Incotro se indreapta America?


Stiu ca multi dintre voi se vor intreba: Ce a putut  face “Miss USA”  de este oferita ca exemplu pe un site crestin? Va rog sa nu va alarmati degeaba. Miss USA a facut ceea ce Rick Warren n-a facut-o! In timp ce faimosul pastor a incercat sa fie ‘political correct”, nuantandu-si opinia despre casatoriile dintre persoane de acelas sex, iata ca vine “Miss USA” si spune ca nu o intereseaza sa fie “political correct” pentru ca vrea sa fie “biblical correct”.

Iata deci ca ne-a dejamagit un pastor  si ne-a umplut inimile de bucurie “Miss USA”. Ea a considerat ca momentul  in care  judecatorul i-a pus acea intrebare, Dumnezeu i-a testat credinta. Printe altele spunea, citez: “ este o binecuvantare pentru mine sa fiu aici si sa proclam credinta mea la Televiziunea Nationala si nu am nici  un regret. De asemenea, plina de curaj a proclamat ca, citez: ” Isus Hristos este Domnul si Salvatorul meu.” Ea a fost “sfatuita” chiar sa-si cearasa scuze si sa un mai vorbeasca despre credinta crestina. Dar sa urmarim mai jos interviul care l-a avut Carrie Prejean la Fox News Chanel:


Sursa. radiofiladelfia.ro

One thought on “Incotro se indreapta America?

  1. Da :), ma bucura faptul ca mai sunt persoane in Statele Unite care sunt puternici, si tin la lucrurile adevarate, la Adevar, si nu renunta la el usor.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s