Păstori tineri îngrijorați de starea cultului baptist


esti-cu-adevarattu-doamneSunt si ingrijorat si extrem de preocupat de starea Cultului nostru la ora actuala, din pricina mai multor directii si decizii care se observa la nivel national. Sunt cercetat de mai multa vreme de exemplul unei anumite categorii de oameni din lista vitejilor lui David, fiii lui Isahar care se pricepeau in intelegerea vremurilor si stiau ce trebuia sa faca Israel (poporul Domnului) – I Cronici 12:32. De aceea scriu aceste randuri sa va chem sa fim preocupati de priceperea vremurilor noastre, in lumina Domnului si calauzirea Duhului Sfant al lui Dumnezeu, pentru a sti ce decizii sa luam impreuna cu cei pe care ii slujim.

In urma ultimei informari (news-letter) primite prin e-mail de la Uniunea Bisericilor Baptiste din Romania, mi-am dat seama ca ne aflam la o rascruce de drum in istoria Bisericii Baptiste din Romania. Inteleg ca suntem pe punctul de a da mana cu statul, fara a mai tine cont nici de principii biblice si nici de pretul pe care cei dinaintea noastra au fost gata sa il plateasca pentru separarea Bisericii de Stat.

Mai ales pe cei din generatia tanara, care venim sa preluam stafeta si sa fim gata pentru a duce Evanghelia mai departe, curata si nediluata, va chem sa fim cu luare aminte si cu bagare de seama la ceea ce se petrece sub ochii nostri. Va chem sa aducem inaintea Domnului in rugaciune si chiar sa inaintam celor din conducerea Cultului un document din care sa reiasa faptul ca nu suntem cu totii de acord cu aceasta hotarare.

Continua aici…
Cristian Mihoc, Pastor Biserica Baptista „Betel”, Botosani

Advertisement

3 thoughts on “Păstori tineri îngrijorați de starea cultului baptist

  1. Salutare!

    Am lansat site-ul http://www.contracurentului.com pentru a-i ajuta pe cei care vor sa renunte la homosexualitate.
    Suntem interesati de promovarea pe bloguri si site-uri crestine, pentru ca evanghelicii care se lupta cu atractii homosexuale sa afle ca pot primi ajutor si pentru a gasi colaboratorii. Sunteti de acord sa facem schimb de linkuri? Daca da, va rugam sa ne anuntati.
    Ne puteti recomanda un consilier crestin in Cluj pentru un evanghelic care este in stilul de viata homosexual si un consilier in Suceava pentru un evanghelic cu atractii homosexuale ?
    Echipa Contra Curentului

  2. SUNT INGROZITA DE CE VAD SCRIS…..PE ACESTI ”EVANGHELICI”CINE II POATE CONVINGE? CE CONSILER? DACA SCRIPTURA NUI CONVINGE CA SUNT POFTE DEMONICE…….NU SANT INTORSI LA DUMNEZEU IN ADEVAR…NU AU NASTEREA DIN NOU………..INDIFERENT CE INCLINATII AU AVUT INAINTE….CAND DUMNEZEU INTRA IN CASA INIMII CUIVA O SCHIMBA RADICAL…..EU CRED CA EI TREBUIE TRIMISI SA SE POCAIASCA SI APOI PRIMITI IN BISERICA ALTFEL BISERICA NU PROPASESTE IN LUCRARE….DOMNUL SA LE DEA PUTERE DACA IN ADEVAR VOR SCHIMBAREA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s