Casatorit pentru 200 de EURO?


casatoritpt200euro.jpg

Anul acesta, incepand cu 1 Ianuarie 2007, Guvernul stabilise o noua oferta pentru tanara generatie. In mintea acestora 200 de euro aveau sa rezolve problemele familirare in Romania. Cat de prostesc este un astfel de lucru nu trebuie intrebat, ci mai degraba remarcat celor care conduc tara. Este cu adevarat dezamagitor ca o astfel de incopetenta sa fie afisata local dar si international. La o asftel de legislatie orice tara ar trebui sa-si desfinteze Guvernul, iar acesta sa fie inlocuit de un Guvern mult mai competent. Banii nu vor rezolva nici odata relatiile unor tineri; nici nu vor ajuta in viitorul apropiat cuplurile tinere. 200 de euro este este mai mult o bataie de joc iar biserica crestina ar trebuii sa se opuna unei astfel de legi.

200 euro este chiria(pe camera) pe luna, nu o sotie sau un sot, stimati Guvernanti!
Oare guvernantii nostri ar fi gata sa-si ofere copiii proprii (pt. a se insura sau marita) pentru o suma de 200 de euro? `Ma-ti dat gata`, este afrimatia unui cetatean, care incearca sa-si inchipuie ca traieste intr-o lume plina de fantezii roamnesti. Dezamagitor este faptul ca aceasta este realitatea in Romania. Guvernantii nostrii locuiesc pe luna Marte, nestiand ca tinerii nu au bani pentru a inchiria o camera unde sa locuiasca deoarece costul acesteia este de 200 de euro.

Este usor sa dai cand nu iti folosesti capul?
Cred ca va trebuii sa-mi caut o alta tara care efectiv poate sa-mi ofere un Guvern mult mai stabil si coerent, oameni care sunt capabili sa-si foloseasca mintea. Dragii mei, credeti-ma ca este foarte usor sa iti bati joc de om, cel care este iubit de Dumnezeu, si care are o valoare mult mai mare fata de ceea oferita de un guvern incopetent. Doar un nebun si-ar vinde fica sau fiul pentru o suma de bani.

Tu ce crezi?
Cosmin Pascu

4 thoughts on “Casatorit pentru 200 de EURO?

  1. Politica……nu-mi place deloc.Nici nu prea ma pricep la politica.Cei 200 de euro reprezinta asa….un cadou pentru tinerii casatoriti.Dar cine s-a inghesuit la Oficiul Starii Civile ?Am vazut la stri la vremea respectiva.Cupluri tinere?Nicidecum.Cupluri dintr-o anume minoritate si-au legalizat preavechea lor relatie ,imbracate in straie special pastrate pentru inmormantare .Asadar -nu tineri casatoriti ci recent casatoriti.

  2. Zgaibi, argumenteaza, te rog. Despre ce jumatate vorbesti? Poate fractionar ar mai merge. Eu vad asa lucrurile; cei 200 nu ajuta la nimic insa ca propaganda politica merge. Sau ca justificare a folosirii banilor din taxele noastre.
    A. Si ca mi-am adus aminte de folosirea mesimtita a banilor; care-i treaba cu dungile galbene de pe trotuare, asa-zisele piste pentru biciclisti.

  3. Stai, frate… tre’ sa-ti dea lumea bani sa-l iei pe unu’ de sot?
    Banuiesc ca motivele sunt complet diferite. Ca statul te ‘ajuta’ e un plus. Nimeni n-o sa se casatoreasca pentru banii astia. Iar daca o face, cu atat mai bine ca se legalizeaza o relatie care altfel nu s-ar fi intamplat. (da, ii stiu pe unii care s-au cununat cand copii lor aveav vreo 28 si 25 de ani 🙂 )

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s