Agitatie intre un pastor si un om al clasei politice.


Va invit sa comentati asupra unei discuti intre Ioan Nelu Ciobota, care nu ne ofera un argument viabil asupra afirmatiilor sustinute, si Marius Cristinel Dugulescu, care ne ofera un argument viabil asupra acuzatiilor primite . /bisericata.com

Ioan Nelu Ciobota
“Cristi, dragul meu, este o RUSINE sa sustineti asemenea atitudini, tu ca pastor baptist si toti cei care-l sustin pe Basescu dintre neoprotestanti.

Aveti grija mare !!! Problema nu este cine castiga aceste alegeri, ci problema este ca si tu si toti care l-ati sustinut pe Basescu veti da socoteala INAINTEA DOMNULUI DOMNILOR SI IMPARATULUI IMPARATILOR !!

Dar daca Basescu se pocaieste de aceste atitudini clare impotriva lui Dumnezeu, atunci sustineti-l cu toata puterea voastra.

Va iubesc, il iubesc si pe Basescu si pe Geoana si pe toti politicienii.

Ma rog ca Dumnezeu sa va binecuvanteze pe toti si sa va dea INTELEPCIUNE DE SUS.
Cu drag, Nelu Ciobota”

– – – – – – – – – – – – – – – – – –

Marius Cristinel Dugulescu
1. Nu detineam functia de pastor atunci cand am candidat,deci nu am parasit nici o turma,tocmai ma intorsesem dupa 3 ani petrecuti in SUA,si in politica am intrat datorita convingerilor mele,nu din interes ci pentru ca sunt incredintat ca Dumnezeu ma vrea acolo si daca ai urmarit evenimentele premergatoare intrarii in parlament ai putut vedea cum Dumnezeu a facut minune dupa minune pentru mine.

2. Politica facem toti, inclusiv tu, chiar daca iti place sa spui ca esti neutru,nu esti,din contra,cred ca esti partinitor. Vechiul Testament este plin de politica(Estera, Iosif, Mardoheu, David, etc) Greseala care o faci tu este ca imparti oamenii in categorii, unii au ce cauta altii nu,cine zice asta? Daca nu eu atunci cine sa continue lucrarea inceputa de tatal meu la grupul de rugaciune din parlament, cine sa aduca o unda de lumina in marele intuneric din politica romaneasca daca nu oamenii cu frica de Dumnezeu atunci cine sa lupte pentru cele amintite de tine?indiferent de religie!

3. Chestia cu dusul la Basescu este valabila pentru tine care de afara nu intelege procesul legislativ,presedintele nu poate initia legi,doar parlamentul.Ai auzit tu ceva la TV despre raportul comisiei prezidentiale referitor la prostitutie si droguri dar draga Nelu,asa cum ti-am mai spus,dintr-un raport de sute de pagini care prezenta solutii la problemele societatii romanesti,doua fraze doar tratau acest subiect si erau prezentate doar ca posibile solutii.

4. Nu stiu daca va exista un asemenea proiect de lege sau nu dar pot sa te asigur ca eu si multi altii suntem preocupati de aceste probleme .Pot sa iti spun ca in noul cod al familiei,insttutia familiei este acum foarte bine si clar definita,ca o uniune intre un barbat si o femeie,pana acum exista o oarecum ambiguitate,deasemenea logodna-intre un barbat si o femeie,si adoptia-doar de un barbat si o femeie.Nu stiu daca ti se pare mare lucru sau putin dar eu consider ca familia este nucleul de baza al societatii si daca vom avea familii sanatoase atunci si societatea va fi sanatoasa.Deasemenea prostitutia a ramas incriminata in noul cod penal.Nu spun ca eu sunt cel care am facut aceste lucruri,dar pot spune ca am fost unul dintre cei care s-au “batut” pentru ca ele sa fie asa cum sunt acum si eu zic ca nu e putin lucru.

5. Imi pare rau ca pana acum nu m-ai cautat ca sa iti dau lamuriri,cu toate ca ti-am spus ca e mai bine sa vorbim personal,dar nu contenesti sa trimiti scrisori publice anti Basescu sau sa scrii pe facebook.Cu tot respectul Nelu,tu vezi ceva la televizor,apoi faci comentarii publice de parca ai avea toate datele prroblemei,si deasemenea ca formator de opinie la un radio apolitic cred ca ceea ce faci tu nu este deontologic,asa cum nu ti-ar sta bine sa il lauzi pe Basescu ,tot asa nu iti sta bine sa il critici.Daca vrei sa fi cu adevarat neutru,indeamna lumea sa meraga la vot(ca asa e normal si moral)si nu te baga in aprecieri pro sau contra!

6. Eu voi da socaoteala inaintea Domnului pentru ce am facut eu,sau pentru ce nu am facut si trebuia sa fac,iar acum stiu ca trebuie sa imi sustin presedintele care nu este poate cel mai drag tie sau altora dar stiu si am responsabilitatea ca este singurul(dinte cei doi)care duce Romania in directia corecta.Eu sunt un revolutionar(tot fara acte ca tine) care nu am uitat ce inseamna ROSUL si comunismul.Intre stanga si dreapta eu aleg dreapta,nu doar ca si crestin dar si ca si ideologie politica.

Sper ca ti-am raspuns la mesajul tau. Si eu iti doresc multa sanatate si binecuvantare.
Cu respect Marius C. Dugulescu

Sursa, facebook/bisericata.com

10 thoughts on “Agitatie intre un pastor si un om al clasei politice.

 1. E interesant si pertinent raspunsul lui M.C. Dugulescu, DAR mie mi se pare destul de evident ca el raspunde la mai multe chestiuni ridicate de I. Ciobota. Am dori sa vedem mai detaliat problemele ridicate de d-l Ciobota.

 2. Daca acest domn stimat crede ca poate face o diferenta, el, de unul singur in mizeria asta care se numeste politica romaneasca, permiteti-mi sa ma indoiesc de dumnealui. Un politician poate fi foarte persuasiv, fiindca multi dintre ei stapanesc regulile discursului si ale oratoriei, dar in spatele cuvintelor se afla “nimic”. De aceea, eu ma uit la ce au realizat dumnealor si mai putin la ce spun. Iar daca ar fi sa dau un verdict dupa atatia ani de “democratie”, as spune ca nu am incredere deloc in clasa politica, iar asta il include si pe domnul Dugulescu. Mai ales dupa ce am citit vrajeala aia din final, ca nu-i pot spune altcumva: “Intre stanga si dreapta eu aleg dreapta,nu doar ca si crestin dar si ca si ideologie politica.” Domnu Dugulescu, am studiat despre ideologii si doctrine si m-am saturat. Am ajuns la concluzia ca sunt unele pentru manevrat prostii. Cu adevarat aveti stofa de politician

 3. O discutie irelevanta,deoarece nu am suficiente date si nici timp sa caut in arhiva cartii cu fata sau fara…

 4. Şi robul Domnului nu trebuie să se certe; ci să fie blând cu toţi, în stare să înveţe pe toţi, plin de îngăduinţă răbdătoare,să îndrepte cu blândeţe pe potrivnici, în nădejdea că Dumnezeu le va da pocăinţa, ca să ajungă la cunoştinţa adevărului;şi, venindu-şi în fire, să se desprindă din cursa diavolului, de care au fost prinşi ca să-i facă voia.

 5. este adevàrat si bine ,ca fratele nostru sà facà si lucrarea aceasta,spre slava lui Dumnezeu ,si ar fi minunat dacà si alti frati s-ar implica in lucràri de
  acest fel . Cuvàntul Domnului nostru ISUS ,trebuie sà ajungà si acolo; sà lumineze, sà indrepte ,si, toti fratii de acolo si oamenii de bunà credintà sà
  facà lucrarea la care au fost chemati de Dumnezeu s-o facà ,cu bucurie, cu responsabilitate, ca pentru DOMNUL . Iar noi toti ceilalti ,iubiti frati, sà
  implinim màcar “Cuvàntul” de la ( 1 Tim. cap.2 :1-4 ). ” Và INDEMN dar ,mai
  inainte de toate,sà faceti rugàciuni,cereri, mijlociri, multumiri pentru toti
  oamenii,pentru impàrati si pentru toti cei ce sunt inàltati in dregàtorii,casà
  putem duce astfel o viatà pacinicà si linistità, cu toatà evlavia si cu toatà cinstea. Lucrul acesta este BUN si BINE primit inaintea lui DUMNEZEU, Mintuitorul nostru,care voieste ca toti oamenii sà fie màntuiti si sà vinà la cunostinta adevàrului “. P.S. Incà un lucru fratilor, ff.important: in OCCIDENT si nu numai sunt deja Islamizate ,foste tàri crestine , in proportii ingrijoràtoare,sà ne rugàm mult pt. tara noastrà, si amintiti-và mereu de
  “pilda neghinei ” , deci sà nu dormim.

 6. A avut de ales …ori pastor ori deputat.Din cate stiu si-a dat demisia de pastor,pentru ca a ales politica. Dar ce parere aveti fratilor… cand se foloseste si amvonul se foloseste in acest scop, de a ni se spune pe cine sa votam…..in loc sa mergi sa ai mesaj din Cuvantul lui Dumnezeu…mergi si vii in fata fratilor si spui ca ziarele mint ,sa nu credem tot ce se scrie despre Basescu ca nu este adevarat si mesajul tau nu este doar un indemn de a merge la vot…ci spus clar….pe cine sa votam… dupa care pleci la loc si nici vorba de mesaj din Biblie.Aici de fapt este problema…Eu sunt de acord ca fr.Marius vrea sa continue lucrarea lui fr.Petrica Dugulescu,dar atunci sa ii ia exemplu in toate…. inclusiv inima si caracterul pe care o avea fr.Petru…dar se pare ca este o diferenta intre cei doi….ca intre cer si pamant.
  Dumnezeu sa ne lumineze pe toti,sa ne dea intelepciune in toate si El sa hotarasca viitorul presedinte al tarii noastre.
  Dumnezeu sa il binecuvinteze pe acest presedinte si fie ca acest om sa caute fata lui Dumnezeu indiferent de culoarea politica pe care o are.

 7. Parerea mea este ca ar trebui sa rasturnam dictatura acestui lider Tipel. Este un domn inganfatm care sustine valoriule sodomiste si homosexuale americane.
  Amrica, este sursa lui de finantare. Se primesc anual milioane de dolari donatii, din partea fratilor americani. Iar pe langa asta pt. fiecare membru, al unei biserici, se primeste o suma de bani, in functie de numarul de credinciosi.

 8. Nu-mi vine sa cred……… Se presupune ca este un site crestin…….. Fratilor, votati cu Domnul Isus si o sa va puna EL pe inima pe cine sa votati ca presedinte… oricum va iesi cel pe care-l vrea Dumnezeu, oricat de mult s-ar agita unul sau altul. Nimeni nu poate sta impotriva voii lui Dumnezeu, asa ca va propun sa dati dovada de maturitate spirituala si sa nu va mai certati pe site-uri publice, ca nu e un exemplu bun pentru cei din afara. Domnul sa va binecuvinteze pe toti!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s