O luna in Argentina cu Taby Huluban


argentianaAzi implinesc o luna in Argentina:P, parca nu imi vine sa cred… asa repede trece timpul. Versetul de mai sus e versetul pe care l-am primit de la Domnul pentru DTS-ul asta, si se implineste asa fain in fiecare zi.

Am inceput sa a obisnuiesc aici, si cu regulile, asta nu inseamna ca imi plac sau ca sunt de acord cu ele:))). Dincolo de faptul ca e greu, pot sa ma bucur de Domnul in fiecare zi, si El mi se decopera in moduri noi in fiecare zi. Cateodata sunt uimita de modul in care imi vorbeste, ata de uimita ca uneori incep sa rad. Azi am ramas singura acasa, in mod normal toti suntem plecati sambata intr-un cartier unde lucram cu tineri. Eu am ramas pentru ca ieri m-am simtit foarte rau, nu stiu de ce, probabil de la mancare, asa ca azi m-au lasat acasa…Bolnava, departe de casa, singura… nu aveam chef de nimic. Trebuia sa si citesc o carte, din care nu inteleg nimic, si aveam o stare…asa fara nici un chef… aveam Biblia undeva langa mine, si la un momendat cade. O ridic, o pun din nou la loc, si iar cade. Ok… mi-o trecut un gand prin minte, si am zis, Doamne stiu ca vrei sa imi vorbesti, da acuma trebuie sa termin capitolul asta, apoi ma dus sa fac un dus, si apoi vin si o sa citesc din Biblia. Dar Domnul imi spune, nu , acuma vreau sa iti vorbesc… Am deschis Biblia, si Domnul mi-a vorbit intr-un mod uimitor, singurul lucru pe care am putu sa il zic, a fost, Woooow Doamne! Asa imi vorbeste Domnul in fiecare zi, si mi se descpera intr-un mod nou:).

Saptamana asta tema de DTS a fost Duhul Sfant, si apoi Caracteristici ale unei vieti predate..deci temele de DTS:P. O fost o saptamana chiar faina in acre am Dumnezeu mi-a descoperit multe lucruri noi. Si ceea ce am realizat in viata mea e ca pana acuma ma relationam asa de mult la Dumnezeu Tatal, la Isus, si prea putin la Duhul Sfant. Si privind in Biblie, peste tot in Evanghelii scrie ca Isus umbla calauzit de Duhul, facea toate lucrurile prin Duhul. Duhul Sfant facea totul prin El. Si ceea ce e super fain, e ca Duhul Sfant e pentru mine, e in mine, si versetul din Ioan 14:12, a fost o adevarata revelatie pentru mine. Acei ce cred in Isus, vor face lucrurile pe care le-a facut El si inca mia mult de atat. Am realizat saptamana asta ca am pierdut ata de mult pana acum, pentru nu l-am lasat pe Duhul sfanta sa lucreze in mine si prin mine. El asta vrea… si asta e rugaciune mea in fiecare dimineata: Duhule Sfant lucreaza prin mine azi, vreau sa vad puterea Ta in mine.

Asa mi-a trecut saptamana asta…. mi dor de voi, de romania, aici vine primavara…la voi ninge…

Va salut de pe malul oceanului Atlantinc, fiti binecuvantati de Tata, umblati calauziti de Duhul Sfant si fiti plini de El!!!

O propozitie pe care am citit-o de curand suna asa: You have only one life to live. It would be best to live your own!!!!!

Big hug!!! Sursa, http://lifeinmission.wordpress.com/

One thought on “O luna in Argentina cu Taby Huluban

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s