Descaraca `Ucenicia Relationala` pentru biseriata ta


ucenicia relationala - cosmin - 2009
Pentru a descarca acest fisier da un click pe imaginea de mai sus. Atentie, pentru a accesa acest fiesier aveti nevoie de programul Adobe Acrobat. Pentru a folosi ideiile prezentate in acest document (pentru studii persoanale, institutionale sau academice) contactati aturoul.

Acest document este sub copyright si nu poate fi modificat de nici o persoana.

Cu stima si respect,
Cosmin Pascu

4 thoughts on “Descaraca `Ucenicia Relationala` pentru biseriata ta

  1. Frate Cosmin Pascu cu toata stima si respectul va spun ca am descarcat ,,Ucenicia Relationala,, si nu am inteles nimic din ea in afara de acele cugetari in forma de pom verde (viu), si meditatile incepand din dec. 2006, restul sunt unele poze. Printre aceste poze curios se afla si poza sorei Stefania Berry din Irlanda, care o respect foarte mult stiind ca ea calatoreste foarte mult in misiuni crestine foarte periculoase in tarile arabe, dar nu inteleg ce legatura are poza sorei cu celelalte poze. Daca nu va suparati as dori sa-mi spuneti dumneavoastra. Domnul sa va binecuvanteze.

  2. Stimate domn Ion, abar nu am despre ce vorbiti. Comentariul de mai sus nu are de a face cu ceea ce a fost prezentat in documentul atasat pe bisericata.com

    Cu stima si respect,
    Cosmin Pascu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s