In dragoste exsista IUBIRE…


In dragoste exsista iubire!

Faptul ca ai posibilitatea de a naviga pe internet, arata faptul ca nu esti una din persoanele starzii, care zi si noapte sufera in contextul in care se afla. In dragoste exsista iubire, iar acest lucru a fost dovedit la Golgota de Cristos. Acelasi lucru trebuie dovedit si de noi fata de cei care trec prin suferinta. Arata-le dragostea lui Cristos, dar si dragostea ta. Noi nu suntem in Africa, dar putem schimba Romania. “Schimba lumea incepand cu Tine” este sloganul acestui bolg, oare poti face acest lucru?

Te invit mai jos sa te alaturi acestei Campanii “In Dragostea Exsista Iubire” pentru a ajuta cel putin o persoana sa iasa din acest impas. Fie ca esti in Brasov, Arad, Bucuresti, Toronto, New York, sau chiar in Paris, alege o persoana in care sa-ti investesti, atat darurile cat si resursele proprii.

Daca doresti sa te implici in aceasta Campanie, tot ce trebuie sa faci este sa alaturi numele tau in zona de discutii si ceea ce doresti sa faci pentru acea persoana. Doresc sa va informez ca aceasta lucrare nu este vizibila oamenilor, ci doar lui Dumnezeu.

Iubeste pentru ca ai fost si esti iubit!
Cu stima si respect,
Cosmin Pascu

One thought on “In dragoste exsista IUBIRE…

  1. Apreciez tot ce scrii Cosmin, si as putea sa-ti spun lucrurile astea pe email dar aleg sa o fac aici, ca sa intaresc provocarea ta 🙂 Intradevar in dragoste ar trebui sa existe iubire, sa exista maini intinse gata sa ajute, sa mangaie. Gama sentimentala de care suntem capabili intodeauna ne va misca (sau nu…) inima inspre cei care au nevoie de dragoste, de sprijin, de incurajare.

    Si totusi dupa cum vezi, ca si oameni suntem atat de retinuti la a da un RASPUNS. Insa un raspuns din partea noastra, ca si crestini, nu astepti doar tu, eu, aici online, si liderii, pastorii in biserici… ci insusi Dumnezeu asteapta zi de zi un raspuns din partea noastra!

    Si ce observ tot mai clar e faptul ca tot mai multi crestini fug de provocari, fug de implicare, fug de vocea lui Dumnezeu in viata lor… Problema raspunsului dupa parerea mea e una extrem de mare azi si porneste de la nivelul relatiei personale cu Dumnezeu care nu mai e foarte personala… Fie ca Dumnezeu ne inconjoara cu dragoste, nu ii raspundem, fiind prea ocupati cu afacerile noastre, fie ca Dumnezeu ne atentioneaza cu privire la directia gresita, noi tot nu ii raspundem.

    Dumnezeu asteapta un raspuns! Pentru ca El este cel ce pune in noi provocari, vrea sa umblam in faptele pregatite mai dinainte pentru noi, si noi tot nu ii vom raspunde?

    Mai nou ne place doar sa vorbim, sa facem teologie si atat, iar in biserici sa fim oameni ai culturii, insa toate acestea in timp ce Dumnezeu asteapta un raspuns… Cred din toata inima ca lumea in care traim asteapta nu o noua definitie a crestinismului, ci o noua demonstratie a crestinismului! Si asta cere un raspuns din partea noastra, cere dedicare, si dragoste pentru Dumnezeu si toti oamenii.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s