De ce nu esti multumit de cum arati?


Traim intr-o lumea care ne forteaza sa gandim ca imaginea pe care o avem este o imagine distortionata. Cantecul de mai sus ne readuce aminte ca ceea ce suntem este frumos si cel mai frumoas lucru in lume, si asta este valabil pentru orice persoana.

Gandeste-te la ceea ce esti ….

2 thoughts on “De ce nu esti multumit de cum arati?

 1. Intrebarea aceasta ar trebui sa sio puna fiecare,mai ales fetele sau femeile care se cred mai destepte decat Dumnezeu si se pun sa retuseze imaginea creata de Dumnezeu….

  Eclesiastul 3:14 “Am ajuns la cunoştinţa că tot ce face Dumnezeu dăinuieşte în veci, şi la ceea ce face El nu mai este nimic de adăugat şi nimic de scăzut, şi că Dumnezeu face aşa pentru ca lumea să se teamă de El. ”

  Daca Dumnezeu spune ca la lucrarea pe care El a facuto nu este nimik de adaugat sau de scazut,atunci cine suntem noi sa adaugam sau sa scadem?

  Ne credem mai destepti decat Dumnezeu si ii bagam de vina ca o gresit cand nea creat
  ?

 2. Chiar akum am vazut articolul despre acea tanara din india care are 50 cm..si priviti ce a spus: . „Nu mi-e teamă şi nu regret că sunt mică”

  Daca aceasta tanara care este ceva anormal,sau ceva unik in lume,ea nu regreta cum este si este multumita,atunci noi care suntem perfecti din punctul de vedere a lui Dumnezeu(ca din al nostru nu mai zic…)ce ne trebuie sa bagam de vina sau sa modificam imaginea lasata de Dumnezeu fiecaruia?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s