O rugaciune simpla


Rugaciunea de mai jos este un raspuns fata de un subiect discutat pe blogul adevar.wordpress.com, unde subiectul discutat prezenta problema majora intre crestin sau crestin gay.

Cuvintele lui Anca

Doamne ai mila de noi, am trait sa vad si ziua asta dureroasa cand sa nu-mi vina sa-mi cred propri ochii ce citesc. Suflete cum poti sa umilesti in asa hal cuvantul lui Dumnezeu si pe Dumnezeu inusi? afirmand ca Dumnezeu si nici Biblia nu condamna homosexualitatea si sa iti permiti sa rastalmacesti in asa hal cuvintele pretinzand ca in greaca sunt altfel scrise?
Chiar nu ai nici cea mai mica teama de Dumnezeu? nu am crezut vreodata ca cineva poate sa afirme ca homosexualitatea e acceptata de Dumnezeu… nu cred ca mesajul meu iti va schimba gandurile, dar nu pot sa tac si sa privesc nepasatoare la acest lucru. o sa ajungi sa imi dovedesti cu Biblia ca avortul nu e pacat, ca crima nu e de la cel rau si asa mai departe… o cum ti s-au ratacit pasii, si cum te-a prosit Satana.
si ce rau imi pare ca tu il crezi… Voia lui Dumnezeu este sfintirea voastra!… Caci Dumnezeu nu ne-a chemat la necuratie, ci la sfintire. …fiecare din voi sa stie sa-si stapaneasca vasul in sfintenie si cinste, nu in aprinderea poftei… omule, nu te cunsc, dar asa ma doare pentru tine… asa rau imi pare de sufletul tau, ca il amagesti si il minti cu fel si fel de argumente, si asa dureros este ca intr-o zi la judecata vei afla adevaul dar va fi atat de tarziu, incat nu vei mai avea nici o nanosecunda de remediere…

Dumnezeu sa aiba mila de tine si sa te trezeasca la realitate… ”totusi din pricina curviei, fiecare barbat sa isi aiba nevasta lui, si fiecare femeie sa isi aiba barbatul ei” 1Corinteni 7:2. nu vreau sa imi detaliezi versetul asta ca nu vreau contraargumentele tale, dar e scris negrul pe alb si tu alegi sa vezi gri uniform…”nu stiti ca trupurile voastre sunt madulare ale lui Cistos?… nu stiti ca truul vostru este Templul Duhului Sfant, care locuieste in voi… si ca voi nu snteti ai vostri? caci ati fost cumparati cu un pret….”(1 corinteni 6:19,20)

cum poti sa ratacesti atat de tare in nebunia mintii tale cautand argumente la ceva ce nu are nici un suport biblic dar nici macar pe departe. au existat si pe vremea lui Isus homosexuali, de ce nu ni sa aratat si un exemplu de traire barbat cu barbat care sa vina la Domnul Isus si sa fie felicitati… nu iti dai seama ca numesti raul bine?

”ce bine sti sa-ti intocmesti caile cand este vorba sa cauti ce iubesti! chiar si la nelegiuire te deprinzi…”(ieremia 2:33)

Dumnezeu sa te trezeasca si sa aiba mila de sufletul tau, dar pe drumul care esti si crezi ca esti bine, ai sa sfarsesti tragic…

”Dar Dumnezeu isi arata dragostea fata de noi prin faptul ca pe cand eram noi inca pacatosi; Hristos a murit pentru noi.”

trezeste-te azi si inca ai ocazia sa iti indrepti viata… azi…

Sursa, adevar.wordpress.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s