Conflictele Generatiei Gay – interese personale?


Biserica lui Cristos trebuie sa continue in a combate ideologia egoista a celor care pretind ca homosexualitatea este fenomen genetic sau ca identitatea acestora nu are de aface cu Divinitatea. Argumentele celor care practica acest act, fie pretind in a crede in Dumnezeu (insa aceasta credinta trebuie explicata), fie sustin ca actul spiritual nu are nici o legatura cu viata mondena. Conflictele personale sunt cele mai interpersonale activitati in viata celor care fac parte din generatia gay. Obsedati de imaginea proprie, si de dorinta de a fi acceptati in societate, aceasta generatie continua sa ne convinga ca activitatea acestora nu genereaza conflicte sau interese personale in comunitatea imediata. Undeva, in adancul fiecarei persoane, exista un mesaj contrar care ne informeaza ca homosexualitatea este o filosofie incorecta si rebela.

Desigur, in ultimii ani am observat diferite tendinte de a clasifica acest act subt conceptii medicale (majoritatea nefondate sau inventate) sau psihologice, insa daca exista un termen recunoscut si deja dezbatut este cuvantul ‘natural’, care ne trimite spre originalitate, adica spre faptul ca omul are o origine, iar aceasta determina identitatea sexuala a oricarei persoane. Aici se bat cap in cap medicina si sociologia, care doresc sa ne convinga ca identitatea proprie este creata de individ si nu de Dumnezeu. Astfel, individul isi asuma dreptul, condus de interesele personale si sexuale, in a alege ceea ce doreste sa fie – in loc – de a accepta ceea ce este (adica identitate oferita de Dumnezeu). Daca ne referim la Creator, atunci nu putem sustine (teologic sau biblic) ca Dumnezeu creaza un sistem contrar identitati si caracterului Sau.

Dumnezeu nu creaza dezordine!  Dimpotriva, El a creat toate lucrurile compatibile cu planul Sau divin. In planul Sau divin nu exista gay-ism sau homosexualitate, deoarece aceasta nu face parte din creatia Sa. Omul este responsabil de aceasta modificare genetica (daca o putem numii in acest fel) si nu Dumnezeu. La radacina intereselor personale gasim omul, cel care este infometat in a dori sa obtina o identitate diferita fata de identitatea originala. In aceasta identitate noua, omul doreste sa aiba control suprem asupra acestei creatii, si asta doar pentru a nu fi deranjat de Divinitate in tot ceea ce face.

Scris de Cosmin Pascu

2 thoughts on “Conflictele Generatiei Gay – interese personale?

  1. Problema lor,este de natura spirituala,de aceea nu pot fi eliberati prin metode naturale

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s