Biserica Angliei binecuvanteaza cuplurile care au copii inainte de casatorie


article-1201551-05CEFB68000005DC-489_468x595Dupa 2.000 de ani de asteptare, Biserica Angliei a convenit sa dea binecuvantarea cuplurilor care au copii inainte de casatorie.

Chiar daca reaminteste ca amorul carnal este rezervat cuplurilor care trec pe la altar, Biserica a admis ca perechile care traiesc in concubinaj si ajung sa aiba copii inainte de casatorie nu mai trebuie privite ca traind in pacat, relateaza Daily Mail.

Special pentru aceste cupluri s-a creat un serviciu in cadrul institutiei, astfel de perechi avand acum posibilitatea de a-si boteza copiii si a se casatori in cadrul aceleiasi ceremonii.

Cotidianul britanic comenteaza ca aceasta decizie nu face decat sa aduca in legalitate sexul inainte de casatorie, respins, criticat si uneori pedepsit de-a lungul istoriei.

Astfel, potrivit unei fete bisericesti din regat, in cadrul slujbelor, oamenii vor fi rugati sa nu-i mai judece pe cei care aleg acest stil de viata, ci sa-i povatuiasca sa mearga in viitor pe calea cea buna, casatorindu-se si botezandu-si copiii.

Sursa, ziare.com

article-1201551-05CEFB68000005DC-489_468x595

One thought on “Biserica Angliei binecuvanteaza cuplurile care au copii inainte de casatorie

  1. In orice caz, normal ca nu e bine sa ai copii inainte de casatorie. Dar daca se intampla acest lucru, nu vad de ce se pune problema binecuvantarii acelui prunc sau botezarii lui.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s