A fi puternic


A fi puternic inseamna a iubi pe cineva… in liniste.  A fi puternic inseamna sa radiezi de fericire atunci cand esti trist…  A fi puternic inseamna a incerca sa ierti pe cineva care nu merita iertare. A fi puternic inseamna a ramane calm intr-un moment de disperare. A fii puternic inseamna a arata bucurie chiar si cand nu o simti…  A fi puternic inseamna a zambi atunci cand iti vine sa plangi… A fi puternic inseamna a face pe cineva fericit chiar daca tu ai inima franta… A fi puternic inseamna a consola pe cineva cand cel care are nevoie de consolare esti…tu. De aceea…chiar daca viata pare destul de dificila si dura, A IUBI inseamna a FI PUTERNIC !!!

Dumnezeu e IUBIRE… IUBES-TE (Galateni 5:14)
Scris de … Anonim

5 thoughts on “A fi puternic

  1. Felicitari anonimului!
    Dar ce ne-am face noi fara youtube (acolo am citit asta)…..
    PS. “A fi”, “a iubi”, “iubeste” ( astea is formele corecte, dragi frati)…..

  2. Da este un indemn, o incurajare si un sfat cum trebuie sa ne intarim ca sa fim puternici prin Cuvantul lui Dumnezeu : Psalmi 31:24; Romani 15:1, si v.13: 1Corinteni 15:58; 16:13; Evrei 4:14. Domnul sa va binecuvanteze.

  3. Toti cei ce credeti in puterea rugaciunii va rog sa va rugati pt familia mea,pt sotul meu sa devina si el puternic si sa se indure d-zeu de el sa-l elibereze de lanturile care-l sugruma incet si sigur.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s