Logos Hope – in parteneriat cu bisericiile din Irlanda


Proiectul nou infiintat al organizatiei “Operation Mobilizationship (OM), Logos Hope”, tocmai a terminat 13 zile de slujire in Belfast, Irlanda. A stationat in Belfast din 29 aprilie pana pe data de 12 mai, si a ajuns in Dublin in ziua de 13 mai. Vaporul s-a implicat in diferite proiecte pe

durata sederii in Irlanda. Pe data de 6 mai , pastori si liberi crestini s-au adunat pe vapor pentru a se incuraja unii pe altii in slujire. Intalnirea s-a concentrat pe rugaciune si unitate. Unii dintre cei prezenti au experimentat primul lor timp de rugaciune cu oamenii din diferite denominatiuni.

Pe data de 9 mai, vaporul a gazduit un eveniment pentru oamenii fara adapost si cei implicati in asemenea proiecte. Frank Moericke, unul dintre membrii echipei vaporului din Germania si-a impartasit marturia. El a explicat cum Biblia furnizeaza o fundatie solida pentru viata, ca si baza pe care el a sudat-o pentru barca “Water Desilination Plant”. Voluntarii implicati in programul de o saptamana au lucrat in departamentul vaporului, au participat in programe pentru ucenicizare, au slujit pe tarm alaturi membrii echipajului.

“Este minunat sa comunici cu oameni si sa vezi lucrarea lui Dumnezeu”, a precizat Clarie Rush, unul dintre voluntarii DEEP.

“Logos Hope” si-a inceput slujirea in 19 februarie. Marele vapor a OM-ului, Logos Hope ajuta OM-ul care slujeste celor de peste un milion de oameni, care viziteaza vaporul in fiecare an. Fiecare vapor al OM-ului gazduieste un depozit mare de carti de literatura crestina si educationala, precum si 300-400 de oameni, care fac parte din echipajul si personalul din apromaximativ 40 de tari diferite. In fiecare oras, slujitorii de pe vapor lucreaza cu bisericile locale pentru a atinge inima comunitatii. Se implica in proiecte de ajutorare, cum ar fi: constructii si distribuirea de ajutorare al orfanilor si vicitimelor dezastrelor naturale.

Sursa, radiofiladelfia.ro 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s