Romania sub asediu politic si spiritual


romaniaPoporul Roman este tarat dintr-o parte in alta, fortat fiind de criza nationala, sa aleaga inca odata un presedinte. Numarul celor care au ales sa candideze sunt multi, dar foarte putini sunt cei care sunt compatibil pentru pozitia actuala. Categoric este faptul ca actualul presedinte nu va ma fi reales de concetatenii unei tari deja aflate intr-o stare de asediu. Fizic, mintal si emotional cetateanul roman este epuizat si frustrat de ceea ce se intampla in Societatea sa. Uimit de ideologia ipocrita a claselor politice, unde minunile comice apar in fiecare zi, este imposibil sa nu te trezesti ca, in loc sa te regasesti in propria casa, te trezesti la spitalul de nebuni. In astefel de situatii, unii candidati aleg sa se foloseasca de Biblie pentru as intrebuinta niste voturi categorice din teritoriul celor care sunt cititorii ai acestui Cuvant Sfant.

Hotnews ne relateaza urmatoarele: `Mircea Geoana si-a inceput discursul cu citat un paragraf din Biblie: “Biblia spune: daca o imparatie se va dezbina de la sine, acea imparatie nu poate dainui si daca o casa se va dezbina in sine, casa aceea nu va mai putea sa se tina. (…) Dezbinare, criza, scandal permanent numele vostru este ….Traian Basescu“. Citatul din Biblie fiind rostit de Isus Cristos si este cuprins in Evaghelia dupa Marcu`.

In Romania anului 2009, inca credem ca Romania este o tara crestina, insa o astfel de afirmatie trebuie inlocuita deoarece aceasta identitate si-a schimbat pozitia inca de acum 5 ani. Romania, se afla intr-un asediu spiritual abuziv. Pe plan politic intreaga situatie reflecta fragilitatea democratiei ne-imaginate de omul modern. Fie ca unul viziteaza gradina zoologica sau sfera politica, acesta tot acelasi lucru il observa.

Scris de Cosmin Pascu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s