Cea mai profunda intrebare:esti cu adevarat Tu Doamne?


esti-cu-adevarattu-doamneCea mai mare (sau cea mai mica) provocare pentru gandirea ateista? Nu! Ea se naste adanc in inima celui care tanjeste dupa a-L vedea pe Dumnezeu implicat activ intr-o situatie specifica, sau chiar in intreaga viata – a celor care nu vor sa traiasca independenti de Creator.

Poate fi un suspin, dar si un strigat care vine din adancul fiintei umane, al carei ecou loveste cerul de plumb; deseori e doar o  soapta ce exprima durerea celui care ar vrea sa urle de bucurie: esti! Unii se framanta pentru Benny Hinn, sau Reinhard Bonke, sau pentru tipul care pretinde ca are un mesaj profetic, sau poate chiar pentru propria lor lucrare, sau propriul gand; altii chiar au o promisiune divina, dar implinirea ei parca intarzie… sau poate asteptarile sunt gresite, iar semnele prezentei divine (desi Dumnezeu este atotprezent) ii surprind ca pe Ilie.

Nu stiu daca Enoh a cunoscut greutatea intrebarii in cei 300 de ani; dar atat cei care vor sa stie multe detalii si nu pot trai fara certitudini si confirmari – cum era Ghedeon, dar si cei care iubesc aventura si misterul, fiind gata sa plece fara o destinatie clara – ca Avraam, cu siguranta prefera confortul prezentei divine.

Continua aici…
Sursa, micaelbog.wordpress.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s