cetăţenia noastră este în ceruri


Va invitam sa vizionati (si sa ascultati) aceasta predica despre o cetatenie vesnica.4 thoughts on “cetăţenia noastră este în ceruri

 1. Foarte dragut D-le Pascu. Si trebuie sa zimbesc, caci si eu stiu ce inseamna sa doresti o cetatenie straina.
  D-zeu e bun, El ne da un loc inca aíci pe pamint si ne ” rezolva” totul: de la cetatenie, servici, s.a.m.d. pina la slujire- daca Il acceptam ca Tata prin credinta in Fiul Lui Isus Cristos. Sa ne rugam deci si pentru dorintele noastre, dar sa facem Voia Lui dupa ce ne arata ce si cum.
  Asa de mult ma bucur ca D-zeu ia seama de tot ce ne dorim- oricit de copilarosi si naivi am fi. El sa fie laudat!

 2. “Tot omul nascut in familia crestina se naste crestin”- e adevarat sau nu?
  D-zeu stie! Poate pina la o anumita virsta- din pacate tot mai redusa- “tot copilul apartine lui D-zeu!” Eu asa Il cunosc pe D-zeu ! Dar cindva, copilasul este confruntat cu ” adevarul mintuirii prin credinta in Isus Cristos, Fiul lui D-zeu, trimis de Tatal ceresc sa ne salveze din ghiara nemiloasa a potrivnicului Sau si a mortii. Cindva, tot copilul vede clar ca lumea minte, nu e sincera, e inselatoare sau rea. Atunci el se intreaba ” ce e asta?” iar Isus se apropie, il ajuta sa descopere adevarul, ii deschide ochii si-i arata ” sa nu faci asa!” Daca copilul va accepta va primi o noua cetatenie. Cu ea, ” toate portile ii sint deschise” si ” toate zavoarele descuiate” , ” caci ti-am deschis o usa pe care nimeni n-o poate incuia “- a zis Isus Cristos!

 3. La al treilea video trebuie sa spun ca noi, parintii crestini trebuie sa explicam copiilor nostrii ca o relatie intima este ceva sfint si binecuvintat de D-zeu. De accea potrivit Bibliei, ne vom alege partenerul pentru toata viata si vom intra in casnicie feciori si fecioare, caci orice altceva este curvie . D-zeu condamna in Biblie si legaturile barbati- barbati si femei- femei. ” Dar nu va spune chiar si bunul simt ce e bine si ce e rau?”- zice D-zeu.

 4. Video 4
  * Eu cred ca depinde citi ani au copilasii si cita intelepciune au- asa vom putea sa-i confruntam cu adevarul- de orice fel. Un copil intelept orisicum va vedea ca ceva nu e in regula si se va mira ca parintele nu ia nici o masura.Din aceasta va intelege urmatoarele:
  – crestinul trebuie sa accepte orice situatie sau
  -nu va sti nici el cum trebuie sa lupte in viata pentru a implini cuvintul lui D-zeu si a nu accepta nici un compromis.
  * E adevarat ca ” dragostea ( tacerea ) zideste , dar adevarul ( critica) doboara!” Ori, cine e cel care vrea sa doboare omul, nu potrivnicul lui D-zeu? Deci sa fim intelepti si sa nu facem voia lui.
  Sa cerem intelepciune lui D-zeu ca sa stim cum sa vorbim si ce sa vorbim si cum sa ne purtam.
  * Isus Cristos a zis asa de frumos ” iubiti-va copii cu caldura, cu dragoste mare si cu toata puterea!” Eu cred ca la fel trebuie sa fie facuta si educatia. Sa ne straduim sa ne purtam cum trebuie cu cei din casa noastra. Copilasii sint ” cel mai de pret cadou pe care-l primim pe pamint” si ei trebuie sa simta asta.
  D-zeu sa dea putere fiecarui parinte sa se poarte cum trebuie cu copilasii lui.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s