Un presedinte periculos (si mincinos)


Traian Basescu este un presedinte periculos. Daca in ultimii ani am experimentat o debusolare a libertatii si democratiei castigate de sub ocupatia comunista, in anul 2009 continuam sa fim considerati ca a fiind un popor lipsit de intelectualitate si caracter. Cele doua video clipuri ne readuc aminte ca faptele (deseori) sunt mai puternice (si eficiente) decat vorbele unui presedinte mincinos. In aceste doua video-clipuri observam tirania unui om care s-a abuzat de pozitia sa de presedinte.

5 thoughts on “Un presedinte periculos (si mincinos)

 1. Imi pare rau ca crestinii au ajuns in situatia de fata. Ma rog mult ca Romania sa se trezeasca si sa vada unde se afla in momentul de fata. Hm…sper ca Dumnezeu sa aduca o trezire spirituala cat mai repede peste poporul acesta si sa stie ce trebuie sa faca.
  Mie mi se pare o prostie postarea acestor videoclipuri…facem campanie impotriva lui Basescu? De ce nu ii si Geona aici cu greselile lui? Va zic nici unul nu ii perfect, dar eu sunt de parere ca Basescu este mai bun decat Geona, pentru ca Geona este condus de puteri mai mari decat el insusi si face parte dintr-un partid care are multi “ex”comunisti. Iar Basescu chiar daca are si greseli este un om liber, spontan si incearca sa doboare mafia care conduce inca Romania. Sunt sigura ca acesti oameni incearca acum sa aduca totul impotriva lui Basescu doar sa nu fie votat. Cine stie daca aceasta filmare nu este trucata…uitati-va la culoarea baiatului. De ce se schimba brusc? Sau de ce mama (femeia disperata) nici nu se uita la ceea ce vede? Sau de ce Basescu ii asa de calm? Ii da o palma si atat…nici nu ii zice nimic. Iar un alt lucru de remarcat nu se vede ca copilul deschide gura. Eu nu vad.
  Va spun, eu cred ca Dumnezeu ar vrea sa ne rugam pentru un conducator care nu intareste mafia si lucrurile murdare ci care sa incerce sa construiasca o tara cat mai buna. Fratilor si surorilor va rog rugati-va mai mult si rugati-L sa va zica ce sa faceti, pe cine sa votati si ascultati-I vocea, pentru ca El raspunde…nu este mut. Nu lasati ca vazul sa va conduca, pentru ca noi nu traim prin ce vedem, simtim sau auzim ci doar prin CREDINTA= credem ca Dumnezeu Il va alege pe presedintele tarii noastre ca sa fie unul dupa VOIA DOMNULUI. Rugati-va mai mult pentru aceasta tara! Are nevoie de rugaciunile noastre!!!!

 2. Tot respectul pt. ceea ce faceti insa cred ca exagerati…este cel mai politizat site crestin din Romania…si “necazul” cel mai mare este ca se vede clar orientarea politica pe care o aveti. Ca si site crestin ar trebui sa va focalizati resursele pe articole cu mesaje ce intra in competenta unui site crestin.
  Si apoi nu e gresit sa scri despre politica pe un site crestin, este gresit ca faceti campanie electorala ascunsa. Postati subiecte de scandal si asta e penibil pt. un site crestin. Nu vreau sa fiu rau, vizitez des site-ul vostru, si repet apreciez ceea ce faceti…INSA fiti apolitici, nu va manjiti facand politica si o campanie murdara impotriva presedintelui Traian Basescu…nu e menirea crestinilor.

 3. Si eu ma rog pentru Romania,dar mai mult ma rog pentru d-nul Pascu,sa revina pe terenuri crestine,ca de tehnica prelucrarilor imaginilor,habar nu are si nu cred ca este persoana potrivita sa descurce lucrurile.Cat priveste despre Basescu,amintesc d-lui Pascu,ca intr-un moment cand legea nu mai era lege,s-a implicat si a dezaprobat in public toate murdariile.Atunci,ce s-a intamplat?…L-au dat afara de la pesedintie,ca devenise incomod si chiar periculos pentru marile invarteli.ASTA ESTE D-NULE PASCU!!!Renuntati la politica si mergeti cu Scriptura in mana!

 4. Prayer Girl,

  Site-ul Bisericata.com nu se ocupa de campanie, ci de etica. In ceea ce il priveste pe domnul Geoana, daca verifici, vei observa ca am prezentat si etica acestuia.

  In ceea ce priveste politica, pe acest site vom alege sa combatem ideologia si etica din spatele claselor politice.

  Cu stima si respect,
  Cosmin Pascu

 5. Domnule Pascu…am respect fata de dv, dar cand am postat eu comentul nu era nimic despre domnul Geoana. Si totusi este diferenta intre 3 articole impotriva lui Basescu, iar doar una impotriva lui Geoana. Nu este evident ce faceti (cum a zis si Betuel)?
  As zice mai bine sa ne rugam…niciodata n-a strigat rugaciunea, ci din contra a salvat vieti, a salvat sate,orase,tari, a schimbat istoria, etc.
  Ar trebui sa ne rugam mai mult! O intrebare la care nu vreau raspuns, ci il pun ca sa va ganditi: “Cat timp va rugati pentru Romania?” Este o intrebare pusa pentru toti crestinii!!!!

  Dumnezeu sa ne dea intelepciune si trezire, ca sa ne dam seama ce este ADEVARAT si ce este FALS…sa putem distinge lucrurile!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s