Atentie: Oprescu este de acord cu legalizarea prostitutiei


oprescuDeclarandu-se, din punct de vedere medical, de acord cu legalizarea prostitutiei, Sorin Oprescu a exclus insa, luni seara, la TVR, legalizarea drogurilor usoare, afirmand ca “nu exista droguri usoare, drogurile tot droguri sunt”.

Cat despre legalizarea casatoriei intre persoane de acelasi sex, Oprescu a spus “atata timp cat nu fac nimic ca sa-i converteasca pe copii, sa faca ce vor”.

Despre Remus Cernea, care a declarat la TV Ziare.com ca “Romania va fi libera cand va avea presedinte o lesbiana rroma si atee”, Sorin Oprescu a replicat, fara sa rosteasca insa numele candidatului la presedintie: “asta nu are decat doua sanse: ori e prost, ori e prost”.

Candidatul independent la presedintia Romaniei, Sorin Oprescu, a raspuns, in cadrul unei emisiuni care ii sunt opiniile legate de principalele subiecte de dezbatere din Romania.

Despre referendumul privind reducerea numarului de parlamentari si unirea celor doua camere ale Parlamentului, candidatul independent a subliniat ca este de acord cu mai putini parlamentari dar nu sustine ideea unui Parlament unicameral.

“Atata vreme ca in toata Uniunea Europeana parlamentele unicamerale trec la bicamerale, inseamna ca un parlament bicameral inseamna echilibru. Nu am nimic impotriva reducerii numarului de parlamentari”, a spus Sorin Oprescu la TVR.

Rolul extern al Romaniei ar trebui sa creasca, candidatul independent opinand ca “ar trebui sa avem relatii mai apropiate cu statele unde se afla comunitati mari de romani”. “Cred cu tarie ca trebuie sa exploatam mai mult modele europene de succes”, a declarat Sorin Oprescu in emisiunea televizata.

Dupa ce mai multe ziare au scris despre teama sa de a zbura cu avionul, subliniind ca un presedinte participa la reuniunile internationale, Sorin Oprescu a tinut sa lamureasca si acest aspect:

“Dupa ce ajung presedinte o sa ma plimb, pe banii mei, deasupra Herastraului cu avionul, ca sa le arat ca nu am probleme. Intr-adevar, nu-mi face placere sa zbor cu avionul, pentru ca intamplarea face ca, dupa catastrofa de la Balotesti, sa ajung primul acolo si am avut impresia ca imi provoc norocul”.

Legat de participarea sa la dezbaterile televizate in campania electorala, Oprescu a dezvaluit va organiza marti o conferinta de presa in care vrea sa lamureasca niste lucruri despre confruntarile dintre candidati. “Aflu ca pentru miercuri nu este de acord domnul Basescu cu mine. O sa gasesc si eu o sala si o sa chem poporul si o sa ma confrunt cu el. Pana luni, la doua jumatate, nimeni nu m-a invitat la dezbaterea de miercuri”, a declarat Sorin Oprescu.

In platoul TVR au venit sa-l sustina pe Sorin Oprescu creatorul de moda Catalin Botezatu, solistul Doru Tufis precum si cativa medici apreciati.

Sursa, ziare.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s