4 thoughts on “Când frumusețea se transformă în hidoşenie

 1. Ce să zic… e clar că nu Domnul vorbeşte prin ei. Sunt prea mici. Ştiu că Dumnezeu lucrează prin multe căi, dar toată fiinţa mea refuză să creadă că El nu lucrează aşa.

  Sunt nişte copii care evident sunt foarte inteligenţi, şi cu ceva antrenament, au ajuns să vorbească aşa. Ce rostesc ei sunt adevăruri, însă nu Adevărul vorbeşte prin ei. Sunt convins de asta. Cîtă imaturitate şi rătăcire a ajuns în lumea nostră, doar pentru că lumea se depărtează de Dumnezeu tot mai mult. Satan are putere mare. Am văzut cum lucrează prin ei. Chiar mă rog ca aceşti copii să ajungă să fie mîntuiţi cînd vor creşte suficient.

  Chiar daca Domnul Isus vorbea în Templu de la 12 ani, asta nu înseamnă că cineva ar mai putea face acest lucru. Isus a fost om şi Dumnezeu, Tatăl era cu El şi Îi dădea înţelepciune. Totuşi, lucrarea Sa s-a desfăşurat în anii maturităţii, de la 30 la 33 de ani.

  Mi-a plăcut ce am citit pe aici. Continuaţi să împrăştiaţi Adevărul!

  Fiţi binecuvîntat!

 2. Anddij,

  Cred ca acestia, cand vor ajunge mari, vor realiza cat de mult au fost manipulati de parintii lor. Exista sanse ca acestia sa se razvrateasca atat impotriva lui Dumnezeu cat si a parintiilor.

  Cosmin

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s