Este adevarat ca `echilibrarea universului sta în puterea noastra`?


echilibrarea universuluiConform unui articol publicat in Gardianul, echilibrul universului sta sub autoritatea si sub controlul uman. Credeti ca argumentul de mai jos este plausibil? Daca tot ceea ce ne inconjoara depinde de eforturile omului contemporan, atunci care este rolul Creatorului? Daca universul creat de Dumnezeu, considerat ca a fiind doar o energie controlata de om, cum vom reusi sa controlam ceea ce nu am creat? Explicatia unei solutii reale pare a fi un pas umanistic.  Prin actiunea si infometata dorinta de a contropii acest univers gigantic, excluderea mentionarii (in articolul de mai jos) Creatorului este un pas incredibil de a-L scoate pe Dumnezeu din procesul Creatiei Sale. Daca ne gandim ca procesul echilibrarii este sub autoritatea unui Dumnezeu real si activ, atunci o astfel de initiativa nu sta sub contropirea stintifica sau umanista, ci in puterea si suveranitatea Creatorului.

Va invit sa cititi acest articol publicat pe site-ul gardianul.ro

“Totul vibreaza”, spunea în urma cu câteva mii de ani Hermes Trismegistul, Cel de Trei ori Mare, în cele sapte legi ale Kybalionului. Mai nou, “totul vibreaza” si pentru stiinta de aceasta data. Primele descoperiri în acest domeniu au fost facute cu ajutorul telescopului Hubble, care a colectat pe parcursul anilor diferite date din univers. Printre informatiile studiate, fiecare planeta, cât si fiecare tip de materie, si nu numai, se afla într-o continua vibratie. Si mai simplu decât atât, atomul care sta la baza creatiei – vibreaza. Pâna si trupurile noastre în momentul somnului si al deconectarii totale vibreaza. Fizicienii au putut detecta cu aparate speciale pana si vibratia pietrelor. De aici ajungem sa întelegem ce putere extraordinara este în interiorul creierului nostru. Creierul nostrul emite continuu vibratii, frecvente asemanatoare cu frecventele de radio. Concluzia este ca ficare creier comunica si se intersecteaza permanent cu frecventele creierelor din jur. Noi emitem si receptam continuu informatie din jur, în majoritate inconstient. Cei care au capacitatea de a capta aceasta informatie, sau de a se conecta la frecventele informationale în care plutesc, sunt cei denumiti în popor “paranormali”. A fi “paranormal” este cel putin “foarte normal” în conditiile date de stiinta si logica implicit. Telepatia, precognitia, clarmirosul, clarauzul, clarvederea, televiziunea, clarintuitia si toate celelalte forme parapsihologice sunt acum explicate prin notiunea de matrice si holograma. Totul este interconectat în afara timpului si spatiului. În acest fel se explica de ce doi oameni, care au fost supusi unor teste stiintifice, au putut comunica mental la o distanta de 16.000 de km. Dintr-un colt al Rusiei în alt colt al Americii. Aparatele care studiau si masurau creierul fiecarui individ au detectat, dupa un timp, ca cei doi încep sa functioneze si sa vibreze la aceiasi parametri. Subiectii îsi trimiteau imagini cu locul în care se aflau. Aceasta mica furnica din univers, omul, poate comunica cu informatia din jur indiferent de distanta, indiferent daca vorbim de celalalt colt al universului sau de Ionel din Alaska. Plutim într-un ocean de energie si informatie.

Continua pe gardianul.ro

One thought on “Este adevarat ca `echilibrarea universului sta în puterea noastra`?

  1. Interesant articol. Totusi, nu prea cred ca doi oameni pot comunica indiferent de lungime doar mental, adica non-verbal sau sub oricare mod de comunicare.. scris de exemplu.
    Creierul nostru e ca un mare spatiu unde colectam memorii, imagini, etc. Si da, e extraordinar, cand te gandesti ca Dumnezeu e Creatorul, ca suntem singurii capabili sa gandim de pe acest pamant. Fiecare creatie a lui Dumnezeu e speciala si incredibila, chiar si furnica.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s