Suflete salvate la campusurile crestine din Cuba


cubacampusIn vreme ce drepturile omului continua sa fie o problema in Cuba, crestinii au parte de o libertate relativa. Ken Leggatt de la ministeriatul WorldServe Ministries, tocmai s-a intors de la aceasta natiune comunista si spune ca una dintre taberele de misiune se descurca foarte bine. “WorldServes a lucrat in Cuba in diferite tabere in anul trecut. Doua dintre acestea sunt localizate in Provincia Holguin. In una din tabere, 80 % dintre copiii care au participat in tabara au devenit crestini.

Cu asemenea rezultat, WorldServe doreste sa ajute tabara crestina de misiune. Leggatt spune ca “Noi am fost acolo ca sa vedem cum putem ajuta la imbunatatirea unor facilitati care au fost distruse de ultimele uragane de anul trecut. WorldServe simte nevoia sa ajute deoarece taberele pot fi folosite pentru “conferinte de ucenicizare a adultilor din denominatiune, tabere de programe pentru copii, si de asemenea pentru un proiect de evanghelizare.” Una dintre tabere este de fapt, situata intr-o ferma, iar conducerea dezvolta oportunitati de agricultura pentru a ajuta tabara sa se intretina singura.

Cu toate acestea, acestea nu sunt inca puse la punct. De aceea WorldServe sprijina tinerii. 5$ vor trimite un copil in tabara pentru o zi,” a spus Leggatt. Acest lucru este pentru a diminua cateva cheltuielile pentru hranirea copiilor care sunt in tabara si pentru transportul acestora pentru a-i putea aduce in tabara. Scopul nostru pentru urmatorii cinci ani este sa trimitem 10 000 de copii in tabara, si cautam sa aducem 1 000 de copii in primul an.

Continua pe stiricrestine.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s