Romanii vor legalizarea prostitutiei, nu si a drogurilor usoare


13bref-oameni-sm

Legalizarea prostitutiei este sustinuta de mai mult de jumatate dintre romani, in timp ce dezincriminarea consumului de droguri este dorita doar de o treime dintre ei.
Potrivit unui sondaj realizat de eResearch Corp, cei care sunt de acord cu legalizarea prostitutiei sunt barbati (57%) cu varste cuprinse intre 18 si 44 de ani (64%). De asemenea, 54 la suta dintre ei sunt casatoriti, transmite Mediafax.

Pe de alta parte, 58,5 la suta din repondenti isi exprima dezacordul fata de propunerea de legalizare a consumului de droguri usoare.

Conform datelor statistice, cei care sunt de acord totusi sunt, in proportie de 62 la suta, barbati. Studiul mai arata si ca 47% au varste cuprinse intre 18 si 34 de ani.

Autorii studiului mai spun si ca 53% din persoanele intervievate cred ca initiativa privind consumul de droguri usoare arunca o umbra asupra imaginii oamenilor politici care o sustin.

Sursa, ziare.com

One thought on “Romanii vor legalizarea prostitutiei, nu si a drogurilor usoare

  1. Eu as fi pus si urmatoarea intrebare: Ai fi de acord ca sotia ta/sora ta/fata ta sa se angajeze ca si prostituata?… Nu cred ca ar mai fi fost procente asa de mari.
    Si desigur intrebarile trebuiesc puse in mod egal si femeilor din tara noastra!

    Pentru mine acest sondaj imi arata doar ca barbatii tineri din Romania isi doresc sa aiba prostituate, mai usor decat de obicei.

    Noi ca evanghelici nu am putea face/initia o petitie sa se interzica legalizarea prostitutiei? Asa cum s-a facut de catre Asocitia Familiilor petitia ce a facut sa fie legiferat casatoria doar intre barbat si femeie.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s