Ne-a lasat Dumnezeu sa ne facem de cap?


Iata un cantec destul de extremisit, care dupa cum veti observa, doreste sa ne atraga atentia asupra aspectului prezentat in titlu de mai sus. Poate ca argumentul, desi pare a fi indreptat spre oameni, este unul ironic si in acelasi timp foarte patrunzator pentru mentalitatea omului razvratit. De aceea cred ca este un video clip prea extremist si in acelasi timp foarte important.

Dumneavoastra ce parere aveti?

Cosmin Pascu

7 thoughts on “Ne-a lasat Dumnezeu sa ne facem de cap?

 1. Mie nu mi se pare extremist. Poate doar putin in afirmatia ca nimeni nu il baga in seama pe Dumnezeu. Mai sunt totusi oameni credinciosi.
  Si pana la urma titlul are dreptate, exista un moment in care Dumnezeu ii lasa pe oameni “in voia mintilor lor pacatoase”.

 2. Salut Florin,

  Totusi, care este motivul pentru care, omul credincios sau necredincios, alege sa afirme ca este lasat singur? De ce credem ca Dumnezeu este Cel care ne lasa singuri? Crezi ca exista si varianta ca noi ne departam de El?

  Interesant este ca societatea deja a ales sa-L marginalizeze pe Dumnezeu.

  Cu stima si respect,
  Cosmin Pascu

 3. Eu inteleg din melodia celor de la Vama ca omul i-a intors spatele lui Dumnezeu si s-a apucat de chestii urate. Drept urmare, Dumnezeu i-a lasat pe oameni sa isi faca de cap. Pana la urma Dumnezeu nu forteaza pe nimeni. 🙂 Nu?

  Dar ca sa raspund si intrebarii tale, cred ca oamenii sustin ca Dumnezeu le-a intors spatele pentru ca nu sunt in stare sa recunosca faptul ca situatia e exact pe dos. E placut sa dai vina pe cineva pentru esecurile tale.

 4. In clipul de mai sus ne spune ca Dumnezeu nu este la stiri, etc, ceea ce presupune ca El nu mai este in centrul atentiei. Desigur, ma refer la societate si nu ne-aparat la persoana din scoietate.

  Ai mare dreptate, si cred ca aceasta este problema noastra (si a celor care nu il cunosc pe El). Cred ca trebuie sa recunoastem mai mult lucrurile care ne apartin si pentru care trebuie sa fim responsabili.

  Cu stima si respect,
  Cosmin Pascu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s