Sa fie Dumnezeu raspunsul la problemele planetei?


Global-WarmingLumea ar putea sa fie nevoita sa se intoarca spre Dumnezeu pentru a se salva pe sine insasi din dezastrul incalzirii climatice. Nu este exclamatia exaltata a vreunui credincios, ci afirmatia cat se poate de serioasa a unuia din cei mai eminenti oameni de stiinta britanici.

Lordul May, presedintele Asociatiei Stiintifice din Marea Britanie, este de parere ca religia ar putea ajuta societatea umana sa se protejeze de sine insasi – s-a intamplat in trecut si s-ar putea sa se mai intample din nou, scrie The Telegraph.

Vorbind inaintea conferintei anuale a asociatiei, Lordul May, de altfel un ateist declarat, s-a aratat ingrijorat ca lumea se afla pe o “traiectorie dezastruoasa” declansata de esecul coordonarii masurilor impotriva incalzirii globale.

Pentru ca nicio natiune nu este pregatita sa preia conducerea in lupta impotriva incalzirii globale, este nevoie de o “autoritate superioara” care sa se asigure ca regulile cooperarii in acest domeniu nu sunt incalcate.

Cum in trecut acest rol a fost indeplinit de Dumnezeu, ar putea fi acum un moment prielnic pentru ca religia sa preia conducerea.

Continua aici…
Sursa, ziare.com

3 thoughts on “Sa fie Dumnezeu raspunsul la problemele planetei?

  1. Da desigur acesta este adevarul. Psalm 115:3  Dumnezeul nostru este în cer, El face tot ce vrea.
    Eccleziastul 3:14  Am ajuns la cunostinta cã tot ce face Dumnezeu dãinuieste în veci, si la ceea ce face El nu mai este nimic de adãugat si nimic de scãzut, si cã Dumnezeu face asa pentru ca lumea sã se teamã de El.
    Sper ca este destul de clar.
    Vasile S. rob al lui Isus Cristos.

  2. Dumnezeu poate fi raspunsul la anumite probleme ale planetei,dar nu la toate! Dumnezeu este in control si suveran, dar unele probleme existente la oameni pot fi inexistente la Dumnezeu. Dumnezeu nu are probleme totul decurge conform planului Sau!

  3. ai dreptate, ovidiu! Intr-adevar: Dumnezeu poate nu vede o problema ceea ce noi consideram un adevarat dezastru! Pana si lucrurile care noua ni se par de nerezolvat, El le foloseste pentru a-Si duce la indeplinire planul!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s