The Greatest Show on Earth – O noua aparitie a ateistului Richard Dawkins


the greatest show on earth`The Greatest Show on Earth`, este ultima carte scrisa de Richard Dawkins, autorul cartii `The God Delusion`. De aceasta data, ultima aparitie are menirea de a promova (sau chiar a impune) ideea evolutuinismului si pozitia principala pe care ar trebui sa o ocupe in stiinta secolului 21 in gandirea tuturor celor care au acces la educatia stiintifica si nu numai.

Daca savanti britanici sunt mult mai deschisi (o mare majoritate) fata de aceasta idee, americanii sunt mai putini agreabili fata de noua inverstigatie, si asta pentru ca acestia nu accepta ca evolutia este compatibila cu credinta. Cu siguranta, aceasta aparitie, a fost scrisa in mod special pentru asa numitul univers american.

Afla mai multe despre aceasta aparitie aici ( in engleza)

Scris de Cosmin Pascu

3 thoughts on “The Greatest Show on Earth – O noua aparitie a ateistului Richard Dawkins

  1. am auzit despre el, chiar as fi curios sa vad despre ce e vorba. vad ca in ultimul timp se tot inmultesc numarul articolelor care incearca sa loveasca credinta crestina.

  2. n-au decat sa ,,loveasca,,.Cred ca daca ar lovi in islamism,budism si altele,atunci ar aparea voci care ar invoca dreptul fiecaruia de ai fi respectata credinta.

  3. Problema cred ca trebuie pusa in felul urmator.Apoc. cap12. vers 12. Vai de voi, pamant si mare!Caci Diavolul sa coborat la voi cuprins de o manie mare ,fiindca stie ca are putin timp.
    Deci nu cred ca trebuie sa ne mire faptul ca apar astfel de lucruri,cu siguranta vor aparea si altele mai ostentative la adresa credintei crestine,cum de altfel au si aparut acele faimoase morminte descoperite in Israel cu acele nume biblice nou testamentale inscriptionate pe ele.Toate asa zise dovezi ,nu sant altceva decat incercarile potrivnicului de a smulge daca este cu putinta pe cei alesi din mana Domnului.Deocamdata se incearca desfiintarea credintei si a lui Dumnezeu prin convingeri false, dar cred ca va venii timpul cand cei ramasi credinciosi vor fi fortati sa -si renege credinta ,vor fi priviti ca niste paria niste inapoiati care trag societatea in jos.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s