Crestintotal implineste un an – interviu


cropped-banner-crestin-total (1)

Interviul lunii ne indreapta spre un site de informatie crestina, care este partener cu site-ului bisericata.com. Bisericata.com te informeaza prin site-ului crestintotal.ro si saptamana de spatamana, crestintotal incearaca sa te tina la curent cu ceea ce se intampla in domeniul evanghelic romanesc si international. Crestintotal a implinit un an, iar acest an a fost un an plin de incercari si binecuvantari. Moderatorul site-ului (Iacob Emanuel) este inverviat de Cosmin Pascu, moderatorul site-ului bisericata.com

Bisericata.com – felicitari pentru efortul depus pe parcursul ultimelor 12 luni. Care a fost motivul pentru care ati inceput aceasta lucrare (site)?

Iacob Emanuel – Multumesc. Motivul a fost dorinta de a ma adresa mai multor oameni ?i de a-i informa la timp cu ce se întâmpl? în comunitatea crestina, de aceea am f?cut CrestinTotal. E foarte important sa te tina cineva la curent cu tot ce se intampla, si sa puna cat mai multe lucruri interesante.

Bisericata.com – O lucrare de genul informativ (crestin) este asociata cu o sumedenie responsabilitati si efortuturi perosnale. Cat timp petrecti zilnic pe crestintotal.ro? Din ce locatie ne informati zilnic despre ceea ce se intampla in comunitatea crestina evanghelica?

Iacob Emanuel – Informatiile ce le pun zilnic pe blog sunt scrise de la mine de acasa, lucrez cate 8 ore pe zi si multe alte saptamani 12 ore. Dupa servici imi fac si timp pentru blog, 3-4 ore pe zi si in weekend mai mult, uneori e foarte greu, dar merita.

Bisericata.com – Ati implinit un an, care au fost incercarile si dificulatiile anului precedent? Au existat momente in care v-ati gandit sa renuntati la aceasta initiativa?

Iacob Emanuel – Incercari nu cred ca am avut (nu imi amintesc) Dumnezeu m-a ferit de toate El a avut grija de mine. – de renuntat nu m-am gandit nicioadata. Nici nu se poate cand vezi cati vizitatori intra zilnic, nu ai cum sa renunti. Primesc multe mesaje de incurajare, binecuvantari.. multi se roaga pentru aceasta lucrare

Bisericata.com – Si care au fost binecuvantarile ultimelor 12 luni? Va puteti aduce aminte de anumite incidente care v-au impresionat in aceasta lucrare?

Iacob Emanuel -Binecuvantari? Domnul mi-a dat mai mult decat speram eu nici nu ma gandeam la asa multi vizitatori si la atata lume multumita. Incidente…. am vrut sa sterg blogul dar din greseala am sters alt blog, ce ciuda mi-a fost .. atunci suparare mare dar raul a fost trasformat in bine, si uite ca acum a trecut 1 an.

Bisericata.com – Un an nou inseamna provocari noi. Aveti anumite provocari sau planuri pentru anul 2009 – 2010?. Unde doriti sa ajungeti in anul viitor?

Iacob Emanuel – Vreau sa ajung sa cunoasca cat mai multi oameni de acest blog. Din 2010 vreau sa mai aduc cel putin 2 persoane in echipa C.T., care sa scrie saptamanal un articol (pana in decembrie oricine e intresat poata sa trimita 2 articole pe adresa noastra: crestintotal@yahoo.com si cel care va scrie cele mai bune articole va face parte din echipa noastra). Pe viitor vreau sa pastrez media vizitelor la 70.000 si sa fiu al doilea blog care depaseste 1.000.000 de vizite.

Bisericata.com – Crestintotal.ro este un site de informatie crestina, insa in ultimele luni ati inceput sa va ocupati si de cresterea spirituala a celor care viziteaza site-ul dumneavoastra. Care a fost motivul pentru care ati ales aceasta initiativa?

Iacob Emanuel -Am vrut ca multe suflete sa se hranesca din aceasta hrana spirituala (articole, mesaje), sa isi aline necazul, sa se intaresca in credinta, sa se bucure in Domnul si sa cresca spiritual. Acest lucru nu se intampla daca puneam numai stiri si evenimente crestine.

Bisericata.com – Crestintotal.ro, ca si bisericata.com, este vizitat de foarte multi tineri, pastori, slujtori crestini, si un numar mare de crestini din bisericile evanghelice de pretutindeni. Care sunt asteptarile dumneavoastra de la aceasta audienta?

Iacob Emanuel – Vreau mai multa ambitie, mai multa daruire de la ei, cine stie evenimente crestine sa nu le fie greu sa comunice sau cine are de la Domnul darul de a scrie articole sa ni le trimita, nu sa le fie greu.

Bisericata.com – Exista o diferenta intre crestintotal.ro si alte site-uri de informatie crestina?

Iacob Emanuel – Vreau sa avem un scop comnun, toti sa dam tot ce avem mai bun pentru Domnul. A? vrea ca acest blog s? reprezinte un astfel de cre?tin, un CRESTIN TOTAL pentru Cristos,

Bisericata.com – Aveti un mesaj pentru vizitatori site-ului dumneavoastra? Ce doriti sa le comunicati acestora? Dar partenerilor dumneavoastra?

Iacob Emanuel – Ii astept in fiecare zi! … In fiecare zi o sa adaug ceva nou, articole, interviuri si cele mai importante evenimente crestine. Partenerilor le doresc mult succes in ceeea ce fac. Cu siguranta o sa fie rasplatiti.

Bisericata.com – Va multumim pentru ceea ce faci si pentru timpul alocat acestui interviu. Bisericata.com va continua sa sustina lucrarea dumneavoastra.

Cu stima si respect.
Cosmin Pascu

Bisericata.com – pasim dincolo de cuvinte …

One thought on “Crestintotal implineste un an – interviu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s