Cuvant, imi place foarte mult sa spun oamenilor despre Mantuire, despre Domnul meu Isus Cristos.

Continua pe crestintotal.ro

2 thoughts on “Interviul saptamanii cu Camelia Milian

  1. Camelia,Dumnezeu sa te binecuvinteze acolo unde esti ,atat pe tine cat si pe sotul tau.El sa iti dea in continuare har in tot ceea ce faci si fie, ca in locul in care te-a asezat sa luminezi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s