Repere si Caractere II


In saptamana 24-30 August, la Voronet va avea loc tabara de tineret “Repere si Caractere II”.

Anul acesta vom avea posibilitatea sa privim la cateva personalitati ale istoriei omenirii si sa vedem felul in care principiile sau reperele care le-au avut pentru viata si pentru crezul lor au afectat omenirea.

Invitatii pentru acest an sunt pastorii Iosif Ton si Cornel Boingeanu . Pentru timpul de lauda si inchinare il vom avea din nou pe Adi Gliga, impreuna cu echipa S.O.S. Romania.

In deschidere va avea loc si un centenar Richard Wurmbrand.

Pentru cei care sunt interesati oferta este urmatoarea: cazare la cabane, 3 mese pe zi + 1 refreshment, activitati atractive in aer liber: tiroliana (zypline), turn de alpinism, cursa cu obstacole, sala de sport pentru volei, baschet, tenis de masa, teren de fotbal.

Vom organiza jocuri de echipa, drumetii pe traseele turistice din zona Voronet si alte activitati specifice taberelor de vara.

Inscrierile se fac pana in perioada 12 August. Pretul taberei este de 250 de lei. Puteti sa faceti inscrieri scriind la email-urile mentionate la info contact. Va asteptam cu drag.

Info contact: Florentin Clipa, mobil 0726 117201, email: floriclipa@yahoo.com sau fclipa@charis.ro

Sursa, suceavaevanghelica.wordpress.com

One thought on “Repere si Caractere II

  1. PACE AS DORI SA MERG SI EU IMI DA CINEVA NISTE INFORMATII …DACA MAI SUNT LOCURI SAU NU ???AS DORI SA MERG 2 PERSOANE ASTEPT EMAILUL DUMNEAVOASTRA CU INFOARMATI DESPRE TABARA PRETUL TABEREI ETC…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s