In Marea Britanie, unul din sapte, cred in creationism …


Aproape un sfert din britanici, unul din sapte, cred in creationism. Idea creationismul sustine c? viata de pe pamant a fost creata de Dumnezeu si a existat intotdeauna in forma (ei) actual?.

Aproape 150 de ani – dupa ce Charles Darwin a publicat veste culminanta, cu privire la originea speciilor (The Origines of Spieces), doar 48 la suta din cetatenii Martii Britanii sunt de acord ca nu a fost convinsi suficient de dovezile stiintifice care sustineau teoria de evolutiei (a lui Charles Darwin), potrivit unui sondaj publicat astazi.
Unul din cinci britanici nu au auzit niciodata de Darwin ?i un num?r similar de adulti, in nordul Angliei, nu au cunoscut sau inteles cuvantul “evolutie”, termen inventat de Dawrwin.

In general, mai mult de jumatate din cei intervievati, 54 la suta, (din Marea Britanie) au spus ca este posibil, atat pentru a crede in Dumnezeu si cat si in a mentine, in vedere, faptul ca viata de pe pamant, inclusiv viata umana, a evoluat in timp, ca un rezultat al selectiei naturale.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s