Unde este Dumnezeu?


Intr-o emisiune televizata (Sinteza Zilei) unul din invitati ne spunea ca Dumnezeu poate fi gasit doar la biserica. Credeti ca o astefel de manifestatie este adevarata sau nu? Care sunt implicatiile unei manifestatii care sustine ca Dumnezeu poate fi gasit doar la biserica? Ce parere aveti despre faptul ca unii invitati sunt distantati de Dumnezeul creator? Unde este Dumnezeu?

Vezi aici (16.04.2009) discutia despre credinta, Dumnezeu si pacatele romanilor.

Astept raspunsurile dumneavoastra …

Cu stima si respect,
Cosmin Pascu

5 thoughts on “Unde este Dumnezeu?

  1. Parerea mea e ca Dumnezeu poate fi descoperit si in Biserica, dar avem toate sansele sa-L cunoastem si in alte locuri, cu alte ocazii, sa aflam de El, sa vorbim despre El, sa-L cunoastem mai bine. As spune daca se spune ca doar in Biserica Ele se poate gasi… atunci in afara Bisericii ar fi haos total, adica fara Dumnezeu.. si fara crestini. Oriunde si oricand Dumnezeu poate fi cunoscut.

  2. Nu prea am ramas cu mare lucru din convorbirea lor, din emisiune, nu prea au dezvoltat subiectul…

  3. dumnezeu este unul si cine inteaba prea mult ajunge fara glas . el respecta pe om,dar omul nu,nu,nu/. deci imparatul ,judecatorul,veata,dragostea este mai important’. sunt un pic obosit mai vorbim pace

  4. La intrebarea “Unde este Dumnezeu?” cred ca raspunsul cel mai portrivi este Psalmul 139, mai exact de la versetul 7 la 14. asi dori ca cei interesati sa citeasca acest pasaj.
    Da, pe Dumnezeu il gasim in biserica, dar depinde de starea ta cu care te duci sa te intalnesti cu El.

  5. nu sunt deloc de acord cu afirmatia:,,Dumenzeu nu poate fi gasit decat la biserica”.Si vin cu argumentul din scriptura:in ieremia este scris:..NU SUNT EU OARE UN DUMNEZEUDE DEPARTE SI DE
    APROAPE?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s