Prima scoala de islamism, in Romania – te uimeste?


scoala musulmanaPersoanele pasionate de islamism, dar si musulmanii din tara noastra au acum posibilitatea sa studieze in cadrul primei scoli in domeniu. In schimbul a 100 de lei, scoala “Sa Invatam Islamul” ofera celor interesati trei semestre de studii islamice online.

Printre materiile studiate se numara cele concentrate pe Coran, invataturile profetului Mohamed si jurisprudenta islamica, scrie Evenimentul Zilei.

In Romania, traiesc circa 70.000 de musulmani, majoritatea de etnie turca, tatara sau albaneza. Pana in prezent 22 persoane s-au inscris deja la scoala online.

Proiectul a fost deja acceptat de Liga Islamica si Culturala din Romania si, implicit, de Federatia Organizatiilor Islamice din Europa.

Sursa, ziare.com

2 thoughts on “Prima scoala de islamism, in Romania – te uimeste?

  1. Nu ma uimeste pentru ca este si normal ca ei sa-si promoveze cultura si credinta oriunde ar merge. Asa cum in Marea Britanie, de cand multi din Turcia si din partile asiatice s-au stabilit acolo, ei si-au promovat credinta si multi cetateni englezi s-au convertit la islamism.

    Nu avem de ce sa ne ‘ingrijoram’; fiindca suntem crestini aratam dragostea lui Cristos lumii intregi, nu trebuie sa facem diferente de genu’.

  2. Eu cred ca ar trebui sa ne ingrijoram….in tari islamice sunt misionari care Il proclama pe Cristos cu pretul vietii, iar intr-o tara asa-zis crestina, incep sa apara scoli islamice….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s